Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Munkák | Fazonok | Színek | Kiegeszítők | Tisztítás | Mindennapos használat | Kinek ajánljuk?

Miért fontos a szállodai nyakkendő? Vannak olyan tipikus esetek, amikor a formaruhának kifejezetten elegánsnak kell lennie, hiszen maga a helyszín is megkívánja az ilyen fajta megjelenést. Tipikusan ilyen közeg lehet egy szálloda is, ahol a jó megjelenés alapvető elvárás az ott dolgozók részéről. Az urak esetében a nyakkendő az öltözék alapvető részének számít, de sokszor a hölgyek esetében is fontos kiegészítő.

Milyen munkák esetében van szükség szállodai nyakkendőre?

Alapvetően a szálloda- és vendéglátóipar az, ahol szinte minden esetben elvárt a munkatársaktól az elegáns megjelenés, ám egyéb helyeken is fontos lehet. Ez rendszerint független a betöltött pozíciótól, ugyanis a vezetői státuszban levők, valamint a recepción tevékenykedők, a felszolgálók és egyéb munkakört betöltők között is elvárt az elegancia. Mindenki, aki vendéggel találkozik, magát a céget képviseli. Az ilyen formaruhák szerves része a nyakkendő is. Mivel ma már nagyon széles a kínálat, mindenképpen érdemes alaposan elmerülni benne és megtalálni a választott ruházatnak és arculatnak megfelelő, minőségi kiegészítőket.

Milyen fazonok léteznek a szállodai nyakkendőkből?

Csokornyakkendő: nagy előnye, hogy hátul egy kapoccsal záródik, ezáltal egyszerűen méretre állítható, ráadásul pillanatok alatt felvehető. Viselése határozottan növeli az elegáns kisugárzást.

-Az úgynevezett extra slim nyakkendő az alkalmi öltözet tökéletes kiegészítője, amelyet minden korosztály kedvel, ráadásul minden egyes típusa remekül meghatározza és kiemeli viselője stílusát.

-Az előre megkötött nyakkendők a klasszikus vonalat képviselik, ugyanakkor a fel-és levételük egyaránt nagyon egyszerű. Létezik belőlük hosszított változat is.

-A női nyakkendők körében is széles a választék, műselyem típusoknak például nagy előnye, hogy többféleképpen megköthetők és a női blúzok tökéletes kiegészítőivé válhatnak, amelyek egyedivé teszik az öltözetet. Ezen felül léteznek belőlük készre kötöttek is, amelyek – akárcsak az uraknak készült típusok esetében – a kényelmes öltözködést szolgálják.

Milyen színek léteznek a nyakkendőkből?

Szinte minden szín megtalálható a palettán a hidegtől a meleg árnyalatokig, valamint az klasszikusoktól az extrémebb színekig. Sőt, az egyszínű verziók mellett sok mintás darab is fellelhető, amelyek tovább növelik a megjelenés egyediségét. A választás során főleg az adott formaruha színét, valamint a céges logóban található árnyalatokat érdemes figyelembe venni.

Milyen kiegészítők illenek egy ilyen szetthez és miket érdemes kerülni?

Egy nyakkendő olyan elegáns megjelenést kölcsönöz, amelyhez nem nehéz kiegészítőket választani. Ha az adott cég szabályzata másképp nem rendelkezik, akkor egy finom karkötő vagy gyűrű, fülbevaló vagy nyaklánc, esetleg egy óra lehet része a szettnek. a túlságosan kihívó és feltűnő darabokat viszont ajánlott kerülni, hiszen megtörik a ruhák teremtette egységet.

Mennyire kényes a szállodai nyakkendő? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A nyakkendő egy tipikusan olyan ruhadarab, amely nagyon könnyen bepiszkolódik, könnyen kerülhet rá ételpecsét vagy folyadék. Ilyenkor nagyon fontos, hogy minél előbb itassuk fel a rákerült anyagot egy szalvétával, majd amilyen gyorsan csak lehet, áztassuk be a nyakkendőt. Dörzsölni soha nem szabad, ugyanakkor az öblögetés jót tehet a mosógépbe kerülés előtt. Mindenképpen kímélő programot ajánlott választani, hogy még sokáig tündökölhessen.

Alkalmas mindennapi használatra is?

Természetesen igen. Ezek a nyakkendők finom anyagból készültek és elegánsak, így akár a munkán kívül is bátran felvehetők egy elegánsabb szetthez, legyen az egy öltöny, egy zakó vagy egy ing. A kiegészítők munkaidőn túl is megállják a helyüket, ráadásul ilyenkor már nincsenek céges megkötések sem a színvilágban, sem a formát vagy mintát illetően.

A fentiekből jól látható, hogy egy irodai vagy szállodai nyakkendő rendkívül sokoldalú ruházati kiegészítő, amely segítségével megteremthető a megfelelő elegancia a szorgos mindennapok során. Ez pedig egy hatalmas lépést jelent a pozitív benyomás felé!

Szállodai nyakkendőink széles választéka elérhetőek többféle színben, mintázatban, anyagösszetételben és méretben, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt.

Kinek ajánljuk a szállodai nyakkendőt?

Nyakkendőink megfelelőek pincérek, felszolgálók, sofőrök, üzletkötők, recepciósok, portások, banki alkalmazottak, ügyfélszolgálati, szállodai és biztonsági szolgálatok dolgozói részére.

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0