Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Fazonok | Elegancia | Kombinálás | Kiegészítők | Anyagok

A karcsúsított- slim fit ing kétségkívül elegáns és előnyös darab – de nem minden testalkat számára. Ugyanakkor a legendákkal ellentétben nem is csak a szálkás, vékony férfiak viselhetik! Segítünk összefoglalni, mely testalkatoknak áll jól, és kik azok, akiknek előnyösebb más fazont választani.

Milyen karcsúsított férfiing-fazonok léteznek – és melyik kinek áll jól?

Alapvetően az ingeket 3 kategóriába lehet osztani:

  1. A szűkítés nélküli regular fit minden testalkatra illik
  2. A body fit a sportos és karcsú férfiaknak ajánlott, mert derék és csípő vonalában is szűkített
  3. A slim fit tulajdonképpen a két ingtípus közti átmenetet jelent, kisebb mértékű a derék- és csípőtájéki szűkítés, ami karcsúsító hatású, ez az átlagos testalkatú férfiaknak áll jól.

Azt, hogy Önnek milyen típusú ing lesz a legjobb, úgy döntheti el legegyszerűbben, ha eljön üzletünkbe és stílustanácsadóink segítségével felpróbál párat. Szakavatott kollégáink sasszemmel kiszúrják Önnek széles kínálatunkból a legelőnyösebb darabokat, amelyek közül már bátran válogathat, nem fog rossz döntést hozni. Miután böngészte a webshopunkat minél előbb keresse fel üzletünket: népszerűségünk miatt kínálatunk gyorsan változik, de bármikor is tér be hozzánk, biztos lehet benne, hogy segítünk megtalálni az Önnek megfelelő darabot.

Mennyire számít elegáns viseletnek a karcsúsított férfiing?

Egy karcsúsított férfiing természetesen ugyanolyan elegáns lehet, mint a normál fazonú ingek. Minden esetben elsősorban az esemény jellegétől függően kell kiválasztani a megfelelő fazont, ezen múlhat az, hogy mennyire tudja az adott eseményhez megfelelő szettet kialakítani. Egy karcsúsított férfiing mindig lehet az elegancia egy alappillére, de csak akkor működhet a hatása, ha a többi tartópillér is a helyén van, és így az összhatás is eleganciát sugall. A karcsúsított ingek szinte minden tekintetben úgy működnek, ahogy a normál fazonú ingek, csupán arra kell figyelnie, hogy valóban illik-e az Ön testalkatához. Hiába minőségi a darab, ha nem passzol Önhöz, akkor a szettje rendezetlen, akár komikus hatást is kelthet.

Mennyire kombinálható a karcsúsított férfiing?

A legtöbb inghez hasonlóan a karcsúsított férfiing is szabadon kombinálható, a szett többi darabjától függően kölcsönözhet Önnek ünnepélyes fellépést vagy hanyag eleganciát. Arra kell figyelnie, mikor más ruhadarabokkal válogatja össze, hogy milyen színt és stílust képviselnek. Egészen más egy minőségi öltönnyel, vagy egy farmer-sportzakó kombinációval, de azon is múlik, hogy milyen kiegészítőket választ hozzá – erről részletesebben írunk lentebb.

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

Amellett pedig, hogy a színeknek harmonizálni kell, az is fontos kérdés, hogy milyen gallérja van az adott ingnek – ezen múlhat sokszor az is, hogy érdemes-e nyakkendőben gondolkodnia, vagy akár el is engedheti azt. A zárt gallérú, button down inget nyakkendővel és anélkül is viselheti, a cápa-, a tab-, club collarral ellátott ingeket nyakkendővel ajánlott hordani, míg a smoking gallér esetén eleve akkor érdemes csak felvenni magát az inget is, amikor dress code egy eseményen a „black tie” viselet. Ehhez a fazonhoz gyakorlatilag kötelező a nyakkendő vagy a csokornyakkendő.

Egyéb kiegészítők – óra, karkötő, gyűrű, nyakkendőtű – tekintetében a karcsúsított férfiing úgy működik, mint bármely más ing, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú változatai közül?

A válasz itt is helyzetfüggő, és több szempontot figyelembe kell venni. Elsősorban kérdéses, hogy az inget milyen időszakban, milyen évszakban, hol (szabadban vagy egy beltéri rendezvényen) szeretné-e viselni. Ez határozza meg azt, hogy milyen vastagságú inget érdemes választania. Az elegancia mellett ugyanolyan fontos szempont lehet a kényelem is. Olyan anyagú inget válasszon, amiben jól érzi magát, kellemes hatású a bőrének, és semmi esetben se legyen az összetevők közt olyan alapanyag, amire esetleg Ön érzékeny. Mi az elsősorban a természetes anyagokból készült modelleket ajánljuk, ezek nagyjából minden helyzetben megfelelnek.

A karcsúsított férfiing tehát nem kizárólag az extrán sportos férfiak kedvelt ruhadarabja, átlagos testalkattal is nyugodtan viselheti. Ezen belül színben, fazonban és anyagban is rengeteg variáció van, eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függetlenül számos fazon, szín és méret várja Önt a MrSale Öltönyüzletben!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0