0 Termék
Oldal kiválasztása

Nem karcsúsított öltöny

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kinek áll jól? | Méretek | Kombinálás | Választás | Alkalmak

Néha kell egy kis lazaságot csempészni az eleganciába. Az, hogy az öltöny szabása nem követi pontosan a testvonalát, nem jelenti azt, hogy nem áll jól Önön. A kérdés az, hogy hogy érzi magát benne, miként tudja viselni, olyat vásárolt-e, amilyen ezen fazonon belül illik a személyiségéhez, fizikai tulajdonságaihoz, viselete többi részéhez, valamint, hogy a megfelelő alapanyagból készült, minőségi darabot vette-e meg. Jöjjön velünk a nem karcsúsított öltönyök világába!

Milyen testalkatú embereknek áll jól? Kiknek nem előnyös?

Attól, mert még egy öltöny nem karcsúsított, nem jelenti azt, hogy nem slankíthat. Lehet nagyon is előnyős, elsősorban pont testesebb férfiaknak ajánljuk, de minden testalkatnak megfelelő viselet lehet. De vajon mit is értünk azon a kifejezésen, hogy testesebb? Ebben az esetben a has körmérete mellett lehet még szó az átlagosnál vastagabb combokról, vádliról, szélesebb hátról vagy vastagabb karokról. Nem feltétlenül minden szempont érvényesül egyszerre – ebben az esetben át tudjuk szabni a ruhadarabokat.

Ezek az öltönyök egyenes szabásúak, kényelmes vonalvezetésűek. Azok az úriemberek részesítik előnyben, akik már elmúltak 30-40 évesek, ugyanakkor stílusosak, divatosak, fiatalosak, hiszen az anyagok és színek megfelelnek az aktuális trendnek. Épp ezért egyébként kortól függetlenül is jól állhat ez a fazon.

Milyen méretekben kaphatóak a nem karcsúsított öltönyök?

A nem karcsúsított öltöny kategórián belül minden méret található nálunk a kínálatban. A kisebb méretek mellett extra nagy darabokat is talál egészen a 104-es méretig, ráadásul szükség szerint természetesen igazítunk a ruhadarabokon, hiszen nincs két egyforma ember, egyforma test. Így nem állhat fenn az a probléma, hogy bár az öltöny önmagában elegáns, viselőjén viszont az ellenkező hatást éri el.

Mivel kombinálható a nem karcsúsított öltöny?

A ruhadarabok úgy lettek kialakítva, hogy gyakorlatilag bármilyen kiegészítő kombinálható az öltönnyel, természetesen úgy, hogy a szín- a minta- és az anyagharmónia keretein belül maradunk. Ebben szívesen adunk Önnek tanácsot.

A homokszínű, fekete és grafitszürke öltönyeink nagyon stílusos és elegáns megjelenést biztosítanak és tekintve semlegességüket, sokoldalúan kombinálható más színekkel és mintákkal. Van olyan márka, ahol kérheti az öltönyt mellénnyel és mellény nélkül is. Egy elegáns óra, egy szép gyűrű vagy éppen egy ízléses mandzsettagomb szintén sokat tehet hozzá az összképhez.

Hogyan érdemes választani a különböző öltönyök közül?

A választás kapcsán az elegancia, az anyag mellett ugyanolyan fontos szempont a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan öltönyt választani, ami optimálás az időjárás szempontjából is – nem karcsúsított öltönyeink szellősek, tehát a nyári kánikulában is megfelelőek lehetnek, hogy ne hátráltassák viselőiket a munkavégzésben vagy a rendkívüli eseményeken biztosítsák a felhőtlen közérzetet.

Az őszi-téli időszakra vastagabb anyagú öltönyt érdemes választani, így extra pulóver nélkül is biztosítja a kellemes hőérzetet.

Milyen társasági eseményekre, alkalmakra jó választás a nem karcsúsított öltöny?

Összességében a kínálatunkban található minden öltöny elegáns, prémium minőségű darab, amely formális és informális, magánéleti és közéleti eseményekhez egyaránt tökéletes választás lehet. Fontos Önnek az elegáns megjelenés a mindennapokban, vagy olyan eseményre készül megfelelő viseletet vásárolni, amelyre nagy hangsúlyt fektet? Keressen meg minket mindkét esetben. Kollégáink tapasztalata és szakértelme garantálja, hogy a célnak megfelelő darabbal távozik tőlünk!