Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Részek | Méretek | Kiegészítők | Színváltozatok | Választás

A ballagás egy jelentős alkalom. Egyike az első olyan nyilvános eseményeknek, ahol a fiúk megmutathatják, hogy a férfivá válás küszöbén állnak: elegánsak, csinosak és életrevalók. Ez utóbbi a határozott és magabiztos fellépésből következik, amelynek az egyik alapja lehet egy jószabású, a viselő egyedi tulajdonságainak megfelelő öltöny.

A ballagó öltöny 1974 óta ismert kategória a férfi divatban a minőségi, de megfizethető öltönykategória képviselőjeként, amelyet büszkén lehet a nagy napon viselni. Éppen ezért, nálunk sem maradhat ki a repertoárból!

Az első „igazi” öltöny kiválasztása fontos lépés, hiszen sokan ezt viselik később a vizsgák és az első állásinterjúk során is. 

Mik a ballagó öltöny részei?

A ballagó öltöny részei: a zakó és a nadrág. Különleges kiegészítője lehet a szövetből készült mellény. Többféle méretben, színben és fazonban is elérhető. Van slim, extra slim és regular fazon is.

Milyen ballagó öltöny méretek léteznek?

Minden ruhadarab konfekcióméretben készül, de tulajdonképpen bármilyen testalkatra tudunk öltönyt biztosítani, bármit testalkathoz tudunk igazítani. Áraink tartalmazzák a méretre igazítást, nincs külön díja ez a szolgáltatás része. Fiúknak 70-es, lányoknak 50-es méretig tudunk ballagó ruhát biztosítani.

Különleges igényeit kérjük, hogy előre jelezze Bálint Edit kolléganőnknek (+36 20 289 0614), aki mindenben segítségére lesz.

Az öltönyvásárlásra nemcsak egyénileg, hanem csoportosan, az egész osztály számára is lehetőség van. Tudunk segíteni abban, hogy mindenkinek megtaláljuk az egyéni testalkatának megfelelő fazont, miközben arra is odafigyelünk, hogy az osztály egységes képet mutasson. Abban is tudunk tanácsot adni, hogy mit mivel kell kombinálni. 

Jó hír, hogy a zakó és a nadrág eltérő méretű is lehet, kombinálható, ha arra van szükség. Az öltönycsomagokat akár azonnal vagy rövid határidővel tudjuk szállítani és az ár tartalmazza a méretre igazítás költségeit is. 

Abban az esetben, amikor egy teljes osztálynak rendelne ballagási ruhát, a lányoknak is van megfelelő választékunk. Igény esetén ráadásul a MrSale házhoz megy az iskolába a méretvétel céljából!

Milyen kiegészítők illenek a ballagó öltönyhöz?

A kamaszok ízlése még kevésbé letisztult, inkább a kísérletezés jellemzi; az öltönyhöz lehet viselni órát, karkötőt, gyűrűt, nyakláncot. Bár tudjuk, hogy ebben a korban szívesen magára aggat az ember mindent, amit fontosnak tart, érdemes már most megtanulni és alkalmazni az aranyszabályt: a kevesebb több. Egy elegáns óra, egy szép gyűrű vagy éppen egy ízléses mandzsettagomb sokat tehet hozzá az összképhez. Az öltöny mellé tudunk ajánlani megfelelő inget, és nyakkendőt is. Természetesen a szín-, a minta- és az anyagharmóniát is figyelembe kell venni.

Milyen színváltozatai vannak a ballagó öltönynek?

Az öltönyök alapvetően egyszínűek, fekete, középkék és szürke, valamint sötétkék és sötétszürke között lehet választani. Ezek a színek mind tökéletesen illenek egy ilyen szép alkalomhoz. Mivel semleges színek, így könnyebben kombinálhatóak a kiegészítőkkel, illetve későbbi alkalmakra is bevethetőek.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú változatai közül?

A választás kapcsán az elegancia, az anyag mellett ugyanolyan fontos szempont a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan öltönyt választani, ami optimális az időjárás szempontjából is, azaz anyagának köszönhetően szellős, hiszen a legtöbb ballagás nyáron van, ráadásul a tűző napon.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0