Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Fontosság | Típusok | Csokornyakkendő | Slim | Klasszikus | Választás | Tartósság

Amikor ballagó ruha kiválasztásáról van szó, minden részlet számít, hiszen nem csak elegánsnak és kényelmesnek kell lennie a választott daraboknak, de a diákok megjelenésének az egységessége is fontos szempont ilyenkor. A jól megválasztott szett később is jól jön egy-egy elegáns eseményen. Pontosan emiatt nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy milyen legyen a nyakkendő. Bár sokan hajlamosan részletként kezelni ezt a kiegészítőt, nagyon is sokat számít!

Miért annyira fontos a ballagó nyakkendő?

Egy elegáns öltözet esetén a nyakkendő teszi fel a tökéletes pontot arra a bizonyos i-re, és makulátlanná teszi az egyébként is jól összerakott szettet. Fontos azonban megfelelő figyelmet fordítani ezen kiegészítő kiválasztására, ugyanis pontosan annyira fel tudja dobni a szettet, mint amennyire el lehet rontani vele azt. Egy ballagás esetén pedig, az egységes megjelenés egyik alappillére a nyakkendő, hiszen hiába viseli mindenki ugyanazt az öltönyt, ha a nyakkendők fazonban vagy árnyalatban eltérőek.

Számos típusa létezik a nyakkendőknek

Fontos tudni, hogy számos különböző típusa létezik a nyakkendőknek legyen szó színről, mintáról vagy fazonról. Választékunkban az extra slim, slim és normál fazonú nyakkendők mellett a csokornyakkendők is megtalálhatóak. Lássuk, mi mindenből lehet válogatni a ballagó diákoknak, hogy megjelenésük időtálló és elegáns legyen!

Csokornyakkendő

A csokornyakkendők nagy előnye, hogy többségében előre meg vannak kötve, egy egyszerű kapocs segítségével záródnak és nyílnak, így egy stresszfaktorral kevesebb. Ez hatalmas előny azok számára, akik nem tudnak nyakkendőt kötni, vagy tartanak attól, hogy nem sikerül maradéktalanul felhelyezni azt.

A nyakméret miatt sem kell aggódni, ugyanis a legtöbb fazon 37-46-os nyak méretre állítható, így mindenki számára tökéletes lehet az osztályból, testalkattól függetlenül.

Extra slim vagy slim nyakkendő

A slim vagy extra slim fazonú nyakkendők nagy kedvencei a fiataloknak, ugyanis az elegancia mellett divatos és trendi is ez a megoldás. Tökéletes átmenetet képez a férfias elegancia és a bohém diákság között úgy, hogy közben remekül meghatározza a stílust is. Tény azonban, hogy mindenképpen szépen és igényesen kell ehhez megkötni, és meg kell szokni a viselését is. A számtalan szín mellett eltérő mintázatok között is bátran lehet válogatni.

A klasszikus egyszínű vagy mintás

Természetesen, ha nyakkendőkről van szó, nem maradhatnak ki a sorból a klasszikus darabok sem, amelyeknek egyébként minden férfi gardróbjában helye van. Ezek megkötése esetén is ajánlott precíznek lenni, de egy kis odafigyelés mellett garantáltan elegánssá teszi a szettet, ráadásul számtalan színben, rengeteg eltérő mintázattal ellátva létezik.

Mire érdemes figyelni ballagó nyakkendő választásakor?

Alapvetően két dolgot érdemes figyelembe venni, amikor a ballagó nyakkendők közül kell kiválasztani az ideálisat. Az egyik az, hogy illeszkedjen a választott öltönyhöz és inghez, ez alapján ugyanis már nagyban leszűkíthető a kör. A másik a diákok ízlése, hiszen ők fogják viselni, az ő véleményük is nagyon sokat számít ezen a téren. Ha pedig még az osztályba járó lányoknak is sikerül színben hasonló kiegészítőt találni, az lehet a telitalálat!

Egy igazán jó nyakkendő évekig elkísér egy férfit

A nyakkendő egy olyan dolog, amely soha nem megy ki a divatból és mindenkinek szüksége van rá. Éppen ezért egy jól megválasztott kiegészítő akár később is bátran viselhető lesz, legyen szó elegáns alkalomról, felvételiről, vizsgáról vagy éppen állásinterjúról majd. Nem kidobott pénz tehát, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor hozza úgy az élet, hogy szükség lehet egy ilyen elegáns kiegészítőre.

Érdemes alaposan elmerülni a nyakkendők világában és közösen kiválasztani azt, amelyet a fiatalok életük egyik fontos és meghatározó napján viselnek majd. Végeredményképpen pedig mindenki komfortosan érezheti magát az elegáns szettben és méltón búcsúzhat el az iskolájától és az itteni „családjától”.

Előre megkötött csokornyakkendőink is vannak, melyek szintén sokféle színben elérhetőek. Nyakbőségük állítható.

Különleges igényeit kérjük, hogy előre jelezze Bálint Edit kolléganőnknek (+36 20 289 0614), aki mindenben segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0