Oldal kiválasztása

Mandzsettagombos ing

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kombinálás | Anyagok | Méretek | Színváltozatok

A mandzsettagombos ing vagy más néven dupla mandzsettás ing a legelegánsabb ingek közé tartozik. Egy mandzsettagombos inghez mindig kell mandzsettagomb  is, amely lehet arany színű, ezüst színű vagy bármilyen más mintás, színes gomb is. Hagyományosan ezt a fazont a vőlegények hordják, de ma már egyre többen felveszik más elegáns eseményekhez is.

A siker a részletekben rejlik – állítja a mondás. És valóban, ha azt szeretné, hogy megjelenése kifogástalanul elegáns legyen és minden tekintetben úgy fessen, mintha skatulyából húzták volna elő, akkor javasoljuk, hogy ruházata mellett kiegészítőire is figyeljen oda. Legyen az magánéleti vagy közéleti, esetleg személyes, karriert érintő esemény, a tökéletes összeállítás megalkotásában a kiegészítők kiválasztása és helyes viselése is elengedhetetlen. 

A klasszikus mandzsettagombok gyakorlatilag férfi ékszerek, melyek arra szolgálnak, hogy összefogják a hosszú ujjú ing mandzsettáját, vagyis a csuklónál megvastagított anyagrészt. Elsősorban tehát egy esztétikai és nem pedig praktikus célt szolgálnak. Amennyiben az esemény „dress code”-hoz kötött, akkor a black tie viselet esetén mindenképp mandzsettagombos ingre lesz szüksége.

Fontos információ, hogy a webshop kínálatában minden olyan inghez, amely mandzsettagombbal is viselhető, külön kell beszerezni a mandzsettagombot, ami így nagyobb játékteret hagy!

Mennyire kombinálható a mandzsettagombos ing? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A stílusnak megfelelően szinte bármilyen ruhadarabbal és kiegészítővel kombinálható, arra kell figyelni, hogy a mandzsettagomb színében, anyagát és formáját illetően harmonizáljon a hozzá viselt inggel, illetve öltönnyel vagy más kiegészítőkkel. 

Ha azt nézi mivel kombinálja a mandzsettagombos inget, tulajdonképpen azt vizsgálja, hogy mivel kombinálja a mandzsettagombot. Ha külön vásárolja meg a kiegészítőket, vagy ha többfélét is kiválaszt, akkor is az összhatás érdekében, egyben kell nézni az inget és a mandzsettát. 

A mandzsettagombos ing kizárólag elegáns alkalomra felel meg, aztán a laza viselethez, amiben inget és farmert kombinál, semmiképp sem elfogadható. 

A kiegészítők esetében azt érdemes átgondolni, hogy egyáltalán viseljen-e ezen felül a kézfejre való más kiegészítőt, és hogy ezek mennyiben hagyják érvényesülni a mandzsettagomb hatását. Abszolút kivétel az, amikor Ön nősül, (vagy már nős) ilyenkor azonban figyeljen arra, hogy a ceremónia alatt ujjára kerülő gyűrű illeszkedjen a mandzsettagombhoz.

Hogyan válasszon a különböző anyagú változatai közül?

Ha az elegancia mellett a kényelem is fontos, hogy bármilyen időjárás esetén a lehető legtovább nézzen ki frissen és jól öltözötten, akkor a magas pamuttartalmú ing lehet a legideálisabb, ehhez érdemes színben harmonizáló mandzsettagombot választani.

Milyen méretek léteznek?

Szinte bármilyen alkatra megtalálható a tökéletes mandzsettagombos ing, a legkisebb és a legnagyobb méretekben is tartjuk a 37-es mérettől a 46-os méretig bezárólag. Természetesen van karcsúsított és hagyományos változata is, így a testalkatához is igazodni fog. 

Sokszor nehéz eltalálni az ideális méretet, hiszen a tükör előtt állva felpróbált ing, ami úgy áll Önön, mint Hamupipőke lábán az üvegcipellő, nem biztos, hogy ilyen jól fog passzolni abban az esetben is, ha leül a tárgyalóasztal vagy a menyasszony  mellé. Ha túl nagy a választott ing, az könnyen megtörheti az elegáns megjelenést, ha túlságosan kicsi, az kellemetlenségeket jelenthet a has és a karok tájékán egyaránt. Érdemes kicsit mozognia a kiválasztott ingben, illetve, ha bizonytalan a döntésben, kollégáink bármikor szívesen segítenek megtalálni a megfelelő méretet.

Milyen színváltozatai vannak az mandzsettagombos ingeknek?

Kastor márkájú ingeinkből a fehér mellett megtalálja az ekrü színűt is. A választáskor ugyanennyire lényeges a többi ruhadarab színe és stílusa is, hiszen ezekkel együtt alkot majd egy egészet a szett. Ritkább esetben sötétebb színekkel is találkozhat, de az eleganciát mindenféleképpen a fehér jelenti!

A mandzsettagombos ingek kifejezetten az elegáns alkalmakhoz ajánlottak, de ezen belül eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függően számos fazon és méret várja Önt a MrSale üzletében! 

Képzett szakeladóinknak jó szeme van a részletekhez is, így szívesen adnak tanácsot, tájékoztatást az ingekhez és a mandzsettagombokhoz is, melyek egyedivé, elegánssá és lenyűgözővé tehetik megjelenését.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0