Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kinek előnyös? | Elegancia faktor | Anyagok | Méretek | Színek | Mennyire kényes?

A karcsúsított öltönyről sokan úgy gondolják, hogy kizárólag a fiatal, vékony fiúknak áll jól, és eszerint az egyedüli lehetőség, hogy az ember ilyet hordjon, az egy fiatalos vagy fiataloknak szánt esemény.

A helyzet az, hogy ez egyáltalán nem igaz. Egy karcsúsított öltönyt bárki felvehet, aki csak jól érzi magát benne. Természetesen nem a bécsi operabálba, de ezen felül bármilyen társasági eseményen megállja a helyét, ahol nem várnak el valamilyen különleges férfiöltözéket.

Milyen testalkatú embereknek áll jól? Kiknek nem előnyös?

Egy karcsúsított öltöny nem kizárólag a karcsú embereknek van. Egy teltebb testalkaton is nagyon sokat tud „faragni” egy karcsúsított fazon. Ha jól van megválasztva a szabásminta, ha tökéletes a méretválasztás, a karcsúsított öltöny slankít, a viselőjét arányosabbnak mutatja. Természetesen van olyan alak, ahol valóban nem áll jól, de ez egyáltalán nem feltétlenül a kilókon múlik.

Vannak persze olyanok, akik nem kedvelik a „slim fit” öltönyt. Ez főként azokra igaz, akik nem szeretik, ha a domborulataik látszanak, ha kirajzolódik az alakjuk, ami a karcsúsított fazonok egyik fő feladata. Ez esetben számukra nem ez a legjobb választás.

Mennyire számít elegáns viseletnek a karcsúsított öltöny?

Egy céges vacsorához, akár egy komolyabb randevúra vagy színházba, de bizonyos munkakörökben napi viseletnek is alkalmas. Nagyon elegáns, de mindezt könnyeden teszi, semmi szögletesség vagy modorosság nincs benne. A karcsúsított öltöny emiatt egyfajta státusszimbólum is: azt sugallja a viselőjéről, hogy kényelmesen és jól tud mozogni a szerepében, hogy otthon érzi magát az eleganciában.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú változatai közül?

Nem csak a szabás tesz egy öltönyt elegánssá, de az anyag is, amiből készült. A MrSale-nél az öltönyök kiválasztásakor a legnagyobb gyapjútartalommal rendelkező márkák is megtalálhatók, mivel azok szellőznek, kellemesek, organikusak, könnyebben kezelhetők és tisztíthatók, és a megjelenésük is sokkal elegánsabb, nem mellesleg pedig tartósabbak.

Az ismertebb márkák közül megtalálható többek között a D-Trend, a Stefano, az Ares, a Lorenzo – ezek minősége a garancia, hogy a különböző anyagtípusok közül az ideális változat kerül a polcokra, majd az Ön szekrényébe.

Milyen méretek vannak belőle? Igazítható-e?

Mivel a karcsúsított fazonnak nincs méretbeli határa, erre is az üzletre jellemző szabályok vonatkoznak: a legtágabb mérettáblázat alapján dolgozunk, ám ha igazításra van szükség, a nálunk kapható darabok mindegyike olyan anyagból készült és olyan adottságokkal rendelkezik, hogy bátran hozzányúlhat egy szabó vagy varrónő. A méretek az átlagos férfimérettől az egészen nagy számozásig terjednek, hogy mindenki megtalálhassa a testalkatának leginkább megfelelő darabot.

Milyen színváltozatai vannak a karcsúsított öltönynek? Melyiket hogyan illik viselni?

A „slim fit” öltöny bármilyen alkalomra jó lehet az elegáns, egyszerű, matt színektől kezdve a harsányabb, fényesebb vagy akár csillogó árnyalatokig bezárólag. Ha üzletünkbe érkezik, és ott egyeztet a kollégákkal az esemény jellegéről, segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb darabot, amit aztán akár a későbbiek során kombinálhat is más inggel, nyakkendővel, cipővel vagy akár egyéb kiegészítőkkel. Meg fogja látni, hogy akár egy sötétszürke vagy fekete alapdarab is milyen tökéletesen kombinálható más színekkel és válhat megfelelővé különböző alkalmakra.

Mennyire kényes a karcsúsított öltöny? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Egy jó öltönyt nagy becsben kell tartani, hiszen az ember nem egyetlen alkalomra veszi fel, főleg manapság. Fontos kiemelni, hogy egy jól tisztított, jól kombinálható öltöny olyan alapdarab, ami számtalan eseményen a társa lehet, akár évtizedeken át.

A „slim fit” nem egy modernkori hóbort, hanem egy igen egyszerű, karcsúsított fazonú zakó és a nadrág, melynek zakórésze általában kétgombos. Ez a forma nem fog csak úgy kikopni a férfiviseletek tárházából. Érdemes beruházni rá, és érdemes beruházni a megfelelő tárolására és tisztítására is. Egy jó minőségű zakót, ha csak lehet, mindig tisztíttatás után csomagoljon el, mert akkor őrzi meg a legjobban a formáját, minőségét!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0