Oldal kiválasztása

Biztonsági őr pulóver

1–15 termék, összesen 16 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kinek ajánlott? | Színek | Tisztítás | Anyagok | Méretek | Fazonok

A biztonsági őr pulóver elnevezés rendszerint egy olyan speciális ruhadarabot takar, amit az ebben a szakmában dolgozók viselnek a munkájuk során. Bár azt gondolná az ember, hogy egy biztonsági őr esetében nem kell nagy hangsúlyt fektetni a ruházatra, ez azonban hatalmas tévedés! Mind kinézet, mind pedig praktikum szempontjából lényeges, hogy a munkavállaló mit visel.

Kinek ajánlott a viselése?

A biztonsági őr pulóver általában az olyan biztonsági személyzetnek ajánlott, akiknek a munkája során a megfelelő megjelenés, a kényelem egyaránt fontos. Ilyen munkakör lehet például az épületőr, a rendezvénybiztosító, a parkolóőr vagy más, biztonsági szolgáltatást nyújtó személy. Sőt, ha minden ilyen alkalmazott egyenpulóvert visel, az segít egységessé tenni az ott dolgozók kinézetét, ez pedig adott esetben hozzájárulhat a biztonságérzet fokozásához, nem beszélve arról, hogy a cégnél tevékenykedők összetartozás-érzetét is növelheti általa.

Milyen színekben érhetőek el a biztonsági őr pulóverek?

Ez a pulóver többféle színben elérhető a feketétől egészen a világoskékig mindenki megtalálhatja közöttük azt, amely saját maga vagy a cégénél dolgozó emberek számára a leginkább megfelelő. Összesen több mint 17 szín létezik belőle a raktárunkban! 

Mit kell tudni a biztonsági őr pulóverek tisztításáról?

A biztonsági őr pulóver tisztítása általában az anyag típusától függ. Ami általános jó tanács ezen a téren, hogy javasolt betartani a gyártó által ajánlott tisztítási utasításokat, amelyeket a pulóver címkéjén minden esetben meg lehet találni. Általánosságban elmondható, hogy szinte mindig ajánlott kímélő programmal és hideg vízben mosni őket, enyhe mosószer használata mellett. Ezzel a legkényesebb anyag is probléma nélkül tisztítható. 

Jellemzően milyen anyagból készülnek ezek a pulóverek?

A biztonsági őr pulóver általában a funkció és a kényelem szempontjából kiválasztott speciális anyagból készül. A gyakran használt alapanyagok közé tartozik a poliészter, a pamut, valamint ezek keveréke is. A poliészter anyag előnye, hogy rendkívül tartós, ami ideális a biztonsági munkavégzéshez. Könnyű, gyorsan szárad és ellenáll a gyűrődésnek és a fakulásnak is. Emellett a poliészter anyag jól bírja a mosást és hosszú élettartammal rendelkezik. A pamut anyag cserébe kényelmes és légáteresztő, ami segít a viselőnek kényelmesen érezni magát a pulóverben. Egy olyan természetes anyag, ami puha tapintás ad és jó nedvszívó képességgel rendelkezik. A poliészter-pamut keverék anyag a két anyag előnyeit egyesíti. 

Milyen méretekben érhetőek el biztonsági őr pulóvereink?

XS-es mérettől 6XL-ig talál méreteket a MrSale áruházban, így gyakorlatilag nem létezik olyan alkat sem a hölgyek, sem a férfiak körében, amelyre ne létezne egy tökéletes ruhadarab a választékban. 

Milyen biztonsági őr pulóver fazonok kaphatóak?

A klasszikus hosszú ujjú pulóver védelmet nyújt a hideg időjárás ellen. Mivel általában könnyű anyagból készülnek, kényelmesek is. A környakú pulcsik mellett a NATO pulóverek is helyet kaptak ebben a kínálatban, a tépőzáras váll-lapokkal ellátott darabok a közszolgálatban régóta kedvelek. A másik nagy kategóriába a cipzáras pulóverek tartoznak. Ez a fazon egy cipzárral vagy gombbal rendelkezik az elülső részen, amely lehetővé teszi a könnyű fel- és levételt, vagy éppen könnyítést, ha melegebbre fordul az idő. Ez a pulóver stílusos és praktikus lehet, különösen, ha gyakran kell fel- és levenni a ruhadarabot. A vékonyabb, könnyed viseletek mellett a kifejezetten télre készült polárpulóverek is ide tartoznak. 

Természetesen a hölgyek sem maradhatnak ki a sorból, a számukra külön fazonokkal készült a gyártó, így nem kell lemondaniuk a stílusos megjelenésről munkavégzés közben sem. 

A biztonsági őr pulóverek világa igen sokszínű, hiszen fazon, méret és színek terén egyaránt nagyon széles a választék. Ennek köszönhetően nincs olyan biztonsági pozíciót betöltő hölgy vagy úr a világon, aki számára ne lenne egy tökéletes darab nálunk! Ennek köszönhetően  mindenki komfortosan érezheti magát a mindennapok során, ez pedig igen lényeges szempont. 

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0