0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Szakmák | Anyagok | Színek | Kombinálás | Tisztítás

Szakácssapkák széles választéka formaruha kínálatunkban. A legtöbb szakácssapkánk unisex, tehát férfiak és nők részére is megfelelő. Egyes darabok csak hölgyek részére készültek.

Szakácssapkára van szüksége a vállalkozása üzemeltetéséhez? Ha szeretné, hogy alkalmazottjai első osztályú, minőségi uniformisokat hordjanak, amelyek jól bírják a gyűrődést a konyhán, akkor érdemes hozzánk fordulnia. A teljes konyhai szett minden darabját megtalálja nálunk többféle verzióban is, és vállaljuk a méretre alakítást is. Férfiak és nők egyaránt viselhetik ezeket a darabokat, amelyek tökéletes és praktikus kiegészítői a szakácsruhának.
A konyhán elsődleges, hogy a higiéniai szabályok betartásához és a hatékony munkavégzéshez megfelelően legyenek kialakítva a különböző darabok – praktikusan, ízlésesen és kényelmesen!

Kinek ajánljuk a szakácssapkát? Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke a szakácssapka?

Megfelelő séfek szakácsok, konyhai kisegítők, cukrászok, pékek részére.

A szakácssapka a vendéglátóiparban dolgozók egyik alap ruhadarabja, konyhai munkavégzéshez minden tekintetben ideális. Különböző fazonban rendelhető. Ideális választás, akár egy kis bisztrót üzemeltet az utcán, akár egy luxushotel személyzete számára akarja beszerezni a formaruházatot. A szakácssapkát minden esetben az öltözet részéve kell tennie ahhoz, hogy a megfelelő higiéniai előírásoknak meg tudjon felelni!

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szakácssapkák közül?

Ezek a sapkák alapvetően a kényelmi szempontokat veszik figyelembe. A szakácsok munkaideje eltér az átlagostól, gyakran hosszú, éjszakába nyúló műszakjuk alatt extrém helyzetekkel, pörgősebb időszakokkal kell megbirkózniuk, hőségben, gőzben talpon vannak folyamatosan.  Nagyon fontos, hogy egy kényelmes legyen a ruházatuk minden darabja, ami nem korlátozza őket semmilyen szempontból a munkavégzésben. 

A dolgozók igényeit is figyelembe kell venni, például ha érzékeny a bőrük, akkor a puhább anyagokat ajánljuk. A munkahelyi körülményeket illetően a hőfok, a konyhán uralkodó állapotok is nagyban befolyásolják a választást. 

Milyen színekben kapható?

Fekete és fehér színekben kaphatóak a szakácssapkák. Ezek a kiegészítők könnyedén tisztíthatók, tárolhatók és strapabírók. Ez a két szín igazán praktikus tud lenni a konyhán és passzol a hagyományos séf-szettekhez is.

Mennyire kombinálható a szakácssapka? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A szakácssapka a nevében hordozza azt, hogy mivel kell és mivel illik viselni. Elsősorban természetesen az uniformis részének többi darabjával kombinálhatja, amelyek a konyhai dolgozók számára egyaránt praktikus, kényelmes és ideális viseletet biztosítanak. Ehhez a MrSale Öltönyüzletben biztosítani tudjuk tetőtől talpig az összes szükséges ruhadarabot! 

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Ezeket a szakácssapkákat könnyű tisztítani, hiszen részben pamut, részben poliészter anyagból készültek és az ötvözet révén kombinálják a két alapanyag legjobb tulajdonságát. Nem gyűrődnek, folttaszító hatásúak, könnyedén kezelhetők, moshatók, száríthatók és tárolhatók. 

A konyhán alapvető fontosságú a higiénia, ezért ha foltos lesz akkor azonnal, egyéb esetekben pedig megfelelően gyakran kell tisztítani illetve cserélni. Ezt a munka jellege, a konyhán belül uralkodó hőség és a szakács izzadékonysága határozzák meg, az viszont biztos, hogy inkább gyakrabban legyen mosva!

Ha szeretne alkalmazottai, csapata számára jó minőségű, megbízható szakácssapkákat, jöjjön el bátran a MrSale Öltönyüzletbe;  mi minden részletre odafigyelünk, ezért biztosítjuk az elegáns, praktikus és minőségi viseletet. 

Nézzen szét webshopunkban, fedezze fel a kínálatot, vagy jöjjön el hozzánk az üzletünkbe, ahol egyeztetni tudunk arról, milyen elképzelései vannak a munkaruhát illetően.

Termékeink többféle színben, mintázatban és stílusban is kaphatóak, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt.

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.