Oldal kiválasztása

Orvosi ruha

1–15 termék, összesen 30 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kombinálhatóság | Színek | Anyagok | Mennyire kezelhetőek könnyen?

Egy orvos is lehet jó megjelenésű, sőt! Kínálatunkban elsősorban unisex darabokat talál, melyek egyaránt jól állnak a férfiaknak és a nőknek.  Ezeket a felsőket úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesek és praktikusak legyenek – ne akadályozzák az egészségügyi dolgozókat a munka elvégzésében és könnyen kezelhetőek legyenek. Ha bizonytalan a választásban, cikkünkkel segítünk, hogyan válasszon köztük!

Ha a vásárlás során bármikor kérdése vagy kérése lenne, bátran keressen minket telefonon és személyesen is, hogy tudja, mire érdemes odafigyelni. Nekünk is az a legfontosabb, hogy megrendelőink hosszútávon is megbízzanak bennünk, visszatérő vásárlóként számíthassunk rájuk!

Mennyire kombinálható az orvosi munkaruha felső? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

Ezt a felsőt a munkahely, illetve a betöltendő pozíció szerint szükségszerűen lehet kombinálni az egészégügyi ruhadarabok további elemeivel, például az egészségügyi nadrággal. Egyre gyakrabban fordul elő, ha valaki például asszisztensként vagy recepciósként dolgozik az egészégügyben, hogy az orvosi felsőn kívül nem vonatkoznak rá más megkötések. Remekül illik hozzá a farmer  sportcipővel vagy tornacipővel kombinálva, de a dolgozó felvehet hozzá vászonnadrágot vagy leggingset is. 

Az orvosi ruhák bebújósak, kényelmes és jól hozzáférhető zsebekkel rendelkeznek, ami szintén a hatékony és komfortos munkavégzést támogatja. 

Milyen színekben kapható az orvosi ruha?

Hagyományosan zöld, fehér és a kék különböző árnyalatai a legnépszerűbbek. A színt az adott intézmény és az osztály is meghatározhatja, ez elsősorban a munkáltatón múlik. 

Orvosi ruhát viselhetnek a szépségiparban is, például masszőrök, különböző kezelést végző kozmetikusok, asszisztensek, wellness- és spa-dolgozók. Az ő esetükben szintén a munkáltató igényei a meghatározóak a színek terén. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú orvosi ruhák közül?

Az orvosi ruháknál a kényelem és a stílusos megjelenés egyformán fontos. A dolgozók egész nap ezt viselik, sokat mozognak benne, nem lehet tehát kényelmetlen. Fontos, hogy ne izzadjanak bele, de ne is fázzanak, legyen lehetőség rétegesen alá- vagy föléöltözni. Legalább ennyire fontos, hogy ne legyen olyan az anyaga, ami kellemetlen lehet egy-egy érzékenyebb bőrű kollégának. A nálunk kapható orvosi munkaruhák mind lágy tapintásúak, jó minőségű alapanyagból készültek, így alapvetően nem tud rossz döntést hozni e téren. Ha mégis bizonytalan lenne, bátran kérjen segítséget kollégáinktól üzletünkben.

Könnyen kezelhetőek az orvosi ruhák?

Természetesen igen. Tekintettel arra, hogy milyen munkához, milyen környezetben kell viselni őket, magas hőfokon, 95 fokon moshatóak, jól vasalhatóak, kifejezetten egészégügyi dolgozók számára készültek. Minden szempontból úgy lettek megtervezve és legyártva, hogy funkciójukat a lehető legtovább töltsék be. A legtöbb munkaruhával ellentétben itt az a cél, hogy a szennyeződések meglátsszanak rajtuk, és ilyenkor a dolgozó azonnal lecserélhesse a darabot, hiszen ezeken a területeken alapvető elvárás a maximális higiénia.

Számunkra a praktikum és a kifogástalan megjelenés és biztosítása egyaránt fontos. Ruháinkat úgy alakítottuk ki termékkínálatunkban, hogy azok egyaránt  biztosítsák a dolgozók számára a munkakörnyezetükhöz illő, illendő megjelenést, eleganciát és stílust képviseljenek minden tekintetben, egyúttal megfeleljenek annak a kritériumnak is, hogy az alkalmazott semmilyen módon ne legyen hátráltatva munkájának elvégzésében. 

Ha az Ön feladata a céges ruhák megrendelése, nyugodtan rábízhatja magát az MrSale szakeladóinak profizmusára és körültekintő munkavégzésére. Legyen bár kezdő agy öreg motoros, induljon most a cég vagy legyen régi, patinás intézmény – nálunk bizonyosan megtalálhatóak azok a munkaruhák, melyek az egészégügyben a letisztult, könnyed eleganciát ötvözik a praktikummal.  

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0