Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kinek áll jól? | Anyagok | Kombinálás | Kiegészítők

Bizonyos cégeknél a biztonsági őr uniformisának elengedhetetlen kelléke a zakó, amelyet önállóan vagy akár egy szett részeként is megrendelhet.
A megfelelő biztonsági őr zakó kiválasztásához azt kell eldöntenie, illetve adott esetben partnereivel együtt eldönteniük, hogy mennyire fontos az egységes megjelenés, és hogy ennek mennyire kell elegánsnak lennie, mennyiben kötelező vagy fakultatív eleme a viseletnek a zakó.
Vannak a szakmák, ahol adott esetben a zakó viselete a jó benyomás, a megfelelő hatás elérésének egyik alapja lehet. Ilyen például egy biztonsági őr pozíció is, ahol a munkahelytől függ, hogy mit lehet, vagy mit érdemes viselnie egy biztonsági őrnek. Amennyiben még nincs kiválasztott uniformis, érdemes felkeresni egy rutinos, szakmailag tapasztalt és elismert üzletet, ahol kedvező árajánlatot kaphat a teljes személyzet számára.

Milyen testalkatú embernek áll jól? Kiknek nem előnyös?

Szinte bármilyen alkatra megtalálható a tökéletes zakó. Arra kell csupán odafigyelni, hogy valóban a megfelelő mérettel térjen haza üzletünkből: ha túl nagy vagy kicsi a választott darab az egyik esetben sem biztosítja az elegáns megjelenést, ráadásul korlátozza a biztonsági őrt a mozgásban is.
A karcsúsított zakók testesebb férfiakra nem előnyösek, de tartunk üzletünkben nem karcsúsított zakókat is. Minden esetben, amikor új uniformist rendel, javasoljuk, hogy telefonon vagy személyesen egyeztessen kollégáinkkal, mert sok éves szakmai tapasztalatuknak köszönhetően akár az egész uniformist illetően is tudnak tippeket és tanácsokat adni.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú biztonsági őr zakók közül?

A választás kapcsán az elegancia és az egyéni stílus kifejezésének lehetősége mellett ugyanolyan fontos szempont a kényelem is. Összetételétől függetlenül minden, nálunk kapható, formaruhaként árult zakóról elmondható, hogy anyagának köszönhetően szellős, kényelmes viselet, így bármilyen évszakban viselhető anélkül, hogy az akadályozna a munkavégzésben, vagy kellemetlenné tenné az intézménynél töltött mindennapokat. Természetesen vannak nyáriasabb, lengébb és téliesebb, melegebb változatok is, érdemes mindig az évszaknak megfelelően öltözködni.
Minden esetben érdemes olyan munkahelyi zakót választania, amely jó minőségű anyagból készült és tartós is egyben, hiszen a biztonsági őrök napi 8-12-24 órában fogják ezt viselni. Ha a MrSale öltönyüzletben vásárol, biztos lehet benne, hogy a ruhadarabok pedig hosszútávon jól fogják bírni a gyűrődést!

Mennyire kombinálható a biztonsági őr zakó? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A megfelelő szín és stílus kiválasztásával bármilyen kiegészítővel kombinálható a biztonsági őr zakója. Érdemes a cége, vagy a projektje színeit is belevinni alkalmazottai mindennapjainak viseletébe: eszerint választani a zakóhoz inget, nyakkendőt a megfelelő színben. A harsányabb, élénkebb színektől azonban érdemes tartózkodni: ami jót tehet egy logónak, az nem biztos, hogy jól passzol egy viselet esetén is. Ezeket inkább a kiegészítőkbe érdemes belevinni, ezzel figyelemfelkeltővé és egyedivé teheti az uniformist anélkül, hogy ízléstelenné válna a viselet. Fontos, hogy kerülje a nagy mintákat, az élénk színek halmozását, vagy az össze nem illő színek párosítását.

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

Az ékszerek és kiegészítők terén is nagy a szabadság, a viselet alapdarabjai határozzák meg, hogy milyen kiegészítőt lehet hordani hozzá. Gondolkodhat a nyakkendőben és a mellényben is a már megadott kritériumok mentén. Ugyanakkor a kiegészítők arra is kiválóak, hogy a dolgozók ezeken keresztül kifejezhessék személyiségüket, és azt érezzék, hogy erre a vállalat maga ad lehetőséget. Érdemes tehát a férfi ékszerek terén megadni a saját döntés lehetőségét, ami egyébként nem csak az alkalmazottakból, hanem a potenciális vevőkből is pozitív hatást válthat ki.

A munkahelyi ruhadarabjaink világa kifejezetten színes és széleskörű. Eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függetlenül számos fazon, szín és méret várja Önt a MrSale üzletében!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0