Oldal kiválasztása

Katt ide: Prémiumkategóriás ingekhez juthat 8.990 Ft-ért!

Professzionális öltözködési tanácsadás, stílustanácsadás

Pászti Beáta öltözködési tanácsadó

Pászti Beáta vagyok, az Ön stílustanácsadója.

A Mod’Art francia divatiskola magyar tagozatán vizsgáztam stylistként.

Több mint 16 éve tartok személyre szabott öltözködési tanácsadást a MrSale Öltönyüzletben.

Kinek ajánlom az öltözködési tanácsadást illetve stílustanácsadást?

A legtöbben azért jönnek el hozzám, mert szeretnének megváltozni, szeretnének jobban kinézni. Gyakori, hogy egy fogadás, állásinterjú vagy akár egy randevú előtt kérik a tanácsomat. Szerencsére egyre többen vannak, akik azért keresnek meg, hogy együtt alakítsuk ki a tökéletes alapruhatárat, így minden helyzetre fel lesznek készítve.

A stílustanácsadás egy személyes szolgáltatás, mely magában foglalja a színtanácsadást, a méretek, testalkat, fazonok kiválasztását, de beszélgetünk a dress code-okról és az anyagokról is.

Mit nyújt Önnek egy személyre szóló öltözködési tanácsadás?

Az üzletben megkeresem a szükséges ruhadarabokat, Önnek csak próbálnia kell, ezzel rengeteg időt megspórolhat.

A MrSale Öltönyüzletben meghatározom a testalkatát, és csak olyan fazont ajánlok Önnek, ami megfelel az Ön alkatára.

Színtanácsadás: megmutatom, hogy az arcához, szem-, bőr és hajszínéhez, illetve személyiségéhez milyen színek állnak jól.

Átbeszélünk öltözködési szabályokat.

Hogyan veheti igénybe az egyéni stílustanácsadást?

Töltse ki a lenti jelentkezési lapot! 

Ezután felhívom Önt, és megbeszélünk egy időpontot. 

Általában 2-3 napon belül tudunk találkozni, ritkán fordul elő, hogy ennél többet kell várni.

Jelentkezési lap

10 + 12 =

Mit takar pontosan az öltözködési tanácsadás?
Segítek megtalálni a mindennapjaihoz, vagy éppen az alkalomhoz illő ruhadarabokat. A testalkatához illő méreteket és fazonokat. A színtanácsadás során meghatározzuk a saját természetes színeihez passzoló színeket. Segítek a választásban, jelentősen lerövidítem a vásárlásra fordított időt, és hosszú távon a teljes ruhatár kialakításában is támogatom Önt.
Hogyan zajlik és meddig tart egy tanácsadás?
Egy tanácsadás általában 1 órát vesz igénybe, ezalatt több szettet is össze tudunk állítani, ha kell. Először megbeszéljük, hogy milyen alkalomra keressünk ruhát, utána meghatározzuk a testalkatát, a pontos méreteit, és megmutatok néhány fazont, ami garantáltan jól fog állni. Önnek már csak azt kell felpróbálnia, ami stílusban, méretben és minden másban passzol – ezzel jelentős időt spórolva most, és minden jövőbeli vásárlás során.
Mennyibe kerül az öltözködési tanácsadás?
A stílustanácsadás teljesen ingyenes, mindössze annyit kérek, hogy előre egyeztetett időpontban jöjjön. Időpontot ide kattintva tud foglalni.
Milyen kérdésekre kaphat választ, ha részt vesz egy ilyen tanácsadáson?

Megbeszéljük, hogy milyen színek illenek össze, milyen benyomást kelt, milyen hatást érhet el egy-egy színnel, hogyan válasszon az alkatához illő öltözetet, mi az, ami garantáltan jól fog állni.  Megbeszéljük, hogyan lehet összehangolni a testarányokat és az öltözködést, egyáltalán milyen alapvető öltözködési stílusok vannak. Meghatározzuk a haj-, szem és bőrszínéhez illő színeket (ez az úgynevezett 4 évszak módszer), a pontos méreteit – ezzel ugyanis meglepően sokan nincsenek pontosan tisztában! Szó lesz arról is, hogy melyik dress code-hoz milyen öltözet ajánlott. 

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0