0 Termék
Oldal kiválasztása

Szállodai póló

1–15 termék, összesen 18 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Szakmák | Színek | Választás | Tisztítás

Ha szálloda és uniformis, rögtön az juthat eszébe, hogy kiemelten elegáns egyenruha kell az alkalmazottaknak. De vajon van-e olyan opció, mai túlmutat a tipikus öltöny-ing opción? Ha győz a józan ész, természetesen vannak a személyzetben olyanok, akiknél nem előírás a formális alkalmi viselet. Sokkal fontosabb, hogy hatékony munkavégzésükben ne akadályozzák őket a ruhadarabjaik.  Ehhez pedig alapvető, hogy olyan minőségi ruházatot biztosítson nekik,  ami egyben kényelmes is. Ezekben az esetekben ajánljuk Önnek szállodai pólóinkat, amelyek széles kínálatában számos színben, méretben és fazonban megtalálhatóak nálunk. 

Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke a szállodai póló?

A szállodaiparon belül a takarítószemélyzet esetén jellemző leginkább a szállodai póló, illetve a szakácsoknál aláöltözetként. 

Ha az Ön szállodája wellness-fitness központ, akkor a masszőrök, kozmetikai-szépészeti kezelést végzők, személyi edzők és más, a részlegen dolgozók számára is jobb a póló, mint az élére vasalt ing és szövetnadrág.

Természetesen a jól karbantartott, minőségi pólók is képviselhetnek a maguk módján egyfajta sportosan elegáns trendet, amivel a legkevésbé sem fog kilógni az első osztályú szállodák szokásai, viseletkultúrája tekintetében. Különösen igaz ez, ha galléros illetve hosszú ujjú pólóink közül választ!

Milyen színű szállodai pólók vannak?

A színskála szinte minden színében találhat pólókat nálunk, ezáltal tökéletesen alkalmazkodhat az egységes viselet a szálloda brandszíneihez, dizájnjához. Lehet azonban más szempontokat is szem előtt tartani, például más-más színt kaphatnak az egyes részlegek dolgozói, vagy a bizonyos csapatoknak, munkaköröknek is lehet eltérő a pólója. Természetesen a dolgozók igényeit is figyelembe veheti, és ők maguk is kiválaszthatják színeiket, ha a szálláshely arculati kézikönyve ezt megengedi. Alapvetően nem nagyon lőhet mellé, ha visszafogott, semleges színeket használ. Ha pedig valami élénkebbet szeretne, akkor érdemes olyat választani, ami megjelenik a szálloda logójában, dekorációjában, és erre „játszanak rá” a kollégák. 

Ha bizonytalan abban, hova milyen szín illik, nyugodtan kérjen segítséget kollégáinktól akár telefonon, akár emailben, vagy jöjjön el személyesen üzletünkbe egy egyeztetésre. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szállodai pólók közül?

2 fontos szempont van: az elegancia és a kényelem, valamint az, hogy ez a kettő harmóniába kerüljön. Fontos a dolgozók megjelenése, de az sem elhanyagolható, hogy jól érezzék magukat munka közben. Minden esetben érdemes olyan pólót választania, ami optimális az időjárás szempontjából is, vegye figyelembe, hogy milyen vastag és milyen típusú az anyag. Ennek szellemében lehet, hogy külön téli és nyári pólót érdemes beszerezni.

Fontos, hogy a kolléga ne feszengjen, ne izzadjon látványosan, és akkor se kapjon kiütéseket, ha érzékeny a bőre. Ezekben a kérdésekben kollégáink szintén tudnak segítséget nyújtani.

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A szállodai póló tisztítása mindig attól függ, hogy milyen anyagot és színváltozatot választott. Az elsődleges, hogy mindig nézze meg a címkét, ott megtalál minden információt! 

Alapvetően igyekszünk tartós, minőségi és könnyen kezelhető ruhákat kínálni, de az anyagoktól függően eltérő bánásmódot igényelhetnek az egyes pólók. Ha fontos Önnek, hogy például mindet egyszerre moshassa magas hőfokon, akkor a kevésbé kényes darabok közül válasszon. Mindig kérdezze ki egy szakeladó véleményét a már kiválasztott darabokról, illetve kövesse a pólón található használati utasítást. 

Amellett, hogy a személyzettől jogosan várja el, hogy ügyeljen a ruhák épségére, Önnek is folyamatosan biztosítani kell váratlan körülmények és helyzetek miatt a rendelkezésre álló mennyiséget, váltás lehetőségét. Azt, hogy pontosan milyen gyakran, hogyan érdemes a formaruházatot tisztítani, szintén érdemes szakeladóval tisztázni. 

A szállodai pólók széles választékát képezik változatos formaruha kínálatunknak, amelyet feltérképezhet és beszerezhet MrSale webáruházunkon keresztül, vagy akár személyesen is megismerhet üzletünkben.