Oldal kiválasztása

Szállodai blúz

1–15 termék, összesen 24 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Hova elengedhetetlen? | Kiegészítők | Elegancia | Méretek | Tisztítás

Egy hotel egyik komoly védjegye, az ott dolgozók megjelenése. Ennek makulátlannak és elegánsnak kell lennie, miközben tükrözi a hely nívóját. Éppen ezért annyira népszerűek a szállodai blúzok, amelyek pontosan ezt a funkciót hivatottak betölteni. Lássuk, mit is érdemes tudni ezekkel kapcsolatban!

Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke a szállodai blúz?

A szállodai blúzokat különböző munkakörökben viselhetik az alkalmazottak. Mivel a választék igen széles, a betöltött pozíciótól függően eltérő színek, anyagok és kiegészítők is megjelenhetnek. Remek megoldás lehet a recepciósok, portások, az éttermi személyzet számára, de a rendezvényeken dolgozók, a felszolgálók és a takarítószemélyzet is bátran viselheti. 

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

A szállodai blúzhoz kiválasztott kiegészítők nagyban függenek a szálloda dresszkódjától, az alkalmazott munkakörétől, valamint a személyes stílustól is. Egy nyakkendő vagy sál például segít fokozni az elegáns megjelenést, de ugyanez igaz egy elegáns órára, finom ékszerekre vagy stílusos lábbelikre. Kerülendő azonban a túlzó smink vagy feltűnő ékszerek. Bizonyos munkakörökben munkavédelmi okokból érdemes kerülni a hosszú, lógó nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket is, amik beakadhatnak és ezáltal sérülést okozhatnak.

Elsősorban mindig figyelembe kell venni a szálloda belső szabályzatát és az elvárásait a kiegészítőkkel, sminkkel és egyéb, dress code-ra vonatkozó megkötésekkel kapcsolatban.

Mennyire számít elegáns viseletnek a szállodai blúz?

A szállodai blúz egy uniformis típusú felsőruházat, amely általában professzionális és elegáns megjelenést kölcsönöz a szálloda alkalmazottai számára. Ehhez szükség van természetesen a tiszta és rendezett megjelenésre, de lényeges az is, hogy jól illeszkedjen a blúz a viselője testalkatához. A túl laza vagy túl szűk ruhadarabok nem csak kényelmetlenek lehetnek, hanem az elegáns megjelenést is befolyásolhatják. 

Éppen ezért nem szabad ugyanazt a típust választani minden kolléga számára. Ahhoz, hogy valóban elegáns legyen a megjelenés, mindenkinek egyénileg kell kiválasztania a számára megfelelő fazont és méretet!

Milyen méretekben kapható a szállodai blúz?

A szállodai blúzok általában a legkisebb XS mérettől a plus size méretekig kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő darabot. A fazonokban is van eltérés, érdemes ezt is figyelembe venni, hiszen nem minden szabás illik minden testalkathoz. Ha eljön hozzánk a MrSale üzletébe, segítünk a választásban, illetve bizonyos létszám felett akár ki is megyünk a helyszínre, hogy levegyük a méreteket és tanácsokat adjunk a fazonokra vonatkozóan.

Hogyan érdemes tisztítani?

Mivel napi használatban vannak, a szállodai blúzok megfelelő és rendszeres tisztítása nagyon fontos. Ez a kulcs ahhoz, hogy folyamatosan biztosítani tudják a rendezett és professzionális megjelenést. A tisztítási módszer függ a blúz anyagától és az esetleges különleges kezelési utasításoktól. Éppen ezért minden esetben meg kell nézni a ruhán található címkét és követni a rajta szereplő útmutatást! 

Az anyag típusától függően választhatja a kézi vagy gépi mosást. 

  • A finomabb anyagok, mint a selyem vagy csipke, általában kézi mosást igényelnek. 
  • Más anyagok, mint a pamut vagy a poliészter géppel is moshatók. 

A mosási hőmérséklet kapcsán ügyeljen arra, hogy alacsonyabb hőfokot válasszon. A szállodai blúzokat érdemes levegőn szárítani, és kerülni a szárítógép használatát. Vasaláshoz mindenképpen alacsonyabb hőfokot használjon!

Ha a későbbi mosás fontos szempont a választás során, kollégáinktól nyugodtan kérhet iránymutatást a szállodai blúzok kiválasztása során.

A MrSale Öltönyüzletben megtalálhatja a tökéletes szállodai blúzt, amely remekül kiegészíti a mindennapi megjelenést a munkahelyen. A megfelelő tisztítási és ápolási módszerek betartása mellett pedig hosszú távon élvezheti e ruhadarab előnyeit!

Az Ön kosara1
2-gombos, paszólos blézer színes paszpóllal + paszpólos ceruza szoknya
-
+
Összesen
24 990 Ft
Vásárlás folytatása
1