Oldal kiválasztása

Ballagó mellény

Összesen 1 találat

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Méretek | Kiegészítők | Színváltozatok | Anyagok

Miért van kiemelt jelentősége a ballagási ceremóniának a fiúk életében, és miért olyan fontos a megfelelő ruházat – köztük a ballagási öltöny?

A ballagás nem csak az adott intézménytől való búcsút jelenti, hanem a felnőtté válás fontos mérföldköve is. 14 évesen a fiúk ott vannak a férfivá válás küszöbén, 18 évesen pedig már a felnőtt társadalom legifjabb tagjai, törvényes képviselői. Fontos, hogy elegánsak, komolyak és életrevalók legyenek, valamint, hogy ezt sugározzák környezetük felé. A megfelelő ballagó mellény segít emelni az ünnep fényét. Nem vitatható, hogy valóban elengedhetetlen a megfelelő fellépés, aminek alapja az ideális és elegáns öltözet.

A viselet kapcsán pedig az örök igazság az, hogy érdemes a részletekre és a kiegészítőkre figyelni; legalább annyira fontos a trendi mellény, mint a zakó vagy öltöny.

Milyen ballagó mellény méretek léteznek?

A legkisebbtől a legnagyobbig minden fiúnak tudunk segíteni a ballagó mellény kiválasztásában. Ez azért is hasznos, mert ha egy egész osztály érkezik hozzánk, akkor egyazon mellénytípusból tudunk különféle méreteket ajánlani, így egységes lesz a megjelenés. Rendelje meg az egész osztály számára, mi pedig minden egyes darabját az adott személyre szabva fogja átnyújtani, legyen szükség bármilyen méretre!

Külön, vagy egy öltönycsomag részeként a mellényeket akár azonnal vagy rövid határidővel tudjuk szállítani. Az öltönyök egyéni vagy csoportos próbálására is lehetőséget biztosítunk. Az ár tartalmazza a méretre igazítás költségeit is. Habár kis alapterületű bolt vagyunk, hatalmas választékkal rendelkezünk. Abban az esetben, amikor egy teljes osztálynak rendelne ballagási mellényt, vagy egy teljes ballagási egyenruhát, a MrSale házhoz megy, így akár a méretvétel az iskolában is megvalósulhat.

Milyen kiegészítők illenek a ballagó mellényhez?

A kiegészítőhöz kiegészítő? Miért ne! A kiegészítőkkel tudják a fiúk leginkább megmutatni a személyiségüket az egységes összkép mellett, ez pedig a kamaszok számára kiemelt fontosságú. Arra kell csupán felhívni a figyelmüket, hogy mennyire fontos a szín, a minta- és az anyagharmónia az öltözet különböző elemei között. Ebben szívesen adunk tanácsot a diákoknak. Egy elegáns óra, egy szép gyűrű vagy éppen egy ízléses mandzsettagomb sokat tehet hozzá az összképhez. Az öltöny mellé tudunk ajánlani megfelelő inget és nyakkendőt is.

Milyen színváltozatai vannak a ballagó mellénynek?

Ha a ballagási öltönyeink színének megfelelő mellényeket szeretne, a szett részeként rendelne, akkor fekete, középkék és szürke, valamint sötetkék és sötétszürke között lehet választani. Ezek a színek mind tökéletesen illenek az alkalomhoz, de ha nem egyformák a ballagási öltönyök, vagy nem tőlünk rendelte az öltönyt és csak mellényt szeretne, akkor is tudunk ezekből az anyagokból és színekből mellényt szabatni. Számos más szín, vagy színárnyalat is elérhető kínálatunkban, csak keressen fel minket és egyeztessen velünk telefonon vagy személyesen a rendelésről. Azért is ajánljuk, hogy a ballagó öltönyeink színvilágát részesítsék előnyben, mert ezek a színek semlegesek, így könnyebben kombinálhatóak a kiegészítőkkel is.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú ballagó mellények közül?

A választás kapcsán az elegancia, az anyag mellett ugyanolyan fontos és tartható szempont a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan mellényt választani, ami optimálás az időjárás szempontjából is, azaz mivel a ballagások május végére június elejére esnek, ezért mi olyan szetteket tartunk, amelyek anyaguknak köszönhetően szellősek, kényelmesek.


Minden ruhadarab konfekcióméretben készül, de bármit testalkathoz tudunk igazítani. Áraink tartalmazzák a méretre igazítást, nincs külön díja ez a szolgáltatás része. Fiúknak 70-es méretig tudunk ballagó ruhát biztosítani.

Különleges igényeit kérjük, hogy előre jelezze Bálint Edit kolléganőnknek (+36 20 289 0614), aki mindenben segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0