0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Tartósság | Kombinálás | Méretek | Tisztítás

A biztonsági őr egy jól szabott, minőségi öltönyben szinte összetéveszthető egy 007-es film szuperkémjével. A biztonsági őr öltöny azonban nem egyszerűen egy vonzó outfit, hanem funkcionális ruhadarab is egyben, fontos, hogy megfelelő mozgásszabadságot biztosítson viselőjének. Ha szeretné, hogy alkalmazottai elegánsan jelenjenek meg egy-egy kiemelt helyszínen vagy rendezvényen, ugyanakkor a munkájukat is el tudják végezni, olvasson tovább!

Mennyire tartós a biztonsági őr öltöny? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Egy biztonsági őr ruhájának megtervezésekor fontos, hogy extrém körülmények és feladatok ellátására is gondoljanak, amikor azt ígérik, hogy a ruha rendszeres használata ellenére hosszútávon megőrzi a minőséget. Természetesen bármit nem állnak ki ezek a ruhadarabok, nem tévesztendők össze a szuperkémek ruháival, amik kibírnak bármilyen extrém hőhatást és semmilyen módon nem lehet őket elszakítani vagy megrongálni. A biztonsági őr öltöny valahol a kettő között helyezkedik el, a realitás határmezsgyéjén; az átlagos viseletnél jobban bírja a gyűrődést, de azért egy robbanástól nem védi meg viselőjét.

Ezeket a formaruhákat olyan partnerekkel gyártatjuk le, akiknek mindenekfelett fontos a kiemelt ügyfélkör elégedettsége. Ezért nagy hangsúlyt fektetnek az elsőosztályú alapanyagok beszerzésre, a kiváló munkaeszközök beszerzésére, a tapasztalt és tehetséges alkalmazottak megtartására így a végeredmény mindig minőségi. A formaruhák esetén az a cél, hogy olyan ruhadarabokat tudjunk vevőink számára kínálni, amelyek hosszútávon alkalmasak a mindennapi munkavégzésre. 

Milyen ruhadarabokkal kombinálható a biztonsági őr öltöny?

Az ilyen öltönyök mellé mindenképp ajánljuk, hogy szerezzen be alkalmazottai számára jó minőségű, fehér inget is, vagy bármilyen olyan pasztell árnyalatú inget, ami összhangban van a céges brandszínekkel. A szett részeként hasonló típusú és színű anyagból mellényt is rendelhet az öltönyhöz a MrSale Öltönyüzletben.

Illik hozzá a nyakkendő, a mandzsettagomb, természetesen a megfelelő lábbeli, esetleg egy sportos óra is. Ha okosórát vásárol az egyenruhához, akkor az őröknek kevesebbszer kell elővenniük a telefonjukat munka közben, így kevésbé terelődik el a figyelmük.

A biztonsági őröknek a munkájukból adódóan az ékszerek, gyűrűk, lógó fülbevalók, nyakláncok kevésbé ajánlottak, mert könnyen beleakadhatnak valamibe, és balesetveszélyt jelenthetnek.

Milyen méretek léteznek a biztonsági őr öltönyökből?

Tulajdonképpen ezeknek az öltönyök minden méretben megtalálhatóak nálunk, valamint arra is van lehetőség, hogy eltérő méretű felső- és alsóruházatot rendeljen. 

Minden öltözet esetén hangsúlyozzuk, itt pedig különösen igaz, hogy kiemelten fontos a megfelelő méretet választani mind a megjelenés, mind a mozgásszabadság biztosítása miatt. A túl szűk öltönyben feszengeni fognak a munkavállalók és nem tudnak kényelmesen mozogni, a túl bő vagy túl hosszú öltöny pedig szintén akadályozza őket a szabad mozgásban.

Keressen minket, és mi minden esetben megtaláljuk azt a fajta kombinációt, ami biztonsági őrei számára elegáns, tiszteletreméltó megjelenést kölcsönöz!

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Azt, hogy egy-egy ruhadarabot hogyan érdemes tisztítani vagy tárolni, elsősorban mindig az adott ruhadarab egyedi tulajdonságai határozzák meg. Vannak, amelyeket lehet mosógépben mosni, másokat csak tisztíttatani, van, amelyik mehet a szárítógépbe, másoknál ez szigorúan tilos. Az öltönyök jellegükből adódóan inkább a kényesebb kategóriába tartoznak, de itt is vannak eltérések. A legfontosabb, hogy mosás, tisztítás előtt mindig ellenőrizze a ruhába varrt címkét, azon megtalál minden fontos útmutatást! 

Tárolási, tisztítási tanácsokkal a szolgáltatás részeként szívesen állunk rendelkezésére akár már a megrendelés előtt. 

Az MrSale Öltönyüzlet elegáns, ízléses, minőségi darabokat kínál: olyan választékot, amivel minden helyzetben a megfelelő stílust tudja képviselni az összes munkavállaló.