Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Elegancia | Kinek ajánlott? | Anyagok | Tisztítás

Szállodai zakók széles választéka formaruha kínálatunkban. Szállodai zakóink elérhetőek többféle színben, anyagösszetételben és méretben. Vannak normál és karcsúsított fazonú zakóink is, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt. Bizonyos termékeink elérhetőek extra nagy méretben is.

Ha Ön most alapított egy céget, váltott profilt vagy stílust, esetleg csak itt az ideje, hogy frissítse alkalmazottjai ruhatárát, akkor minden esetben érdemes nálunk szétnézni. Biztosan megtalálja azt, ami Önnek és a munkavállalója elvárásainak is megfelel, hiszen szállodai zakóink elérhetőek többféle színben, anyagösszetételben, egészen kis és nagy méretben is. Vannak normál és karcsúsított fazonú zakóink is, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt.

Mennyire számít elegáns viseletnek a szállodai zakó?

Röviden összefoglalva: amennyire kell.
A zakó az elegáns vagy a sportosan elegáns viselet egyik alapja a hétköznapokban és a különleges eseményeken is. Lehet magánéleti, munkahelyi viselet szerves része, de vannak speciális zakók, amiket egyes eseményekre vagy munkakörök betöltésére „szabnak”. Ilyen például a szállodai zakó is, ami a nevében egy kicsit megtévesztő lehet: nem minden szállodában dolgozó személynek kell viselni a munkahelyén, és nem csak a szállodaiparhoz kapcsolódóan kerülhet elő.

Kinek ajánljuk a szállodai zakót? Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke?

Zakóink megfelelőek szállodai dolgozók, üzletkötők, sofőrök, recepciósok, irodai dolgozók, biztonsági szolgálatok dolgozói és repterek földi személyzete részére is. Ha még nincs tapasztalata abban, hogyan alakíthatja egy cég arculatát és sikeres jövőjét a formaruházat, akkor mindenképpen érdemes felvenni a kapcsolatot velünk. Sok év tapasztalatával már rutinosak vagyunk, kollégáink elismert szakemberek, akik minden tekintetben segítségére lehetnek. Nem csak a megfelelő szállodai zakó kiválasztásában, hanem a szett teljes egészében hasznos tippeket adhatnak. Ha munkaadóként új vagy megújuló intézményéhez, cégéhez keresi az ideális formaruházatot, keressen minket bátran! Biztosan találni azt a munkaruházatot, ami egységes arculatot, professzionalitást kölcsönöz a kollégáinak.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szállodai zakók közül?

A választás kapcsán az elegancia mellett ugyanolyan fontos és tartható szempont lehet a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan zakót választania, ami optimálás az időjárás szempontjából is, azaz, ha kell, bélelt vastag szövetből készült, vagy a melegebb időszakokban légáteresztő, természetes anyagból van.  Arra is érdemes figyelni, hogy a szállodai zakót az érzékeny bőrűek is tudják viselni, hiszen, ha a kényelmetlen a munkaruházat, nem lesz olyan hatékony a munkavégzés sem. Hosszú távon érdemes inkább minőségi anyagból készült zakót választania.

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Ezeknek a típusú munkaruháknak alapvetően egy hátránya van: nem lehet otthon egyszerűen csak bedobni a mosógépbe őket. Az ilyen típusú zakókat kivétel nélkül speciálisan kell tisztítani, különleges tisztítószerekkel és eljárással. Az anyag kényessége azonban minőségéből ered és igaz ugyan, hogy külön időt és energiát kell rászánni munkáltatóként, hogy a formaruhák mindig a lehető legjobb állapotban legyenek, mégis megérik a fáradozást. A cég megítélése szempontjából rengeteget számít alkalmazottainak megjelenése!

A MrSale formaruhák tartósak, de csak akkor, ha a személyzet a lehető legkörültekintőbben vigyáz a ruházatára, Ön pedig biztosítja váratlan körülmények és helyzetek során, hogy bármikor váltani tudjanak egy tiszta darabra. Azt, hogy pontosan milyen gyakran, hogyan érdemes a formaruházatot tisztítani, a használattól függ. Ebben is szívesen adunk tanácsot.

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0