0 Termék
Oldal kiválasztása

Londiner ruha

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Munkák | Hova elengedhetetlen? | Évszakok | Színváltozatok

Londiner ruhát keres kollégái vagy akár saját maga számára? Kínálatunkban többféle inget is tartunk, hogy minden helyzetben segítsünk megfelelően öltözni. Néhány pontban összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és tudnivalókat, hogy segítsünk a választásban!

Milyen munkákhoz illik a londiner ruha?

A londiner ing természetesen a londinerek „egyenruhája”, amit azonban általános szabása és kiváló tulajdonságai miatt bátran lehet ajánlani bármely szállodai vagy vendéglátásban dolgozó alkalmazott számára. A londiner ing egy olyan, szimpla, de tökéletes szabású, praktikus viselet, ami „ápol és eltakar”: mindenkinek jól áll. Egyszerre emeli ki viselőjét a tömegből stílusjegyeivel és „rejti el” őt, hogy láthatatlanságából hirtelen felbukkanva mindig megjelenjen, ha a vendégnek szüksége van a szolgálataira. 

Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke a londiner ruha?

Kevesen tudják, de londiner inget csak igen kevés helyen alkalmaznak: még a legnagyobb szállodák is gyakrabban oldják meg a munkaruhát mellény, kitűző vagy formakabát segítségével. A londiner inget viselő alkalmazott így igazán elit képet fest a helyről. 

A londinerek egy szállodában, hotelben a vendéggel talán leggyakrabban érintkező alkalmazottak: ők azok, akik az autókat beparkolják a helyükre, ők veszik el a csomagokat és teszik a kocsira, viszik fel a bőröndöket a szobába. Valójában egy londiner a vendég érkezésétől a távozásáig jelen van, kísérőként, segítőként, a vendég kényelmének biztosításáért. 

A londiner ing választása azért is tökéletes, mert kevésbé zárt, idegen, mint egy londinerkabát uniformisában álló munkatárs: elérhetővé, lazábbá válik a kapcsolat. A ruha és a ruha által keltett benyomás nagyon sokat segíthet a munkájukban is. 

Milyen évszakban kellemes londiner ruhát hordani?

Az év minden szakában lehet hordani: előnye, hogy nyáron önmagában is viselhető, sőt, a kimondottan londiner ing jegyeket viselő szabásokat akár kitűző nélkül is felvehetik a munkatársak. Éppen ezért ajánlott olyan anyagváltozatot keresni, ami nem látszik át, vagy kiegészíteni a viseletet egy atlétával az ing alatt.

Természetesen a londiner ing rétegezhető is, ha azt az időjárás vagy a szálloda alkalmazottainak dress code-ja megkívánja.

Hűvösebb időben a londiner ing kiegészíthető kabáttal, mellénnyel, kétsoros zakóval, sőt, ha a személyzet nagy számú és az adott hely bizonyos színkombinációkat preferál, érdemes teljes öltözetekben gondolkodni, amelyek együttesként, de önállóan is hordhatók. 

Milyen színváltozatai vannak?

Jellemzően kevésbé kirívó semleges színárnyalatokat talál, illetve a szálloda arculatához lehet még kiválasztani a londiner ingek színváltozatait.

A londinereknek épp úgy szükséges „eltűnni”, mint jelen lenni. Munkájukból adódóan a londinerek diszkréten megbújnak a háttérben, szinte láthatatlanná válnak, majd azonnal a „porondon” teremnek, ha a vendégnek a szolgáltatásaikra van szüksége. 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a londiner biodíszlet lenne, akiről a vendégek esetleg azt hihetnék, hogy mozgó szállodai fogasok! A láthatatlanság egyaránt szolgálja a vendégek, és a londinerek kényelmét. Ha egy londiner „túlzottan” feltűnő, akkor hamar távozni fog a posztjáról, ugyanis minduntalan zaklatni fogják a vendégek. Ha a szakmájában jártas, ügyes munkatársról van szó, akkor maga szereti súlyozni a felmerülő feladatokat, sőt, észrevétlenül elégük menni. A londiner ing színei eszerint visszafogottak; vagy a hotel, szálloda alapszíneiben jelennek meg, vagy a fekete, fehér, szürke, esetleg a kék tompa árnyalatait veszik fel.

A londiner ing kiváltság: a hely státuszát is emeli, emellett kényelmes, közvetlen, mégis luxust közvetítő ruhadarab. 

Ha nem tudja, melyiket válassza kínálatunkból, kérjen bátran segítséget emailben, telefonon, vagy akár jöjjön el üzletünkbe és nézze meg az elérhető londiner ruhákat!