Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Méretek | Kiegészítők | Tisztítás | Anyagok

Az üzleti mellény egy olyan formaruha, ami számos munkahelyen, a legkülönbözőbb körülmények és pozíciók esetén lehet ideális választás az uniformis kialakítása során. Sok esetben praktikus, lehetővé teszi a réteges öltözködést, miközben nem akadályozza a szabad mozgást – és még elegáns is. 

Az MrSale Öltönyüzlet különböző üzleti mellényeivel női és férfi alkalmazottakra egyaránt gondol. Széles választékunkban nem csupán színben és méretben, hanem az anyag típusában és vastagságában is változatos modelleket talál. 

Ha bármilyen kérdése lenne, mielőtt üzletvezetőként vagy cégvezetőként rendel, forduljon hozzánk bizalommal. A dolgozók munkaköre, a cég profilja, az adott pozíció és feladatkör jellemzői, vagy a munkakörnyezet alapján szakeladónk segít Önnek a választásban, hogy pontosan melyik mellénytípus lesz a legjobb megoldás.

Milyen üzleti mellény méretek léteznek?

Gyakorlatilag minden méretben tudunk biztosítani mellényt, a legtöbb esetben akár méretre is tudjuk igazítani. Fontos, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, hiszen csak úgy biztosíthatja dolgozói számára a valóban elegáns, kifogástalan megjelenést, ha az öltözet minden eleme mérethelyes és jól áll rajtuk. 

Külön, vagy az öltönycsomag részeként bizonyos mellényeket akár azonnal is tudjuk szállítani, a többit rövid határidővel vállaljuk. Az ár tartalmazza a méretre igazítás költségeit is. Ha nagy létszámú személyzetnek rendelne üzleti mellényt, vagy egy teljes üzleti uniformist, a MrSale házhoz megy, Önnél vesszük le a méreteket, így a dolgozóknak nem kell extra köröket futnia munkaidőben vagy azon túl.

Milyen kiegészítők illenek az üzleti mellényhez?

A kiegészítőhöz kiegészítő? Miért ne! Az extra darabok teszik teljessé és különlegessé a szettet.

Az üzleti mellény sokmindenhez illik és sokminden passzol hozzá.  A ruházat kialakítása során érdemes figyelni a szín-, az anyag- és mintaharmóniára, a vonatkozó írott-íratlan szabályokra, hogy összhangot és ízlésességet képviseljenek dolgozói. Alapszabály, hogy a mellénynek kontrasztban kell lenni a felsőrésszel és harmóniában a többi kiegészítővel. Nem érdemes például 3 színnél többet betervezni egy uniformisba, és előnyös, ha a kiegészítők egy színben, vagy egy szín különböző árnyalataiban jelennek meg. 

A kiegészítők terén érdemes adni egy bizonyos szabadságot munkahelyi dolgozóknak, engedje meg, hogy adott kereteken belül ők válasszák meg, hogy miket hordanak. Ezzel azt érezteti, hogy az uniformizált megjelenésen belül teret hagy az egyéniségnek, az egyéni ízlés megjelenítésének is. 

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Tisztítására, mosásra nincs gyakran szükség, hiszen nem érintkezik közvetlenül a bőrfelülettel, nem izzad bele a dolgozó, ugyanakkor nem is jellemző, hogy szennyeződés, pecsét kerülne rá. 

Az üzleti mellények kényessége mindig az adott darabtól függ. Több típust tartunk, különböző alapanyagokból és fazonban, így mindig érdemes mosás előtt ellenőrizni a címkét, és aszerint eljárni! Ezzel a mellények élettartamát a végletekig kitolhatja. Fontos figyelembe venni azt is, hogy mosógépben, kézi mosással vagy csak tisztítóban mosható az adott anyag. Amennyiben kényesebb mellényről van szó, biztosítsa dolgozói számára a megfelelő tisztítást, hogy elkerülje a mosási baleseteket.

Javasoljuk, hogy vásárláskor a szakeladóval való beszélgetés során részletesen térjen ki arra is, mik az Ön igényei, mit biztosít vagy mit vár el a munkahelyen, és ennek megfelelően válasszon az anyagtípusok közül.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú üzleti mellények közül?

A választás kapcsán az elegancia, az anyag mellett ugyanolyan fontos szempont a kényelem is. Vegye figyelembe az időjárást, eszerint lehet akár külön téli és nyári üzleti mellényt vásárolni a dolgozóinak. Fontos az anyaghasználat is, hiszen ha valakinek kényes a bőre, akkor egy rossz anyagú mellény akár ingen keresztül is irritálhatja, ami ronthatja a munkavégzést. 

Amennyiben bizonytalan a választásban, nyugodtan jöjjön el hozzánk, eladóink tapasztaltak az üzleti mellények terén, segítenek Önnek kiválasztani azt, ami megfelelően képviseli a cégét, és biztosítja dolgozói számára a kényelmes, mégis stílusos megjelenést! 

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0