0 Termék
Oldal kiválasztása

Szállodai blézer

1–15 termék, összesen 17 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Szakmák | Kinek előnyös? | Kiegészítők | Tisztítás | Méretek

Egy szállodai blézer olyan elegáns megjelenést képes biztosítani az ott dolgozók számára, amely által nem csak az adott helyet képviselhetik megfelelően a mindennapok során, de közben teljes kényelemben tehetnek eleget a munkájuknak is. Mivel a választék igen széles, érdemes alaposan felmérni a lehetőségeket, és megtalálni a tökéletes típust alkatnak, méretnek, hivatalos dresszkódnak megfelelően!

Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke a szállodai blézer?

Számos, szállodaiparban dolgozó napi öltözetének szerves része lehet. A recepciósok, portások, éttermi személyzet és más vendégfogadással vagy szolgáltatással foglalkozó szakemberek számára a komfortos és elegáns szett része lehet. Mivel ezen szakmák képviselői a legtöbb esetben közvetlen kapcsolatban vannak a vendégekkel és az ügyfelekkel, megjelenésükkel tökéletesen képviselhetik a szálloda arculatát. Ez pedig az ügyfélélmény és a vállalkozás pozitív megítélése szempontjából is rendkívül fontos. 

Nem beszélve arról, hogy ha egy dolgozó jól érzi magát a bőrében, az pozitív hatással van a napi teljesítményére és a hozzáállására egyaránt. 

Milyen testalkatú embereknek áll jól a szállodai blézer? Kiknek nem előnyös?

Egy minden szempontból jól megválasztott szállodai blézer valójában minden alkatú ember számára előnyös lehet. A titok az, hogy nem egyforma kell az összes alkalmazottnak, hanem egyedileg kell kiválasztani mindenkinek az alkatához illőt. 

Nagy előnye ezeknek a daraboknak, hogy hosszabbítják a felsőtestet, valamint szabályos és formális megjelenést kölcsönöznek. Mindez azonban csak abban az esetben igaz, ha megfelelően illeszkedik, nem túl bő és nem is szűk a felsőrész. Ez nem csak a külcsín, de a komfortérzet szempontjából is lényeges!

Milyen kiegészítők illenek a szállodai blézerhez? Miket érdemes kerülni?

A választott kiegészítők jelentősen befolyásolhatják az öltözék megjelenését és stílusát. Remekül passzolhat hozzá például egy kendő, sál vagy nyakkendő, amely fokozza az elegáns és professzionális megjelenést. Egy divatos karkötő vagy kis óra is jól állhat mellette, de egy jól megválasztott öv vagy néhány apró fülbevaló, karkötő vagy nyaklánc is remek kiegészítő lehet hozzá. 

Nem ajánljuk azonban a nagy, hangsúlyos darabokat, illetve a színben, anyagban, mintában nem harmonizáló kiegészítőket. A rosszul megválasztott darabok sokat ronthatnak az összképen, különösen akkor, ha a munkahelyi öltözködési szabályok visszafogottabb stílust kívánnak.

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A szállodai blézerek anyagtól függően eltérően viselkedhetnek a tisztítás és ápolás szempontjából. Általánosságban elmondható, hogy könnyen karbantarthatók, de érdemes betartani az adott ruhadarabhoz mellékelt mosási, szárítási, vasalási utasításokat.

A szállodai blézert időnként szellőztetni is érdemes. Ha nincs rajta szennyeződés, akkor bátran lógassa ki egy napfénytől védett helyen!  

A legtöbb szállodai blézer textilből készül, de a pontos anyagösszetételtől függ, milyen módszerrel ajánlott mosni. Közös bennük, hogy kerülni kell az erős vegyszereket és a magas hőmérsékletű mosást. A tisztítási gyakoriság függ attól, mennyit viseli a dolgozó az adott ruhadarabot, mennyire izzadékony, milyen a külső hőmérséklet és milyen munkát végez.

Mosás után a levegőn való szárítás a legjobb megoldás, ilyenkor érdemes kerülni a közvetlen napsütést. Bizonyos anyagok szárítógépben is száríthatók, alacsony hőfokon. Ha bizonytalan a tisztítással vagy szárítással kapcsolatban, érdemes elolvasnia a címkét illetve konzultálni egy szakemberrel. Kollégáink szívesen segítenek Önnek a vásárlás során ebben is!

Milyen méretek vannak belőle? Igazítható-e?

A szállodai blézerek elérhetők különböző méretekben, így legyen bármilyen testalkata a munkatársnak, lesz rá tökéletes darab. A méretválasztásnál általában a mellbőséget, derékbőséget és a testhosszt ajánlott figyelembe venni. 

A szállodai blézer egy egyszerűen kezelhető, számos pozitívummal rendelkező ruhadarab, amely tökéletesen megalapozza az ízlésesen elegáns megjelenést a hotel minden dolgozója számára. Egy ilyen kényelmes blézer pedig aranyat ér a mindennapok során. Válogasson bátran a széles kínálatból és találja meg közöttük az alkalmazottak számára tökéleteset.