Oldal kiválasztása

Ballagó lány mellény

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Méretek | Kiegészítők | Színváltozatok | Anyagok

A ballagásra készülő diákok számára a kollektív ruházat beszerzése mindig sok időt és energiát vesz el az amúgy is zsúfolt időszakban. Mindegy, hogy egyenruha, vagy egyedi viselet: minden esetben egyszerűbb, ha a teljes szettet egy helyről lehet beszerezni, és nem kell azon gondolkodni, hogy melyik ruhadarab illik melyikhez. Érdemes a részletekre és a kiegészítőkre is odafigyelni, így legalább annyira fontos a trendi mellény, mint a csinos szoknya vagy szép blúz. A mellény azért is remek választás, mert megnyújtja és kiemeli az alakot, sokrétűen kombinálható, többféle színben rendelhető., ha nadrággal párosítja, megnyújtja a lábakat, de szoknyához is illik viselni.

Tévedés, hogy az MrSale üzletház csak férfiakra specializálódott! Széles választékkal, divatos szettekkel várjuk a női vásárlókat is olyan ruhadarabok esetén is, mint a mellény.  Rendelje meg az egész osztálynak, a fiúknak és a lányoknak is egyszerre, egy helyen, így garantáltan egységes lesz az összkép. 

Milyen méretek léteznek ballagó lány mellényből?

Ballagó mellényeink megtalálhatók minden konfekcióméretben, de ezek mellett akár személyre is szabjuk. Eljöhetnek hozzánk a diákok egyenként vagy csoportosan, sőt, ha az egész osztálynak rendel, akár házhoz, azaz iskolához is megyünk, hogy levegyük a méreteket! Az ár tartalmazza a méretre igazítás költségeit is, a mellényeket konfekcióméret esetén azonnal, igazítás esetén rövid határidővel tudjuk szállítani. 

Látszatra kis bolt vagyunk, de ne hagyja, hogy ez megtévessze: meglepően nagy választékkal rendelkezünk.

Milyen kiegészítők illenek a ballagó lány mellényhez?

Legfőképpen olyanok, ami az intézmény, ahonnan a gyerek ballag, engedélyez. Lehet, hogy az adott iskolában kötelezővé teszik az uniformist és tiltják az ékszerek, vagy annak bizonyos típusainak viseletét, meghatározhatják csak a ruhadarabok típusát, színét és/vagy azok hosszát. 

Ha a kiegészítők terén szabadságot adtak, akkor a gyerekeken és persze a szüleiken múlik, hogyan mutatják meg az egyéniségüket. Érdemes ebben finoman vezetni a kamaszokat, és már most megtanítani nekik, hogy a kevesebb több, az elegáns öltözethez pedig az elegánsabb darabok illenek. Ehhez az alapvető hármas szabályt érdemes a kiegészítők terén is betartani: a szín-, a minta- és az anyagharmónia betartása esetén nagy hibát nem tudnak elkövetni. Az öltözékben és a kiegészítőkben is szívesen adunk a diáknak, diákoknak tanácsot. Egy elegáns óra, egy szép gyűrű, ízléses nyaklánc vagy karkötő sokat tehet hozzá az összképhez!

Milyen színváltozatai vannak a ballagó lány mellénynek?

Mellényeinket szinte a színpaletta minden árnyalatát felölető választékban tudunk kínálni, nagyon sokféle anyagból tudjuk kiszabni. Fontos, hogy a szín kiválasztását illetően az alatta lévő réteg (blúz, ing) és a mellény kontrasztban legyen. A kínálatunkban található színek mind tökéletesen illenek az alkalomhoz, de ha nem egyformák a ballagási uniformisok, vagy nem tőlünk rendelte a szett többi részét, és csak mellényt szeretne, akkor is tudunk ezekből az anyagokból és színekből mellényt szabatni. Keressen fel minket telefonon vagy személyesen és egyeztessünk a rendelésről!

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú mellények közül?

2 dolgot kell szem előtt tartani: az eleganciát és a kényelmet. Minden esetben érdemes olyan mellényt választani, ami illik a várható időjáráshoz is. Mivel a ballagások jellemzően május végére-június elejére esnek, ezért mi olyan szetteket tartunk, amelyek anyaguknak köszönhetően szellősek, kényelmesek. Mellényeink különlegessége, hogy minden fazon selyem- és szövet háttal is kérhető. 

Jöjjön el hozzánk és segítünk választani, milyen ballagó lány mellény lesz a legjobb az egész osztálynak!

Minden ruhadarab konfekcióméretben készül, de bármit testalkathoz tudunk igazítani. Áraink tartalmazzák a méretre igazítást, nincs külön díja ez a szolgáltatás része. Lányoknak 50-es méretig tudunk ballagó ruhát biztosítani.

Különleges igényeit kérjük, hogy előre jelezze Bálint Edit kolléganőnknek (+36 20 289 0614), aki mindenben segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0