Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Fazonok | Kombinálás | Anyagok | Méretek | Színek | Kiegészítők | Hétköznapok

A ballagás minden ifjú hölgy életében nagy dolog; egy hatalmas ugródeszka a nagybetűs Életbe és ezzel együtt egy korszak lezárása, ugyanakkor a figyelem középpontjába is kerül az osztály a nagy napra. Mindennél eddiginél nagyobb szerepet kap a megjelenés – amit részben nehezít, részben megkönnyít, hogy a csapat minden tagjának egyforma ruhát kell öltenie. Ha abban már sikerült megegyezni, hogy nadrágban ballagnak el a lányok, itt az ideje, hogy kiválasszák a mindenki számára tökéletes színt és fazont.

Milyen fazonokat készítenek a ballagó lány nadrágokból?

-Ha valami klasszikusra vágyik az osztály, akkor remek választás lehet egy egyenes vonalú, bő szárú, normál hosszúságú szárakkal rendelkező, elöl gombbal és cipzárral záródó, két zsebbel felszerelt, magas derekú nadrág.

-A hasonló paraméterekkel rendelkező, zseb nélküli, élre vasalt típusok is népszerűek.

-Szerepelnek a kínálatban fodros derekú nadrágok is, amelyek derék vonalát kis fodor emeli ki, két oldalt benyúlós zsebek teszik praktikussá, és saját anyagukból került rá öv és övbújtató. Az anyag enyhén rugalmas, kényelmes viselet, a bokánál szűkített szár pedig kifejezetten elegáns.

-A chinó nadrágokat az alakhangsúlyozó illeszkedésük teszi különlegessé. A kényelemért az elöl gombos és cipzáros rögzítések, a kétoldalt benyúlós zsebek, a keskeny öv és övbújtatók felelnek. Mivel az anyag enyhén rugalmas, kifejezetten komfortos viseletet biztosítanak.

-Természetesen a slim nadrágok sem maradhatnak ki a sorból. Az élre vasalt, normál
hosszúságú, kétoldalt benyúlós zsebekkel felszerelt modellek sokféle színben rendelhetők.

Mennyire kombinálható a ballagó lány nadrág?

Valójában a kínálatban szereplő nadrágok mindegyike komoly teret enged a különböző ruhadarabok kombinálásának, ugyanis színük és anyaguk is változatos, könnyen variálható számos más darabbal. Legyen az egy ing, egy blúz, egy zakó, blézer vagy egyéb kiegészítő, ezek a nadrágok garantáltan remek kiindulási alapot nyújthatnak mindenhez.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú változatok közül?

Valójában a többi ruhadarabnak megfelelően érdemes választani a kínálatból, ugyanis ezek harmóniája rendkívül fontos a hibátlan megjelenés szempontjából. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a fiúk és a lányok ruhájának passzolnia kell egymáshoz, ám ezt nem csak a teljes ruházat, hanem akár bizonyos kiegészítők összehangolásával is el lehet érni.

Milyen méretek vannak ballagó lány nadrágokból?

Természetesen széles a választék, ennek köszönhetően az osztályba járó lányok minden tagja
megtalálhatja a tökéletes méretet – így az egész osztály, alkattól függetlenül viselheti ugyanazt a
modellt.

Milyen színváltozatai vannak?

Annak köszönhetően, hogy kifejezetten nagy a választék színek terén is a lányoknak készült ballagó nadrágok között, a szettek tökéletesen egymáshoz igazíthatók mind a blúz, mind a zakó vagy egyéb ruhadarabok, kiegészítők tekintetében.

Milyen kiegészítők illenek hozzá?

Valójában szinte bármilyen kiegészítővel kombinálhatóak a ballagó lány nadrágok, sőt, ezek által még az osztály egységes megjelenése is biztosítható. A fiúk nyakkendőjének színe passzolhat például a lányok derekára között masnihoz, vagy éppen csuklódíszhez, de díszzsebkendőhöz is lehet választani akár bolerót. E téren a választék nagyon széles, és egy kis kreativitással egészen egyedi megoldások is születhetnek egy-egy osztály esetében.

A saját kiegészítőkről sem kell lemondani, bár a ballagás idejére a kifejezetten feltűnő ékszereket és egyéb szépségeket érdemes egy kicsit háttérbe szorítani, hogy ne boruljon az összhang.

Hétköznapokon is viselhetők ezek a nadrágok?

Természetesen, hiszen mivel minőségi termékekről van szó, nem egy alkalomra szólnak. Tökéletesek később egyetemi vizsgákra, állásinterjúra, színházba, céges rendezvényekre, mindennapi munkába járásra is, más darabokkal kombinálva egészen más stílusú szettek is megálmodhatók a segítségükkel. Egy ballagó lány nadrág hosszú távú ruhadarab lehet.

Az elegánsabbnál-elegánsabb darabok között mindenki megtalálhatja a számítását, legyen szó
anyagról, fazonról, méretről vagy akár színről. Ennek köszönhetően pedig még emlékezetesebb lehet
a nap!

Minden ruhadarab konfekcióméretben készül, de bármit testalkathoz tudunk igazítani. Áraink tartalmazzák a méretre igazítást, nincs külön díja ez a szolgáltatás része. Lányoknak 50-es méretig tudunk ballagó ruhát biztosítani.

Különleges igényeit kérjük, hogy előre jelezze Bálint Edit kolléganőnknek (+36 20 289 0614), aki mindenben segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0