0 Termék
Oldal kiválasztása

Öltönyök meghökkentő árakkal...

Professzionális öltözködési tanácsadás, stílustanácsadás

Pászti Beáta öltözködési tanácsadó

Pászti Beáta vagyok, az Ön stílustanácsadója.

A Mod’Art francia divatiskola magyar tagozatán vizsgáztam stylistként.

Több mint 16 éve tartok személyre szabott öltözködési tanácsadást a MrSale Öltönyüzletben.

Kinek ajánlom az öltözködési tanácsadást illetve stílustanácsadást?

A legtöbben azért jönnek el hozzám, mert szeretnének megváltozni, szeretnének jobban kinézni. Szerencsére egyre gyakoribb az is, hogy azért keresnek meg, hogy együtt alakítsuk ki a tökéletes alapruhatárat, így minden helyzetre fel lesznek készítve.

Életesemények

Gyakori, hogy egy fogadás, egy érettségi találkozó, egy állásinterjú, egy előléptetés vagy akár egy randevú előtt kérik a tanácsomat.

Temetés, esküvő

Előfordul, hogy a temetésre illő öltözet kapcsán jönnek el. Vidámabb alkalom, amikor örömapák vagy esküvői tanúk keresnek fel, hogy segítsek megtalálni a megfelelő öltözetet gyermekük vagy egy jó barátjuk nagy napjára.

Csoportos tanácsadás

A MrSale Öltönyüzletben lehetőség van 2 fős, csoportos tanácsadásra is. Ezt a szolgáltatást főként vőlegény-tanú és apa-fia párosoknak ajánljuk.

Mit nyújt Önnek egy személyre szóló öltözködési tanácsadás?

A stílustanácsadás egy személyes szolgáltatás, mely magában foglalja a színtanácsadást, a méretek, testalkat, fazonok kiválasztását, de beszélgetünk a dress code-okról és az anyagokról is.

Az üzletben megkeresem a szükséges ruhadarabokat, Önnek csak próbálnia kell, ezzel rengeteg időt megspórolhat.

A MrSale Öltönyüzletben meghatározom a testalkatát, és csak olyan fazont ajánlok Önnek, ami megfelel az Ön alkatára.

Színtanácsadás: megmutatom, hogy az arcához, szem-, bőr és hajszínéhez, illetve személyiségéhez milyen színek állnak jól.

Ha olyan alkalmakra készül mint egy esküvő, egy fontos fogadás, egy randi, egy érettségi találkozó vagy akár egy közeli hozzátartozótól való búcsú egyaránt vannak vonatkozó öltözködési szabályok. Ezeket mindig átbeszéljük a tanácsadás során.

Hogyan veheti igénybe az egyéni stílustanácsadást?

Töltse ki a lenti jelentkezési lapot!

Ezután felhívom Önt, és megbeszélünk egy időpontot.

Általában 1 héten belül tudunk találkozni, ritkán fordul elő, hogy ennél többet kell várni.

Öltözködési tanácsadás jelentkezési lap

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Mit takar pontosan az öltözködési tanácsadás?
Segítek megtalálni a mindennapjaihoz, vagy éppen az alkalomhoz illő ruhadarabokat. A testalkatához illő méreteket és fazonokat. A színtanácsadás során meghatározzuk a saját természetes színeihez passzoló színeket. Segítek a választásban, jelentősen lerövidítem a vásárlásra fordított időt, és hosszú távon a teljes ruhatár kialakításában is támogatom Önt.
Hogyan zajlik és meddig tart egy tanácsadás?
Egy tanácsadás általában 1 órát vesz igénybe, ezalatt több szettet is össze tudunk állítani, ha kell. Először megbeszéljük, hogy milyen alkalomra keressünk ruhát, utána meghatározzuk a testalkatát, a pontos méreteit, és megmutatok néhány fazont, ami garantáltan jól fog állni. Önnek már csak azt kell felpróbálnia, ami stílusban, méretben és minden másban passzol – ezzel jelentős időt spórolva most, és minden jövőbeli vásárlás során.
Mennyibe kerül az öltözködési tanácsadás?
A stílustanácsadás teljesen ingyenes, mindössze annyit kérek, hogy előre egyeztetett időpontban jöjjön. Időpontot ide kattintva tud foglalni.
Milyen kérdésekre kaphat választ, ha részt vesz egy ilyen tanácsadáson?

Megbeszéljük, hogy milyen színek illenek össze, milyen benyomást kelt, milyen hatást érhet el egy-egy színnel, hogyan válasszon az alkatához illő öltözetet, mi az, ami garantáltan jól fog állni.  Megbeszéljük, hogyan lehet összehangolni a testarányokat és az öltözködést, egyáltalán milyen alapvető öltözködési stílusok vannak. Meghatározzuk a haj-, szem és bőrszínéhez illő színeket (ez az úgynevezett 4 évszak módszer), a pontos méreteit – ezzel ugyanis meglepően sokan nincsenek pontosan tisztában! Szó lesz arról is, hogy melyik dress code-hoz milyen öltözet ajánlott.