Oldal kiválasztása

Szállodai pulóver

1–15 termék, összesen 21 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Miért fontos? | Elérhető fazonok | Munkák | Méretek | Mennyire tartós? | Kiegészítők

Szállodai pulóverek széles választéka formaruha kínálatunkban. Pulóvereink elérhetőek többféle fazonban,színben, anyagösszetételben és méretben, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt. A formaruha pulóverek között talál az elegánstól a sportosig és egészen meleg viseletektől kezdve a vékonyabbakig többféle darabot. Vannak cipzáros, belebújós és kapucnival ellátott formaruha pulóverek is. Kapható könnyen kezelhető, bolyhosodásmentes pulóver is.

Mire jó a formaruha? Miért fontos megfelelő szállodai pulóvert választani?

A megfelelően megválasztott szállodai pulóver nem csupán ízléses és egységes megjelenést biztosít az adott hotelben dolgozók számára, hanem profizmust is tükröz. Mivel számos fazonban, színben, anyagösszetételben és méretben elérhetők, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt. Ha jó minőségűt vesz a személyzet számára, az kényelmes és komfortos is lesz, ezért szívesen viselik majd. Mutatjuk a részleteket!

Egy szállodában rengeteg különböző munkakört töltenek be az alkalmazottak, így több szempontból is érdemes formaruhát választani számukra. A szállodai pulóver úgy biztosít megfelelő megjelenést, hogy közben nagymértékben hozzájárul a kényelmes mindennapokhoz. 

-Egyrészt, mivel minden dolgozó ruhatárának része lesz egy pulóver, az érkező vendégek mindig tudni fogják, hogy mikor kihez lehet fordulni kéréssel vagy problémával anélkül, hogy kérdezősködniük kellene. 

-Magát a hotelt is képviselikezáltal az ott dolgozók, ez a fajta egység is nagyon sokat tesz a vendégek által kialakított összképhez. 

-Az pedig csak plusz, hogy mekkora könnyebbség ez az alkalmazottaknak munkakörtől függetlenül, hiszen egyrészt nem kell reggelente azon aggódni, hogy mit vegyenek fel, a kényelem és a komfort adottak lesznek egy megfelelően megválasztott ruhadarab esetén. 

-A szállodai pulóver hatással lehet a kollegiális viszonyra is, hiszen nem egy felmérés bizonyította már, hogy az összetartás sok esetben múlik az ilyen apróságnak tűnő dolgokon is. 

Összességében nem kérdés, hogy egy ilyen formaruhával a munkaadó és a munkavállaló egyaránt csak nyerhetnek.

Milyen szállodai pulóver fazonokat készítenek?

Ezek a pulóverek hozzájárulnak a személyzet professzionális megjelenéséhez és általában az adott szálloda egyenruházatának részét képezik, ám számos különböző fazonban léteznek. A formaruha pulóverek között van kifejezetten elegáns és sportos is. A hideg téli napokra létezik vastag, meleg verziója, míg a melegebb időszakra vékonyabb típusokat is lehet választani – így minden évszakban komfortosan érezheti magát az összes dolgozó. Léteznek cipzáras, bebújós és kapucnival ellátott szállodai pulóverek is, bizonyos munkakörökhöz pedig különösen jól jöhetnek a könnyen kezelhető, bolyhosodásmentes verziók is. Gyakorlatilag nincs olyan igény, amelyhez ne létezne megfelelő szállodai pulóver!

Milyen munkákhoz illik a szállodai pulóver? Kiknek ajánljuk?

A fazontól és kialakítástól függően rengeteg különböző munkakörben viselhető, tökéletesen megfelel a biztonsági őrök, portások, recepciósok, sofőrök, de akár fuvarozók részére is. 

Milyen méretek vannak belőle?

A legtöbb pulóver XXS-es mérettől egészen 7XL-es méretig elérhető, így gyakorlatilag bármelyik típusú szállodai pulóver is lesz a választott formaruha, minden alkatú munkavállaló megtalálhatja a számára ideálisat és kényelmeset. A megfelelő méret pedig mindenkinek jól áll, hiszen ezeknek a pulóvereknek pont az egyszerűsége adja az egyik legnagyobb előnyét. 

Mennyire tartós a szállodai pulóver? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Természetesen, sőt, éppen erre lett kitalálva, hiszen amikor valaki a munkaidejét tölti, egyértelműen ezt viseli, így mindenképpen strapabírónak kell lennie. Ha minőségi szállodai pulóvert választ, nem kell aggódnia a bolyhosodás vagy kopás miatt sem. 

A dolgozó akár mindennapok során, munkaidőn kívül is bátran viselheti, ha például hűvösebb időben nem hozott magával extra rétegeket, és a „benti” pulóverben szeretne hazamenni. 

Milyen kiegészítők illenek hozzá?

Bár alapvetően fazontól függően számtalan kiegészítő viselhető ezekhez a pulóverekhez, ennek kapcsán azért nagy mértékben mérvadó az is, hogy mit enged meg az adott szálloda szabályzata. Ha van rá lehetőség, akkor ékszerek, karóra vagy egyéb extrák is probléma nélkül hozzáilleszthetők az adott viselethez. 

A hotelszakmában dolgozók számára elengedhetetlen a megfelelő szállodai pulóver beszerzése, hiszen a számos előnyt vétek lenne kihagyni. Az, hogy a széles választékból kinek melyik típusra esik a választása, teljes mértékben egyéni döntés kérdése, hiszen a funkció és a minőség minden esetben garantált!

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0