0 Termék
Oldal kiválasztása

Szállodai nadrág

1–15 termék, összesen 30 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Elegancia | Anyagok | Tisztítás | Mennyire tartós?

Legyen szó akár férfi, akár női, akár uniszex kialakításról, szállodai nadrág kínálatunkban megtalálja a szálláshelyhez és a dolgozóhoz passzoló darabokat! Nagyobb megrendelés esetén mindig egyedi árajánlatot adunk, mely tartalmazni fogja a formaruhák méretre szabását is, hogy valóban mindenkinek jól álljon. Így könnyű lesz az egységes, mégis kifinomult megjelenés testalkattól függetlenül. 

Mennyire számít elegáns viseletnek a szállodai nadrág?

A szállodák, különböző szálláshelyek nagyon sokféle stílusúak lehetnek, célközönségük is eltérhet, és ennek fényében érdemes azt is megfontolni, hogy ezekhez a keretekhez szabassa egyedire az alkalmazottak szettjét. A fenti kérdést megválaszolva tehát a szállodai nadrág annyira elegáns, amennyire azt a szálloda megkívánja. Fontos, hogy a dolgozók egységes képet mutassanak és stílusosan jelenjenek meg a szálloda tereiben, illetve jól megkülönböztethetőek legyenek a vendégektől.

A szállodai öltözet terén nem csak magára az uniformisra, mint egységességre kell odafigyelnie, hanem ara is, hogy ez a viselet harmóniában legyen az intézmény környezetének, meghatározó színeinek különböző elemeivel is. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szállodai nadrágok közül?

Mivel alkalmazottai egész nap ezt fogják viselni, ezért az elegancia mellett a kényelem is kiemelten fontos. Figyelembe kell venni a benti, esetenként a kinti időjárást is (például a portás, kocsirendező esetében), így más anyag lesz jó télen, nyáron és az átmeneti hónapokban.

Figyeljen oda arra, hogy az érzékeny bőrűek számára se legyen kellemetlen az anyag tapintása, hiszen ha kényelmetlen ruhákban feszeng egész nap az ember, nem tud megfelelően figyelni a munkájára és a vendégekre.

Az anyagok terén szívesen adunk Önnek tanácsot, keressen meg minket telefonon vagy személyesen a ruhák megvásárlása előtt.

Az anyagok mellett ugyanolyan fontos a fazon és a megfelelő méret megválasztása, melyeket minden esetben egyedileg javasolunk, a munkavállalókra szabottan. A nem megfelelő méret esetén az összhatás igénytelen, sőt, akár nevetséges is lehet, míg a nem megfelelő fazon előnytelenné teszi a kollégák megjelenését, ami rossz hatással lehet az önbizalmukra, és a szállodára sem vet jó fényt. Egy szálláshely esetében azt kell éreztetni, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Amennyiben tőlünk rendeli meg a formaruhákat, az ár tartalmazza a méretre szabást is, így senkinek nem kell kompromisszumot kötnie. 

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A szállodai nadrágok kényessége a választott anyagtól függ, de a legtöbb nadrág alkalmas a mindennapi használatra hosszú távon is. Anyagonként eltérő, hogy lehet-e mosógépben mosni és milyen programon, illetve mikor érdemes inkább a tisztításban gondolkodni. Minden esetben megtalálja a tájékoztatót a szállodai nadrág címkéjében, illetve természetesen kollégáink is szívesen segítenek a rendelés előtt a választásban!

Mennyire tartós? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Természetesen a válasz igen, hiszen ezek kifejezetten munkaruhák, melyeket mindennapos használatra terveztek. Ahogy azonban fentebb is írtuk, az egyes anyagok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, az elegánsabb anyagok jellemzően kényesebbek is. Fontos, hogy hangsúlyozza a munkavállalók számára, hogy vigyázzanak a szállodai nadrágokra, és megfelelően tisztítsák vagy tisztíttassák azokat. Legjobb, ha erről Ön gondoskodik. 

A mindig kifogástalan megjelenés érdekében elengedhetetlen, hogy legalább 2-3 váltonadrágot biztosítson alkalmazottainak, hiszen ha a nadrág mosásban van, esetleg folt kerül rá munka közben, akkor fontos, hogy legyen mire kicserélni. Egyetlen szállodában sem elfogadható, hogy pecsétes, mosatlan vagy akár szakadt ruhában jelenjen meg a személyzet!

Ha Ön most alapított egy céget, váltott profilt vagy stílust, esetleg csak itt az ideje, hogy frissítse alkalmazottjai ruhatárát, akkor minden esetben érdemes nálunk szétnézni. Biztosan megtalálja azt, ami Önnek és a munkavállalói elvárásainak is megfelel, hiszen szállodai nadrágjaink elérhetőek többféle színben, anyagösszetételben és egészen kis és nagy méretben is!

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.