Oldal kiválasztása

Elegáns férfi pénztárcák

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kompatibilitás | Anyagok | Tartósság | Színváltozatok

Minden férfi elengedhetetlen kiegészítője egy elegáns pénztárca. Ahány férfi, annyi stílus, de milyen az „ideális” férfi pénztárca, egyáltalán létezik-e ilyen?

Milyen öltözködési stílusokkal kompatibilis a pénztárca?

Csakúgy, mint a divat más területein is, a pénztárcák világában is számtalan stílusirányzat létezik. Bár a pénztárcát is lehet az általános öltözékéhez igazítani, valójában nem éri meg lezserebb stílusok felé fordulnia. Tekintve, hogy a pénztárca az idő nagy részét a zsebében tölti, így a legtöbb helyzetben nem számít igazán, hogy stílusban passzoljon az öltözékéhez. Ez azért előnyös, mert nem kell több pénztárcát fenntartani, hogy mindig legyen valami, ami illik a viseletéhez.

Amikor előkerül, akkor viszont igenis sokat számít, így érdemes az elegánsabb fazonok felé mozdulni. Lezserebb helyzetben nem ciki egy elegánsabb pénztárcát elővenni, fordítva viszont kínos lehet: az öltöny mellé a vászonból készült, együtteses logóval ellátott darab már kínos! A pénztárca mindenképpen sugározzon eleganciát, még akkor is, ha éppen kényelmes öltözetben van.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú pénztárcák közül?

Pénztárcából is számtalan anyagú változat létezik, de a legjobb, ha mindig bőrt választ. Más ruhadarabokkal és kiegészítőkkel ellentétben a bőr nem kifejezetten drága anyag, viszont rendkívül tartós. Optimális esetben egy bőr pénztárca nem csak évekig, de akár évtizedekig is szolgálhatja, sőt, akár még a következő generációk is megörökölhetik.

Ma már a műbőr is elég meggyőző tud lenni, viszont lesz egy drasztikus eltérés a bőr és a műbőr pénztárca között: az utóbbi nem fog sokáig tartani. A bőr pénztárca nem csak tartós, de javítható is, ami hatalmas előnyt jelent, hiszen fillérekért helyre lehet hozatni még a legrosszabb állapotú pénztárcákat is.

Mennyire tartós egy pénztárca? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Egy pénztárca akkor igazán jó, ha tartós is. Ritkán jó az, ha nap mint nap át kell pakolni az egyik pénztárcából a másikba. Nagyon fontos, hogy a pénztárca a mindennapi igényeket kielégítse. Ez azt jelenti, hogy el kell benne férni mindennek: papírpénz, pénzérmék, igazolványok, kártyák stb. Mindemellett viszont kompaktnak kell lennie, hogy könnyen tárolható legyen, viszont ezzel együtt se legyen feltűnő. Sokszor elkerülhetetlen, hogy a pénztárca kidudorodjon a nadrágból, így a legjobb, ha vékonyság is szempont. 

Fontos szempont lehet a még könnyen kezelhetőség is. Ez rendkívül lényeges, hiszen egy pénztárcában gyorsan és hatékonyan kell minden szükséges dolgot megtalálni. Nem jó, ha túl sok rejtett tárolója van, vagy túl sok cipzár esetleg gomb található rajta; ezek mind a kezelhetőséget csökkentik. Azonban egy jó pénztárcának egyben kell tartania az értékeit is, vagyis a zárószerkezetek hiánya nem mehet a biztonságos kezelés rovására. Összegezve, ne essen ki belőle minden, ha kirántja a zsebéből.

Milyen színváltozatú férfi pénztárcák vannak? Melyiket érdemes viselni?

A férfi pénztárcák nagy átlaga egyszerű színpalettán mozog. A férfi ruházatnál már megszokhattuk, hogy a színválaszték viszonylag limitált. Ez nem jelenti azt, hogy bohém színeket ne lehetne találni vagy éppen választani. Viszont, mivel a pénztárca egy tartós kiegészítő, így nem érdemes olyan darabot választani, ami a legtöbb ruházattól elüt.

A legtöbb férfi pénztárca barna vagy fekete színben lesz megtalálható. Ezeknek természetesen különböző árnyalatai is fellelhetők, illetve a különböző dizájnelemek is megjelenhetnek a pénztárcán. Ezeknek a színeknek egy nagy előnye, hogy az egyszerűség jegyében gyakorlatilag bármilyen ruházathoz illeszkednek. A pénztárcának nem az a célja, hogy vonzza a kíváncsi tekinteteket, épp ellenkezőleg, így érdemes a klasszikus, nem feltűnő daraboknál maradni. 

Jöjjön el hozzánk és segítünk kiválasztani azt a pénztárcát, ami klasszikus, tartós és remekül illik akár elegánsabb öltözékhez is!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0