0 Termék
Oldal kiválasztása

Biztonsági őr póló

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Elegancia | Kombinálás | Kiegészítők | Anyagok

Nőként és férfiként egyaránt tölthet be valaki biztonsági őr pozíciót, éppen ezért, mindkét nemre gondolva alakítottuk ki biztonsági őr póló kínálatunkat. Fontos szempont volt a minőségi alapanyagok és gyártási technikák alkalmazása, valamint a csinos, kifogástalan, illő megjelenés. Ezek a pólók bármilyen esetben megállják a helyüket és informális és formális helyeken egyaránt bevethetőek.

Mennyire számít elegáns viseletnek a biztonsági őr póló?

Azokban az esetekben, ha azt szeretné, hogy alkalmazottai egységes uniformist viseljenek, ott egy ilyen ruhadarab a jó benyomás, a megfelelő hatás elérésének egyik alapja lehet. A biztonsági őrök ruhatára legalább annyira sokszínű lehet, mint ahányféle póló is létezik a nagyvilágban. Egy biztonsági őr pólóval azt üzenheti, hogy cége fiatalos, lendületes és stílusos, de nem is túl merev.

Családias, baráti hangulatú, mégis tiszteletet kiváltó uniformist szeretne biztonságőrei számára? Akkor nevezzen be az MrSale pólóinak egyikére most! Rendeljen tőlünk egységes pólókat, amelyek fazonra vagy színre is cége üzenetét, arculatát, például logóját viselik.

Természetesen kiemelten elegáns eseményekre nem a biztonsági őr pólót javasoljuk, de a hétköznapokra, fesztiválokra, koncertekre és olyan rendezvényekre, ahol a résztvevők casual vagy business casual dress code szerint öltöznek, megfelelő ruhadarab lesz.

Ha bizonytalan, hogy egy adott helyszínen megállja-e a helyét a biztonsági őr póló, jöjjön el üzletünkbe, és szívesen segítünk a választásban.

Mennyire kombinálható a biztonsági őr póló? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A megfelelő szín és stílus kiválasztásával a biztonsági őr pólója remekül variálható, mindössze a színre és anyagokra kell odafigyelni. Egy fehér póló például egy fekete zakóval lehet akár business casual is, míg önmagában lazább megjelenést garantál.

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

Természetes, hogy cégében az előírt öltözködési szabállyal vagy az alkalmazottainak megrendelt uniformissal is egységet akar képviselni. Ugyanakkor a kiegészítők terén szabad kezet adhat, amivel elérheti, hogy alkalmazottjai a cég megjelenését követve megtarthassák a saját stílusukat. Megjelenésben a különböző ékszerek és kiegészítők terén is nagy szabadság adható, ez fokozható azzal is, hogyha mondjuk egyedül a póló egységes, akkor a további ruhák, kiegészítők terén is csak olyan megkötéseket tesz, minthogy sötét legyen a cipő vagy az öv.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú biztonsági őr pólók közül?

Minden esetben érdemes olyan munkahelyi pólót választania alkalmazottai számára, amit valamilyen szempontból a magáénak érez. Legalább ennyire fontos, hogy ne legyen olyan az anyaga, ami kellemetlen lehet egy-egy érzékenyebb bőrű kollégának. Ha azt szeretné, hogy alkalmazottai igazán hatékonyak legyenek, teremtsen optimális munkahelyi körülményeket, amiben jól is érzik magukat.

A fentiekből egyértelműen látható, hogy a munkahelyi öltözet világa kifejezetten színes és széleskörű. Eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függetlenül, számos fazon, szín és méret várja Önt a MrSale üzletében!