Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Elegancia faktor | Anyagok | Tisztítás | Tartósság

Bár a MrSale Öltönyüzletben alapvetően férfi ruházati cikkeket árulunk, fokozatosan bővítjük a női kínálatot is, ahol nem tévesztjük szem elől, hogy minőségi darabokat válogassunk be a repertoárba. Így szállodai szoknyákból is széles ma már a választék. 

Válasszon minket: nálunk első a személyre szabott megrendelések hatékony és körültekintő elkészítése – ez az MrSale védjegye, melyre elégedett ügyfeleink referenciája a bizonyíték. 

Mennyire számít elegáns viseletnek a szállodai szoknya?

A szállodai szoknya jellemzően uniformisként jelenik meg ügyfeleinknél, ezért az írott és az íratlan szabályok mentén alakítottuk elegánssá. Mindegyik térd felett egy kicsivel ér véget, mint a nagykönyvekben. Mindegyikhez jól áll egy blézer, fehér ing, hordhatóak övvel vagy öv nélkül is. Így akár más darabokkal kiegészülve tovább fokozható az általuk képviselt elegancia. Ezáltal megteremthető az egységes viselet, mégis, a kiegészítők révén (öv, cipő, ékszerek) szabadságot enged alkalmazottainak. Ez a szabadság a szállodai személyzet lelkesedését is befolyásolhatja, jobb kedvvel dolgozhatnak beosztottjai. 

Kínálatunk nagyon változatos a szállodai szoknyák terén is, így idomulhat viselőinek testalkatához, ízléséhez – természetesen az egységes megjelenésen belül.  

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szállodai szoknyák közül?

A választáskor több szempontot is figyelembe kell venni, többek között a többi ruhadarabbal való anyag-, minta- és a színharmóniát. 

A választás kapcsán az elegancia mellett ugyanolyan fontos szempont a kényelem, illetve az időjárás is, ha van a szállodának szabadtéri része. Azt is figyelembe kell venni, hogy a munkahely mennyire fűtött, vagy hűtött a különböző évszakokban – főleg, mert a hölgyek jellemzően jobban fáznak, mint a férfiak! Fontos, hogy a választott anyagot az érzékeny bőrűek is tudják viselni.

Mennyire kényes a szállodai szoknya? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Anyagonként eltérő, hogy egy mosógépben milyen programmal optimális kimosni, illetve mikor érdemes inkább a tisztításban vagy a kézi mosásban gondolkodni. Érdemes már a választás előtt végiggondolni, hogy munkáltatóként Önnek mi a legkényelmesebb – közösen tisztítja a dolgozóik ruháit, vagy rájuk bízza azt? Mennyi energiát szán az egyenruhák tisztán tartására? Ha ezen információkat megosztja szakeladóinkkal, akkor tudnak majd a választáskor segíteni, melyik anyag lesz a legjobb az Ön számára.

Tisztításkor, mosáskor mindig nézze meg a ruhacímkét, ott minden információt megtalál!

Mennyire tartós? Alkalmas-e mindennapi használatra?

A szállodai szoknya abszolút alkalmas a mindennapi viseletre, sőt, megállja a helyét akár azon túl is. Még az sem probléma, ha az alkalmazott utána beülne valahova barátaival, hiszen a megjelenése elegáns lesz, de nem kirívó. 

De csak akkor lehet tartós a ruhadarab, ha optimálisan bánnak vele; betartják a címkén látható utasításokat a mosásra, tisztításra és szárításra vonatkozóan. 

Az Ön részéről is elvárás kell, hogy legyen, hogy a személyzet a lehető legkörültekintőbben vigyázzon a ruházatára, ugyanakkor Önnek is folyamatosan biztosítani kell azokat a kereteket és körülményeket, amelyek között tisztíthatják vagy cserélhetik a ruhadarabokat. 

Ha megfelelően bánik a szállodai szoknyákkal, hosszú életűek lehetnek, és sokáig megtartják azt a minőséget, amit eredetileg is képviselnek.

Ha Ön most alapított egy céget, váltott profilt vagy stílust, esetleg csak itt az ideje, hogy frissítse alkalmazottjai ruhatárát, akkor minden esetben érdemes nálunk szétnézni. Biztosan megtalálja azt, ami Önnek és a munkavállalóinak is megfelel, hiszen szállodai szoknyáink elérhetőek többféle színben, anyagösszetételben és egészen kis és nagy méretben is!

Jöjjön el hozzánk, nézze meg kínálatunkat és kérjen bátran segítséget kollégáinktól a választáshoz!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0