0 Termék
Oldal kiválasztása

Wrangler és Lee farmernadrágok 7.990 Ft-ért!

A Wrangler vagy Lee farmernadrágok átlagos ára máshol 30.000 Ft.

A Mrsale Öltönyüzletben 27-től 31-as méretig 7.990 Ft-ért juthat Wrangler és Lee farmernadrághoz.

A nagyobb méretekben minden Wrangler és Lee farmernadrág 19.990 Ft!

Az alábbi táblázatban láthatja, mely méretben hány darabból áll
a készlet 2024. június 24-én, hétfőn 10 órakor.

Wrangler és Lee farmernadrág 2024.06.17

Bizonytalan a méretében? Kattintson ide! Segítünk eligazodni.

Ízelítő a kínálatból

Wrangler, Lee farmerre vágyik? Érthető a rajongás, hiszen a Wrangler farmer és a Lee farmernadrág igazi klasszikusok, amik több évtizedes tapasztalattal, hagyományos szabásvonalaikkal, kiemelkedő minőségű és strapabíró anyagaikkal hódítanak.

A Wrangler és a Lee farmernadrágokra itthon vadászni kell, sőt, úri hobbi egy-egy ilyen alapdarab beszerzése. A jó hír, hogy nálunk most töredékárért lehet ezt a két amerikai márkát megtalálni egyfajta Lee Wrangler koprodukcióval.

Mit kell tudni a Wrangler farmernadárgokról?

A Wrangler egy, főként a farmernadrágjairól híres ruhamárka, ami elsősorban Amerikában ismert. Pedig csúcsminőségének köszönhetően világszerte megtalálható a legjobb és legnagyobb ruházati áruházak polcain. Az előnye, hogy a nadrágjaik igazi „örök” darabok.

Tudta, hogy a farmer eredetileg munkaruhának készült? Ezt Wrangler farmernadrágok esetében szó szerint is elmondhatunk. Minden nadrág a funkcionalitás és a klasszikus divat jegyében készül. Ezt bizonyítja az is, hogy a márka legismertebb, valójában elsőként cowboyok számára készült típusai gyakran generációkon át öröklődtek apákról fiúkra.

Mit kell tudni a Lee farmernadrágokról?

A mára a Wranglerrel azonos gyártó fennhatósága alá került Lee farmernadrág is a klasszikus férfi farmerek megtestesítője. A Lee farmerbolt mindig is a férfias stílus fellegvárának számított.

Évszázados múltra tekint vissza, az első Lee farmer darabok még 1889-ben készültek. A márka azóta is a tipikus szabásvonalaival, klasszikus jegyeivel és időtállóságával tartja a piacon a pozícióját. Érdekesség, hogy az eredeti Lee farmereket nem csak a címke, de egy egyedi jelzés is segít felismerni. A fazonok és színek skálája természetesen folyamatosan bővült a márka fennállásának sok-sok évtizede óta, ám a Lee nadrágok a farmerviselet legeredetibb, legklasszikusabb és mára elegánssá nemesedett világát képviselik.

Milyen fazonokban és színekben érhetőek el a Wrangler farmernadrágok?

A Wrangler farmernadrágokat a klasszikus, általában erős, határozott színvilág miatt szeretik az emberek. Nálunk is ez a típus a meghatározó, mint ahogy a fazonok tekintetében is a klasszikus férfi farmernadrágok visszafogott, sallangmentes stílusára esküszünk. Így leszünk mi a Wrangler farmer bolt budapesti generációjának következő állomása:)

A sötétkéktől a feketéig tartó árnyalatok közül bőven lehet olyat választani, amelyik az öltözködéséhez és a megjelenéséhez, haj- és szemszínéhez a leginkább passzol. A fazonok tekintetében a klasszikus elegancia jegyében, ám nagyon bő méretválasztékkal várja ez a régi farmermárka az elegáns és sportos szerelések kedvelőit. A Wrangler farmerek színei tartósságot, erőt sugároznak a viselőjének, ráadásul a legjobban kombinálható alap színekben kaphatók, így bármelyik gardróbba tökéletesen illeszkednek. Nem véletlen a Wrangler bolt népszerűsége! Lenti Wrangler farmer mérettáblázatunkban kiválaszthatja a megfelelő méretet.

Mi jellemzi az összes Wrangler farmer fazont?

Megfelelő benyomást kelteni egy egyszerű, hétköznapi viselettel is lehetséges. Az egyszerű szabásvonalak, a szimpla, díszmentesen szabott, jó minőségű anyagból készült, darabok magabiztosságot sugallnak, és azt, hogy hosszú távon gondolkodik. A Wrangler farmernadrágokat ezek mellett egy laza vagányság is jellemzi. Ha ezeket a tulajdonságokat önmagára és a ruhatárára is érvényesnek tartja, ha ezt a képet szívesen mutatná önmagáról, akkor ideje beszereznie egy örök Wrangler farmernadrágot, a nálunk található fazonok és színek bármelyikében!

Milyen fazonokban és színekben érhetőek el a Lee farmernadrágok?

A Lee farmerek is az elegáns, sportos, hétköznapi „átlagember” viselet részének tekinthetők. A jó helyre felvett egyszerű farmernadrágok divatja épp olyan örök, mint a zakó és a fehér ing. Képtelen kimenni a divatból és minél egyszerűbb, annál jobb benyomást tud kelteni.  Egyértelmű, hogy kell egy Lee farmerbolt Budapestre, ahol jó áron szerezheti be ezeket a klasszikus darabokat. A Lee farmernadrágok szokásos ismertetőjegyei és szabásai messziről felismerhetők. A méretek, színek és fazonok közül szakértő eladóink segítségével megtalálhatja az Önhöz leginkább illő darabot, ami akár több évtizeden át uralhatja a lazább napjait. Egy Lee farmer vásárlása olyan befektetés, amire még csak „rá sem kell fizetnie”, hiszen a készleten lévő nadrágokat most az eredeti ár töredékéért viheti haza.

Jöjjön be üzletünkbe, és válogasson kedvére, amíg a készlet tart!

Várjuk szeretettel.

Mérettáblázat

Farmerméret-táblázat

Kérjük, hozzon magával szatyrot/táskát,
mert környezetvédelmi okok miatt szatyrot 500 Ft-ért tud vásárolni.

Jó, ha tudja, hogy ez a szatyor betétdíjas:
ha visszahozza, az árát visszaadjuk utalvány formájában.

Így szeretnénk csökkenti a műanyagzacskó fogyasztásunkat.