Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Szakmák | Méretek | Anyagok | Tartósság | Kombinálás | Tisztítás

Szakácsnadrágok széles választéka formaruha kínálatunkban.

Termékeink többféle színben, mintázatban, stílusban és méretben is kaphatóak, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt.

Ha vendéglátóipariegységet üzemeltet, vagy most kezd el üzemeltetni, és kollégái számára megfizethető és minőségi egyenruhát szeretne, nézzen szét a kínálatunkban! A szakácsnadrágjaink férfiak és nők számára is elérhetőek. A legtöbb szakácsnadrágunk unisex, van azonban kínálatunkban csak hölgyek részére készített termék is.

Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke a szakácsnadrág?

A szakácsnadrág a vendéglátóiparban dolgozók egyik alap ruhadarabja.Megfelelő séfek, szakácsok, konyhai kisegítők, cukrászok, pékek részére.

Konyhai munkavégzéshez minden tekintetben ideális , hiszen gumírozott derékkal és számos zsebbel készül, kényelmes anyagú és szabású, folttaszító, kopásálló viselet.

Milyen méretek vannak a szakácsnadrágból? Igazítható-e?

Ezek a nadrágok rendkívül változatos szabásúak, alakíthatók, derékban összehúzhatók és kiengedhetők.  Ezekkel az egyedi jellegzetességeikkel biztosítják azt, hogy minden testalkatra optimális darabokat tudjunk kínálni a megrendelőnek. Amellett, hogy a legkisebb méretektől a legnagyobb méretekig tartunk szakácsnadrágokat, mindegyik rugalmas alakítható anyagból készül, ráadásul a megrendelés mellé ingyenes személyre szabást is vállalunk. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szakácsnadrágok közül?

Ezek a nadrágok alapvetően a kényelmi szempontokat veszik figyelembe, hiszen a szakácsok munkaideje eltér az átlagostól, gyakran hosszú, éjszakába nyúló műszakjaik alatt extrém helyzetekkel, pörgősebb időszakokkal kell megbirkózniuk. Talpon vannak folyamatosan, nagyon fontos, hogy egy kényelmes darabot viseljenek, ami nem korlátozza őket a munkavégzésben. A szakácsok rendszerint nem, vagy csak ritkán találkoznak a vendégekkel, így a megjelenés, az elegancia kevésbé fontos.

Az anyagok közül a dolgozók igényeit figyelembe véve érdemes választani, a munkahelyi körülményeket illetően a hőfok, a konyhán uralkodó állapotok jelentik a fő szempontokat.

Mennyire tartós? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Ezek a nadrágok strapabíróak, jól bírják a gyűrődést, szennyeződést, a különböző hőhatásokat. Fontos a megfelelő karbantartásuk, minőségi tisztíttatásuk és az is, hogy ideális körülmények között tárolják őket. Hosszú távra tervezték őket, de ahhoz, hogy valóban sokáig bírják, Önnek és a munkavállalóinak is körültekintően kell eljárniuk.

Mennyire kombinálható a szakácsnadrág? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

Az szakácsnadrágot  elsősorban az uniformis részének többi darabjával szokás kombinálni, amelyek a konyhai dolgozók számára egyaránt praktikus, kényelmes és ideális viseletet biztosítanak. Ez jellemzően póló illetve szakácskabát. Széles kínálatunkkal biztosítani tudjuk, hogy tetőtől-talpig minden ruhadarab a rendelkezésére álljon ahhoz, hogy a konyhai dolgozó a leghatékonyabban tudjon helytállni a terepen és elégedett lehessen a munkahelyi körülményekkel. 

Mennyire kényes a szakácsnadrág? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Az, hogy valami minőségi és tartós, nem jelenti azt, hogy nem kell rá kiemelten vigyázni. A minőségi szakácsnadrágokat általában tisztítani kell, nem lehet csak úgy otthon betenni a mosógépbe. Javasoljuk, hogy vásárláskor ellenőrizze a címkéket, vagy kérjen segítséget értékesítő kollégáinktól, akik segítenek abban, hogy melyik anyag mennyire kényes. 

A szakácsnadrágoknál fontos szempont, hogy a foltoknak, szennyeződéseknek igenis látszania kell rajta, és azonnal cserélni, illetve mosni kell, ha maszat kerül rá; csak így lehet biztosítani a maximális higiéniát a konyhán.

Nézzen szét webshopunkban, fedezze fel a kínálatot, és keresse fel személyesen az üzletünket, ahol egyeztetni tudunk arról, milyen elképzelései vannak a munkaruhát illetően.

Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.

Akár kezdő vezető, akár tapasztalt tulajdonos, szívesen adunk tanácsokat adhatunk  munkaruha kiválasztására, karbantartására vonatkozóan, személyesen is megtekintheti, megfoghatja  a különböző anyagokat. 

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. 

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0