Oldal kiválasztása

Telefonszámaink

Formaruha és Ballagóruha 

+36 20 289 0614

MrSale Café

+36 1 605 2005

Gyakran feltett kérdések

Lehet, hogy az Ön kérdésére is itt a válasz.

SZÜKSÉGES IDŐPONTOT FOGLALNI?

Kizárólag ballagóruhával illetve formaruhával kapcsolatos ügyintézéshez szükséges időpontot foglalni. Tehát az öltönyüzletbe és a kávézóba a nyitvatartási időn belül bármikor várjuk Önt szeretettel.

MIKORRA KÉSZÜL EL AZ ALAKÍTÁS?

A varrodai méretre igazítás vagy alakítás igénylésekor egy átvételi elismervényt adtunk Önnek, melynek a jobb felső sarkában egy nyomdai sorszám szerepel, közvetlenül alatta pedig egy kézel írott dátum (pl. 10.07). Ez a dátum, amikorra az Ön alakítása biztosan elkészül. Tehát ezen a napon akár már nyitásra jöhet érte, illetve azt ezt követő napok bármelyikén nyitvatartási időn belül bármikor.

MEG TUDJUK ELŐBB CSINÁLNI AZ ALAKÍTÁST?

Igen. Hívja a bolti telefonszámok egyikét! Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk alakítását, az alábbi képen látható bekarikázott információkra van szükségünk:

alakítás részletek

Az alábbi információk egyeztetése szükséges: alakítás elkészülési dátuma, szorszáma, név és hogy milyen terméke(ke)t vettünk fel alakításra.

MIÉRT NEM ÉRTESÍTETTÜK AZ ELKÉSZÜLT ALAKÍTÁSRÓL?

Senkit sem értesítünk az elkészült alakításról. Az elérhetőségét azért kértük el, hogy ha a varrónőnek kérdése lenne, el tudjuk érni Önt. Alakítása elkészül a jobb felső sarokban látható napra, már nyitásra jöhet érte.

alakítás dátum

BALLAGÓ- ILLETVE FORMARUHÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN?

Például “lehet-e ruhapróba időpontot módosítani”, vagy “lehet-e még rendelni pluszba”?

Igen, van rá lehetőség, megpróbálunk eleget tenni új igényeinek. Ezen a telefonszámon eléri kollégámat: +36 20 289 0614

Az Ön kosara
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0