0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Méretek | Kiegészítők | Színváltozatok | Anyagok | Tartósság

Szállodai kosztümre van szüksége? Bár a MrSale öltönyüzlet elsősorban a férfiruházatról szól, de munkaruháink között már számtalan darabbal gondolunk a hölgyekre is. Érdemes felkeresnie minket emailben, telefonon vagy személyesen, ha hölgy alkalmazottai számára szeretne elegáns, mégis praktikus ruhadarabokat választani. 

Cikkünkben adunk néhány támpontot, hogy mit érdemes figyelembe venni a szállodai kosztüm kiválasztása során. 

Milyen méretekben léteznek szállodai kosztümök?

Tulajdonképpen bármilyen testalkatra tudunk szállodai kosztümöt biztosítani és fazononként változik, hogy milyen méretben tartunk a kínálatban. Ha mégsem találna olyat, ami megfelel,  az adott darabot megtoldjuk, bevesszük, kicsit átszabjuk, vagyis a személyre igazítjuk. 

Ha pedig nincsenek extra igényei, akkor alapvetően a konfekcióméreteket alakítjuk méretre, ami egy olcsóbb végösszeget jelent. 

Milyen kiegészítők illenek a szállodai kosztümhöz?

A szállodai kosztüm univerzális darab, voltaképpen minden kiegészítő illik hozzá, de természetesen az összképet és a szálloda stílusát figyelembe kell venni. Más fog a kosztümmel harmonizálni egy kiemelkedően elegáns, és más egy lazább, akár sportos közegben. 

Érdemes  kiegészítők tekintetében az alkalmazottak számára szabadságot biztosítani egy bizonyos szinten, de a hármas szabályt ebben az esetben is tartani kell: a szín-, a minta- és az anyagharmóniát mindig át kell gondolni, amikor megszületik az elképzelés arról, hogy milyen is legyen az adott szálloda alkalmazottjainak viselete. 

Milyen színváltozatai vannak a szállodai kosztümnek?

Kínálatunkat az elegancia és a kombinálhatóság határozza meg, ezért szállodai kosztümeink klasszikus fekete és sötétszürke színekben találhatók meg. Ez kombinálható fehér blúzzal, ha hagyományos megjelenést szeretne, színessel, ha a hotel brandszíneit akarja használni, de ezeket akár egy sál vagy kitűző formájában is megjelenítheti. 

Amennyiben egyedi szín-igénye lenne, keresse fel szakeladónkat, valószínűleg tudunk Önnek különlegesebb színben is szállodai kosztümöt készítteteni. Kollégáink szívesen segítenek öltözködési tanácsokkal is a színt, fazont, stílust illetően, hiszen az a célunk, hogy alkalmazottai jól érezzék magukat a ruhákban és jól is álljon nekik az üzleti kosztüm. Ha munkaruhában gondolkodik, érdemes úgy színt választani, hogy az minden színtípushoz passzoljon, senki ne tűnjön tőle sápadtnak, betegnek!

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szállodai kosztümök közül?

Az anyag kiválasztásakor 3 általános szempontot mindig érdemes figyelembe venni: 

  1. Munkahelyi körülmények, különös tekintettel a hőmérsékletre a munkavégzés helyszínén
  2. Praktikum, avagy az adott munkának megfelelően tudjon benne mozogni, megfelelően szellőzzön, ne akadályozza a dolgozót a mozgásban
  3. Az alkalmazott fizikai tulajdonságai: van-e a munkavállalónak valami allergiája, érzékenyen reagálhat-e a bőre egy adott anyagra. 

Ezek a kérdések a munkavégzés hatékonyságának alapjai, és ha ezek alapján választja ki a megfelelő fajtájú és vastagságú anyagot, akkor jelentős részben hozzájárulhat alkalmazottjainak jó közérzetéhez, az optimális körülményekhez. Ha ezeket biztosítja, alkalmazottai szívesebben, jobban dolgoznak Önnél és lojálisabbak lesznek hosszú távon is.

Mennyire tartós az üzleti kosztüm? Alkalmas-e mindennapi használatra?

A formaruhák eseten az a cél, hogy minőségi ruhadarabokat tudjunk vevőink számára kínálni, amelyek hosszútávon alkalmasak a mindennapi munkavégzésre, jól bírják a gyűrődést, ellenállnak a szennyeződésnek illetve könnyedén lehet őket tisztítani és tárolni is. 

Természetesen az egyes anyagok eltérő tulajdonságokkal bírnak, a finomabb textilek jellemzően kényesebbek. Sok múlik azon is, hogyan mossa és tárolja a ruhadarabokat. Ha betartja a címkén szereplő használati utasítást, akkor biztos, hogy hosszú ideig gondoskodhat alkalmazottai megfelelő megjelenéséről!

Ezeket a formaruhákat olyan partnerekkel gyártatjuk le, akiknek fontos a kiemelt ügyfélkör elégedettsége. Ezért nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő alapanyagokra, a gyártástechnológiára  valamint a szakértelemre, azaz a tapasztalt és tehetséges alkalmazottak megtartására is. Így a végeredmény mindig megbízható.

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot, amely tartalmazni fogja a formaruhák méretre szabását is. Teljes szetteket is kínálunk,  így könnyű lesz egységes megjelenést kialakítani hotelében.