Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kombinálás | Kiegészítők | Méretek | Anyagok | Színek

Az zakó az elegáns vagy a sportosan elegáns viselet egyik alapja. Ha színházba vagy üzleti tárgyalása megy, mindenképp szüksége van rá, ilyen helyzetekben nem sikkes az ing zakó nélkül. Az olyan összejöveteleken is helye van, mint egy céges rendezvény vagy egy családi, ünnepi ebéd. Nem lőhet mellé, ha hivatalos alkalomra tart egyet. De kell-e minden helyzetre külön zakó?

Mennyire kombinálható az férfizakó? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A zakó egy könnyen variálható, multifunkcionális ruhadarab; ha például állásinterjúra igyekszik, akkor öltönnadrággal és inggel vegye fel, ha egy baráti grill partira vagy egy randira, akkor farmerral vagy vászonnadrággal is viselheti. Alapvetően ing illik hozzá, de néhány esetben a (galléros) póló is megteszi. Mindig ügyeljen arra, hogy a különböző ruhadarabok színe és mintázata harmonizáljon, de vannak helyzetek, amikor épp az egymást ütő árnyalatok lesznek sikkesek a color blocking szellemében.

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

Az ékszerek és kiegészítők terén is nagy a szabadság, azonban fontos, hogy az esemény jellege is meghatározó szempont. Az esetleges „dress code”, az rendezvény témája, illetve annak kérdése, hogy mit képvisel a szervező, az egybegyűltek öltözködése, ezek mind befolyásolják, hogy milyen kiegészítőket vehet fel mellé. Ha a típus (óra, gyűrű, nyaklánc stb.) már megvan, akkor pedig a zakó színe és stílusa a mérvadó.

Milyen zakóméretek léteznek? Igazítható-e?

Univerzális ruhadarabként szinte minden méretben készül. A nagyobb kérdés sokkal inkább az szokott lenni, hogyan válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet; figyeljen arra, hogy a zakó ujja a kézfej felső széléig érjen, amin túl az ing 1,5 cm-t érjen tovább. Fontos, hogy se a hasán, se a hátán ne feszüljön túlságosan, de ne is lógjon Önön a darab. Kínálatunk napról-napra változik, érdemes bejönni személyesen, hogy az aktuális kínálatból szakeladónk segítségével a legoptimálisabb szettet válogassa össze.

Azt, hogy az adott zakó mennyiben és hogyan igazítható, az a típusától és szabásától függ. Ezért is fontos a személyes vásárlás, ezzel ugyanis ezt is rögtön tisztázhatja, miközben tökéletesen meggyőződhet, hogy a választott darab illik-e a karakteréhez.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú zakók közül?

Az elegancia mellett, ugyanolyan lényeges szempont lehet a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan zakót választania, ami optimálás az időjárás szempontjából is. Télen például fontos lehet, hogy bélelt-e vagy sem, esetleg vastag szövetből készült, illetve hogy milyen alapanyagokból állították elő azt. Számos szempontból előnyös lehet a pamutból és lenből készült zakó. Amennyiben Ön számára is elsődleges a kényelem, akkor a természetes anyagokból készült modelleket érdemes előnyben részesíteni. Az anyag mellett természetesen a szabás is meghatározó lehet.

Férfizakó színválaszték

A MrSale kínálata elsősorban hagyományos alapzakókból áll, amelyeken esetenként előfordulhatnak minták, hogy mindenki megtalálja a hozzáillőt. Mindegyik minta stílusos és divatos és biztos, hogy megtalálja közöttük azt, ami a leginkább segít kifejezni és megerősíteni az Ön személyes eleganciáját.

A zakók jellemzően szürke, kék barna, fekete színekben kaphatóak eltérő mintákkal és fazonokban. Gyakorlatilag nincs olyan szett, alkat vagy ízlés, amihez ne találná meg a megfelelő színű férfizakót.

Fontos, hogy a színek harmonizáljanak, de törekedjen arra, hogy megjelenése ne legyen egyhangú. Ügyeljen arra, hogy legalább egy olyan elemet viseljen, ami egy kis játékot csempész a megjelenésébe; a mintás férfi zakók viselése pontosan ilyen pozitív hatást válthat ki. Ha azonban merőben eltér az öltözettől a zakó színe, akkor érdemes összehangolni azt a többi ruhadarab színével, amelyek lehetnek egyformák vagy ugyanazon szín árnyalatai. Arra figyeljen, hogy ne viseljen túl sok színt vagy egymáshoz nem passzoló színek ötvözetét.

Érdemes a színnel, fazonnal, stílussal kapcsolatban felkeresni egy öltözködési tanácsadót, de ha betér az üzletünkbe, kollégáink, akik rutinosak, tapasztalattal és a divattal kapcsolatos friss tudással rendelkeznek, szívesen adnak tanácsot a zakót, illetve a teljes szettet illetően is.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0