Oldal kiválasztása

Szállodai nyakkendő

Nyakkendők széles választéka formaruha kínálatunkban. Szállodai nyakkendőink elérhetőek többféle színben, mintázatban, anyagösszetételben és méretben, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt.

Kínálatunkban vannak csokornyakkendők felnőtt és gyermek méretekben egyaránt. Hagyományos nyakkendőink között a felnőtt méretek mellett kifejezetten kamaszoknak készített, méretben hozzájuk igazodó darabok is elérhetőek. Nyakkendőink között vannak egyszerűen használható, előre megkötött darabok is. Vannak normál, slim és extra karcsúsított termékeink is, kapható díszzsebkendővel kiegészített nyakkendő is.

Kinek ajánljuk a szállodai nyakkendőt?

Nyakkendőink megfelelőek pincérek, felszolgálók, sofőrök, üzletkötők, recepciósok, portások, banki alkalmazottak, ügyfélszolgálati, szállodai és biztonsági szolgálatok dolgozói részére.

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a balintedit@mrsale.net címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.

Az Ön kosara
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0