0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Hova illik? | Tisztítás | Méretek | Színváltozatok

A pólók világát senkinek sem kell bemutatni. Pólóból sosem lehet eleget venni, hiszen annyira jól kombinálható szinte minden esetben, hogy a férfiak ruhatárának elengedhetetlen részévé vált. Legyen szó sima, egyszínű pólóról, V-nyakú változatról, vagy akár galléros pólóról, minden esetben elengedhetetlen ruhadarabokról beszélünk.

Termékeink közt pólók széles választéka közül válogathat, különböző fazonokban, színekben és anyagokban. Választhat olcsóbb, egyszerűbb, de kitűnő minőségű darabokat, de akár magasabb árkategóriás kiemelkedő minőségű férfi pólót is.

Milyen társasági eseményekre, alkalmakra jó választás?

A férfiak nagy szerencséje, hogy pólót gyakorlatilag bármilyen eseményre fel lehet ölteni. Kétségtelen, hogy a hétköznapi pólók a kevésbé hivatalos viseleti formák közé tartoznak, de egy zakóval kombinálva már akár üzleti környezetben is könnyedén megállják a helyüket. A galléros változatok még inkább emelni tudnak a formalitás szintjén, és ügyesen alkalmazva ezeket a ruhadarabokat már akár teljesen hivatalos business casual megjelenést is tudnak biztosítani.

A pólók rendkívüli előnye az egyszerű, de nagyszerű kialakításuk, ennek köszönhetően hétköznapi viseletként is megállják a helyüket, viszont a hivatalosabb öltözködési formáknak is meg tudnak felelni. Az egyszerű színek, a mintanélküliség, és a testhezálló formatervezés elősegíti a fantasztikus megjelenést, függetlenül attól, hogy hol jelenik meg.

A galléros férfi pólók lezseren elegáns megjelenést biztosítanak, amelyek minden évszakban megállják a helyüket. Ezek a darabok mindig picit elegánsabb megjelenést tudnak biztosítani, még akkor is, ha nem kombinálja őket zakóval vagy nyakkendővel. 

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A férfi pólók jelentős része 100% pamutból készül, amely egy rendkívül strapabíró, könnyedén tisztítható anyag. Mint minden anyagnál, a kíméletes tisztítás a leginkább célravezetőbb, lehetőleg a kézi mosás, de természetesen reálisabb mosógépet használni, amit érdemes alacsony hőfokra, kímélő programra állítani.  

A férfi pólók többsége nem igényel nagy odafigyelést. Az anyag elöregedése helyett inkább a pólók színének megőrzésére érdemes koncentrálni, hogy ne színeződjenek el vagy ne fakuljanak ki.

Milyen méretek vannak belőle? Igazítható-e?

Üzletünkben gyakorlatilag minden méret fellelhető. A férfi pólók testhezálló kialakítása miatt a méretben megfelelő darab garantáltan remek megjelenést fog biztosítani. A méretek ráadásul úgy lettek kitalálva, hogy nadrágba betűrve, de akár nadrágon kívül is hordhatók a pólók.

A pólók méretválasztéka miatt az egyes darabokat nem szokás igazítani. Célszerű egyből olyan darabot választani, amely méretben a lehető legjobban passzol a testalkatához. Minimális igazításokat lehet végezni az egyes darabokon, de nagyobb áttervezésekre ritkán van lehetőség.

Még az sem jelent gondot, ha éppen nem talál olyan férfi pólót megfelelő méretben, ami igazán tetszik, mivel készletünk folyamatosan változik, így bármikor érkezhet Önre szabott darab.

Milyen színváltozatú férfi pólók találhatók? Melyiket hogyan illik viselni?

Méreteink skálájával talán csak színváltozataink tárháza vetekszik. A hagyományos, egyszerű színek mellett megtalálhatók még vadabb, extravagánsabb színárnyalatok is, ha esetleg feltűnőbb megjelenést szeretne elérni. Folyamatosan változó készletünk lehetővé teszi, hogy mindig újabb darabokkal színesítse ruhatárát.

Hivatalos megjelenésnél alapvetően javasolt inkább az ing, de egy fekete vagy fehér galléros pólóval ügyesen kiváltható egyes esetekben Az üzleti életben egy jól összerakott pólós szett is működhet, viszont a komolyabb megjelenés érdekében érdemes a konzervatívabb, kevésbé feltűnő színek felé fordulni.

A lezserebb megjelenéshez gyakorlatilag bármilyen szín illeszthető. Itt inkább a saját bőr tónusa és a haj, szem színe meghatározó. A színeket fontos, hogy megfelelően válassza ki, hogy azok passzoljanak a saját adottságaihoz, akár segítséget is kérhet kollégáinktól a színeinek megtalálásához.