0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Típusok | Kinek ajánlott? | Kombinálás | Évszakok | Tartósság | Anyagok

Igényes formaruhát keres és minden részlet fontos? Ha szeretne alkalmazottainak olyan összeállítást adni, aminek minden darabja harmonizál egymással és minőségben és eleganciában is kifogástalan, akkor szívesen segítünk Önnek. A MrSale Öltönyüzletben forgalmazott márkáknál biztosan tudjuk, hogy a gyártók számára a tervezésénél, kialakításánál és megalkotásánál egyaránt fontos szempont volt a minőségi alapanyagok és technikák alkalmazása, valamint az előnyös és igényes megjelenés biztosítása.

A szállodai kabát jellemzően a kültéri munkához kapcsolódik, de érdemes akkor is megfontolni ha a dolgozó folyamatosan benti munkát végez. Amíg megérkezik, és amíg elhagyja az épületet a hűvösebb, hidegebb időben, addig is viseli a kabátot, így az egységesség tökéletesen fenntartható a szállodában. A dolgozók is hálásak lesznek, ha jó minőségű átmeneti- vagy télikabátot kapnak munkáltatójuktól. 

Milyen szállodai kabátokat lehet nálunk kapni?

Kínálatunkban talál télikabátot, pilóta és bomber dzsekit , esőkabátot, meleg, polár béléses kabátot és elegáns szövetkabátot is.

Kinek ajánljuk a szállodai kabátot?

Kabátjaink megfelelőek biztonsági őrök, portások, recepciósok részére.

Mennyire kombinálható a szállodai kabát? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A kabátok esetében különösen fontos a kombinálhatóság, hiszen ez az öltözetnek csak a legkülső rétege, de nem önálló darab. Fontos ezt a méretválasztásnál is szem előtt tartani; úgy válasszon dolgozóinak közülük, hogy kényelmesen elférjen alatta a formaruházat minden eleme, lehetővé tegye a réteges öltözködést és egy extra pulóver se okozzon kényelmetlenségeket.

A kabát kiválasztásánál figyelembe kell venni az intézmény stílusát, a ruházat többi elemét, de fontos a kényelem is. Ha például több réteget szeretne alá felvenni a dolgozó, akkor jobb, ha a kabát bélése nem „tapadós”, mert ha a rétegek nem tudnak egymáson elmozdulni, akkor a dolgozónak is kényelmetlen lesz a munkavégzés benne.

Kabátválasztékunkat illetően biztos lehet abban, hogy a kényelmi és a praktikus szempontokat egyaránt érvényesítettük a darabok során, azt is figyelembe véve mik egy szállodai alkalmazott tipikus viseletének sajátos jegyei.

Milyen évszakban kellemes hordani?

Az őszi, téli és tavaszi időszakra is gondoltunk, a kabátjaink közt egyaránt talál átmeneti- és télikabátokat is, sőt olyan speciális kabátokat is, amelyek a legnagyobb hidegben is kiállják az idő próbáját. 

A szállodai kabátok közt van olyan is, ami alá nem is kell rétegesen öltözködni, mert önmagában elég bármilyen hidegben akkor is, ha alatta csak egy réteg ruha van. De természetesen vannak olyan kabátjaink is, amelyek alá bőven elfér több réteg másik felsőruházati darab is, annak függvényében, hogy milyen az idő. Olyan kabátokat is tartunk, amelyek az évszaknak megfelelően átalakíthatóak, illetve polár béléssel kiállják az idő próbáját.

Mennyire tartós a szállodai kabát? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Minden esetben érdemes olyan kabátot választania, amely első osztályú alapanyagokból készült és egy olyan cég forgalmazza azt, amely megbízhatóságáról, minőségi termékeiről, körültekintésről, precizitásról tett tanúbizonyságot. Ezek a ruhadarabok egyaránt tartósak és alkalmasak lesznek a mindennapi használatra a munkában. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szállodai kabátok közül?

Alapvetően nem választani érdemes, hanem válogatni akár több kabátot is – ha a költségvetési keret engedi. Kültéri munkák esetén fontos, hogy alkalmazottjainak legyen egységes esőkabátja, átmeneti kabátja, és egy olyan darabja is, ami a leghidegebb időszakokban is biztosítja, hogy ne fázzon meg. A kabátjaink (a szövetkabátot leszámítva) jól bírják az esős időszakokat is, hiszen alapvetően vízlepergető hatásúak. Termékeink közt megtalálja az esőkabátot is, ami esőnadrággal kombinálva tökéletes a legnagyobb zivatarokban is. 

Keressen bár átmeneti kabátot, vagy hagyományos, meleg téli felöltőt, esetleg esős, szeles időszakra egy esőkabátot, nálunk találhat megfelelőt. Gondoltunk a nőkre és a férfiakra is.  Úgy alakítottuk ki a kínálatunkat, hogy nincs az a stílusú vagy típusú intézmény, amihez ne találna megfelelő szettet – köztük az ehhez illő kabátot is. Időjárás, külső vagy belső munkavégzési helyszín, egyéb körülmények is befolyásolhatják, hogy melyik lehet az ideális darab, de az biztos, hogy ott van a webshopunkban!

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.