Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kesztyűk | Övek és nadrágtartók | Sapkák | Sálak,kendők | Télen | Tárolás

A szállodában dolgozó személyzet ruházata nagyon fontos része a mindennapoknak, hiszen ez a hotel arculatának része, ugyanakkor a vendégek számára teremtett légkörhöz is nagyban hozzájárul. A hozzá tartozó kiegészítők a megfelelő megjelenés mellett segítik az alkalmazottakat a kényelmes és hatékony munkavégzésben. Éppen ezért fontos, hogy maguk a kiegészítők is kényelmesek és praktikusak legyenek, és igazodjanak szálloda stílusához is. Lássuk, mi mindennel lehet feldobni egy szállodai formaruhát!

Szállodai kiegészítők – csak a kezemet figyelje!

A szállodai kiegészítők világában a különböző kesztyűk előkelő helyet foglalnak el. Ezek között és bélelt „kézrevalókat” is használhatnak a vendégek vagy az alkalmazottak kényelme, valamint az elegáns megjelenés érdekében. 

Az alkalmi kesztyűk például elegánsabb eseményekhez tökéletesek, amikor hűvösebbre fordul az idő, míg a bélelt változatok azok számára érnek aranyat, akik a szabadban is dolgoznak, például teraszon vagy kültéri rendezvényeken. A takarító személyzet számára is sok esetben jól jön egy pár kényelmes kesztyű. 

Fontos, hogy ezek a kiegészítők mindig megfelelőek legyenek az adott feladathoz. Az anyaguk legyen tartós és könnyen tisztítható. Emellett az esztétikai szempontok is fontosak, mivel a kesztyűk hozzájárulhatnak a szállodában dolgozók általános megjelenéséhez és stílusához. Választáskor mindig vegye figyelembe a méretet is, hiszen ha túl szűk, az kényelmetlen lesz egész nap, a túl bő kesztyű viszont állandóan lecsúszik és akadályozza a dolgozót a munkavégzésben.

Szállodai kiegészítők: övek és nadrágtartók

A különböző övek eltérő stílusokhoz passzolnak és többféle funkciót is betölthetnek. 

  • Egy automata bőröv például kényelmes és praktikus, ugyanakkor tökéletes része a professzionális megjelenésnek. Az automata zár biztosítja a könnyű és gyors rögzítést. 
  • Egy bőrbújtatós, fényes bőröv az elegáns szett kiegészítője. 
  • A gumis övek sem maradhatnak ki a sorból, ideálisak olyan munkakörökben, ahol fontos a szabad mozgás. 
  • A nadrágtartók is nagyon hasznosak lehetnek, a könnyű rögzítés és szabályozás sok szituációban kényelmesebb lehet, mint az öv. 

Ezek a kiegészítők hozzájárulhatnak a szálloda munkatársainak professzionális megjelenéséhez és kényelméhez. A stílus és a funkcionalitás függ a szálloda általános stílusától és a munkavégzés követelményeitől. A szállodai kiegészítők kiválasztásakor fontos figyelembe venni az alkalmazottak kényelmét és a megjelenésüket is.

Sapkák mint szállodai kiegészítők

Adott esetben a szállodai ruházat kiegészítői lehetnek a különböző sapkák is. Egy jól megválasztott baseball sapka például a szabadban tartózkodóknak nyújthat védelmet a napsütés ellen a nyári melegben. A kötött sapka természetesen a hideg évszakokban tesz jó szolgálatot. 

Melyik évszakban milyen sálat vagy kendőt érdemes viselni?

A szállodai kiegészítők kiválasztásánál láthatja, hogy számos nyakba illeszthető kiegészítő is létezik, amelyek különböző funkciókkal bírnak. A csősálak és a polár sálak például kiválóak lehetnek hideg időjárás esetén, míg egy szatén kendő a kifinomult megjelenés záloga. A nyakba való szalagok hozzájárulhatnak a nőies vagy elegáns megjelenéshez, ráadásul kényelmesek és könnyen kombinálhatók más kiegészítőkkel.

Szállodai kiegészítők téli hidegben dolgozóknak

Bár a fentieknél kevésbé látványos, mégis jó szolgálatot tehetnek a technikai ruhák és aláöltözők széles kínálata, például a jégeralsók és jégerfelsők. A dolgozók komfortérzetének és egészségének megőrzésében kulcsszerepet játszik a réteges öltözködés télen. 

Mire érdemes odafigyelni az elegáns szállodai kiegészítők tárolása során?

Mivel a legtöbb szállodában alapnak számít az elegáns megjelenés, a formaruha megfelelő tárolásáról is gondoskodni kell. Az öltönyzsák egy praktikus és stílusos tárolóeszköz, amely segít megőrizni a ruházat tisztaságát és formáját. 

Természetesen a szállodai kiegészítők körét nem merítik ki a fentiek, hihetetlenül sokszínű a választék. Egy kis odafigyeléssel úgy teheti  kényelmessé, praktikussá és komfortossá a dolgozók mindennapi viseletét, hogy közben nem kell eltérniük a formaruha adta szabályoktól és megfelelő módon képviselhetik a hotelt a megjelenésükkel. 

Ha bizonytalan, hogy az időjárás, a munkavégzés vagy a stílus tekintetében mi lenne legjobb a szállodában dolgozók számára, kollégáink szívesen segítenek akár személyesen, akár telefonon vagy emailben, vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0