0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Szakmák | Kombinálás | Méretek | Tartósság | Tisztítás

Biztonságőr blézer formaruhára van szüksége, mert cége szeretné, hogy a hölgyek megjelenése egyszerre biztosítsa a tekintélyt és eleganciát? Szakmai szempontokkal segítünk a választásban!

Milyen szakmák számára ajánljuk a biztonsági őr blézert?

Elsősorban természetesen biztonsági őröknek szánjuk, de gyakorlatilag minden alkalmazott számára megfelelő, akinek az elegancia mellett a kényelem is fontos. Ezeket a blézereket úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsák a szabad mozgást, ne akadályozzák viselőjüket a munkavégzésben, ugyanakkor megfelelően elegánsak legyenek.

Milyen ruhadarabokkal kombinálható?

A blézerek, nadrággal és szoknyával is hordhatóak, sőt, ezeket szintén beszerezheti kínálatunkból, így biztos lehet benne, hogy harmonizáló szetteket tud összeállítani.

Maguk a blézerek is változatosak fazonban, színekben, és egyedi díszítőelemekben is. Az alap összeállításon túl szívesen teljesítünk egyedi igényeket is, bármilyen kiegészítőt megrendelhet mellé az adott ruha anyagából. 

Elegáns vagy sportosan elegáns összhatást szeretne elérni? Kombinálja egyszínű blúzzal vagy garbóval. Mi azt szoktuk ajánlani, hogy semlegesebb színeket válasszon, és egy kiegészítőn (nyakkendő, sál díszzsebkendő, kendő, stb.) jelenítse meg logója, vagy brandje színét. A mi kínálatunkban is elsősorban ezeket a semlegesebb színeket találja meg, de ha másra van szüksége, jelezze nekünk, és akár egyedi színekben, összeállításokban is elkészíttetjük. 

A biztonsági őröknek a ruházat mellé sportcipőt, elegáns, de kényelmes bőrcipőt, bokacsizmát javaslunk, amiben egész nap tudnak állni, sétálni.

Milyen méretek léteznek a biztonsági őr blézerekből?

A méreteket jelentősen meghatározza a fazon; vannak olyan stílusok, amik nagyobb méretben is jól állnak, míg másoknál alapvetően 46-os méret fölött már nem tartunk, mert előnytelenül mutatna viselőjén. Bár a biztonsági őröknek jellemzően uniformizált formaruhát szokás választani, mi mégis azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint vegye igénybe az eltérő testalkatokat, és egyénileg megfelelő fazonokat válasszon. Ez garantálja, hogy mindenki elegánsan jelenhessen meg, ugyanakkor kényelmesen tudjon mozogni benne. 

A választott blézereket természetesen méretre is igazítjuk, hogy valóban jól passzoljanak. 

Ha a teljes szettet nálunk rendeli (tehát ruhát, blúzt, nadrágot, stb.), akkor van lehetőség arra, hogy az egyes darabok különböző méretűek legyenek, ezzel is biztosítva a tökéletes illeszkedést.

Mennyire tartós a biztonsági őr blézer? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Ezeket a formaruhákat olyan partnerekkel gyártatjuk le, akiknek kiemelten fontos a vásárló elégedettsége. Nagy hangsúlyt fektetnek az elsőosztályú alapanyagok és munkaeszközök beszerzésére és a tapasztalt és tehetséges alkalmazottak foglalkoztatására. Így a végeredmény mindig kiváló minőségű és tartós.

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A legtöbb blézert nem lehet csak egyszerűen hazavinni és otthon kimosni a mosógépben. Általában esetben szakszerű tisztításra van szükség, ellenkező esetben gyorsabban tönkremegy a ruhadarab. Ugyanakkor vannak kevésbé kényes modellek is, így ha fontos Önnek, hogy a munkavállalók egyénileg és egyszerűen tudjanak gondoskodni ruházatukról, akkor kérjen segítséget szakeladóinktól, akik segítenek a választásban.

Mindig kiemelten fontos, hogy olvassa (vagy olvastassa) el a címkén szereplő mosási, tisztítási utasításokat és mindig ennek megfelelően járjanak el!

Bár a MrSale Öltönyüzlet elsősorban férfiak számára biztosítja az elegáns viseletet, a munkaruházati kínálatunkban a hölgyek számára is egyre több típusból választhat. Ha nem tud dönteni, vagy olyanra van szüksége, amit jelenleg nem talál meg weboldalunkon, keressen fel minket emailben, telefonon vagy személyesen, és megpróbálunk kielégíteni minden egyedi igényt!