Oldal kiválasztása

Szállodai egyberuha

1–15 termék, összesen 24 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Testalkatok | Elegancia faktor | Anyagok | Tisztítás | Méretek

A szállodai egyberuha a formaruhák abszolút aduásza, pontosan úgy viselkedik, mint az a bizonyos „kis fekete”: többféle szabásának köszönhetően mindenki talál olyan fazont, ami előnyös lesz számára. Karcsúsít, kiemeli az alakot, elegáns, de nem túlzó módon. Ha valóban valamilyen minőségi egyenruhát keres, ha a munkatársnőit, alkalmazottjait szeretné stílusosan felöltöztetni, akkor a legjobb választás a szállodai egyberuha a hölgyeknek. 

Milyen testalkatú embereknek áll jól a szállodai egyberuha? Kiknek nem előnyös?

Mindenkin jól mutat, a fazonokon belül van mozgástér, és minden testalkatra rá lehet igazítani. Gondoljon csak a pompom-lányokra vagy a légiutas-kísérőkre. Ugyan mindegyikük szép, ápolt és csinos külön is, de a munkaruha azért is mutat jól, mert egyenruhaként egységes képet alakít ki. Tükrözi színében és formájában a céget, intézményt, vendéglátóipari egységet, szállodát, hotelt, ahol találkozhat a hölgyekkel. A szállodai egyberuhák általában nagyon nőies, klasszikus formát adnak, övvel és kiegészítőkkel, cipővel pedig még előnyösebbé, még szebbé lehet őket varázsolni. Azt szoktuk javasolni a munkaadóknak, hogy a fazonválasztás és kiegészítők terén adjanak nagyobb mozgásteret hagyjanak a hölgyeknek, hiszen mindenki tudja, hogy mi áll neki jól igazán. 

Mennyire számít elegáns viseletnek a szállodai egyberuha?

Tökéletesen elegáns viselet, túlzások nélkül: talán az egyik leghagyományosabb, legklasszikusabb női formaruháról beszélünk. A munkaadóknak lehetőségük van rá, hogy többféle anyagból, színből és fazonból alakítsák ki a csak rájuk jellemző szállodai egyenruhát, figyelembe véve az évszakok váltakozását, a színárnyalatok összehangolását. A teljesen egyszerű, hétköznapi fazonoktól és formáktól kezdve az egészen elegáns, szinte báli ruhákig mindent meg lehet találni: ujjal, ujj nélkül, hosszabb, rövidebb, mell alatt vágott, derékban szűkített, modern vagy klasszikus formák is a rendelkezésre állnak a MrSale Öltönyüzlet kínálatában.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú verziók közül?

A ruha eleganciáját az adja igazán, hogy miből készült. A kiválasztásnál a legtisztább, legjobb tulajdonságokkal rendelkező anyagokat részesítse előnyben, hiszen ezek lesznek a legkevésbé kényesek, ezek szolgálják majd ki a viselőket a legtovább, sőt, ezek könnyen kezelhetők, szebb az esésük is. Egy szakavatott szem ráadásul egyből látni is fogja, hogy az alkalmazottakon olcsó vagy minőségi anyag feszül-e. 

Figyelembe kell venni emellett az időjárást is, azt, hogy milyen környezetben fogja viselni a dolgozó, és mennyire van lehetőség a kényesebb anyagok tisztítására. Jellemzően minél minőségibb a textil, annál több gondoskodást igényel.

Ha nem biztos az anyagválasztásban, jöjjön el nyugodtan üzletünkbe és kérje szakeladóink segítségét, akik biztosan tudnak hasznos tippeket adni!

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A szállodai egyberuha jó esetben egyáltalán nem kényes, hiszen alapvetően ez is egy munkaruha. Sokat kell kibírnia: egész napos szaladgálást, kemény munkát, talpalást, és jól kell mutatnia még az esti órákban is, a nap végén. A tisztítását ennek megfelelően érdemes szakemberrel végeztetni, vagy helyben végezni, a szálloda által megbízott mosoda szakértő személyzetével. A szállodai egyberuhát emellett olyan anyagból és szabással kell kialakítani, hogy szó szerint bírja a gyűrődést, az esetleges foltokat, és mindent, amivel egy olyan nehéz és kimerítő (ráadásul váratlan helyzeteket is hozó) munka jár, mint egy szállodai alkalmazott munkája. 

Milyen méretek vannak belőle? Igazítható a szállodai egyberuha?

Üzletükben minden méretben meg lehet rendelni, de természetesen ezeket igény esetén a dolgozók testalkatára szabjuk.  A szálloda egyberuhák esetében ez jogos elvárás, hiszen csak akkor, mutatnak jól, ha tökéletesen állnak viselőiken, ha a méret minden irányból a megfelelő: ott szűk, ahol kell és ott bő, ahol szükséges. 

A szállodai egyberuha az egyik legkézenfekvőbb választás, ha a szálloda eleganciáját, odafigyelését akarja a ruházattal kiemelni. A hölgyek imádni fogják, mivel ez egy klasszikus és szép darab, ráadásul sok színben és fazonban létezik, csak választani kell. 

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0