Oldal kiválasztása

Szakács ruha

1–15 termék, összesen 32 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Szakmák | Tisztítás | Méretek | Anyagok

Szakácsruhák széles választéka formaruha kínálatunkban.

Nő vagy férfi számára keres szakácsruhát? Nem kell kompromisszumokat kötnie: a legtöbb szakácsruhánk uniszex kialakítású, emellett egyes darabjainkat kifejezetten nők számára terveztettük meg. 

Kínálatunkban elérhetőek séfkabátok, séfnadrágok és séfsapkák. A séfkabátokhoz lehet külön gombokat is vásárolni.Termékeink többféle színben, mintában, stílusban és méretben is kaphatóak, mindenki találhat köztük az igényeinek megfelelőt.

A kínálat széles, ezért nehéz lehet a választás, de rövid összefoglalónkban most ismertetjük a legfontosabb szempontokat!

Milyen szakmák elengedhetetlen kelléke a szakácsruha?

Bár a neve azt sugallná, hogy egyértelműen a szakácsok számára készültek, ennél némileg árnyaltabb a helyzet.

Az általunk árult darabokat egyaránt hordhatják a vendéglátóipar különböző munkakörökben dolgozó alkalmazottai: séfek, szakácsok, konyhai kisegítők, cukrászok, pékek számára is alkalmas viselet lehet. A teljes szett részeként rendelhet kötényt, sapkát, kabátot, alsó és felső ruházatot. 

Minden egyes darabunk úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az egyes szakmák ruházati követelményeinek és a konyhai környezetnek. A vendéglátóiparban dolgozók számára itt összeválogathatja azokat az alap ruhadarabokat, amelyek a konyhai munkavégzés hatékonyságát minden tekintetben elősegítik, és a karbantartásuk sem okoz különösebb nehézségeket, legyen az bármelyik márka, amelyet mi forgalmazunk. 

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Ismerjük, hogy milyen pörgős ez a szakma, és hogy vannak olyan időszakok, amikor lehetetlen küldetés arra figyelni, hogy a munkaruhára vigyázzunk. A szakmában mindennaposak azok a típusú balesetek, amelyek a ruhák szennyeződését, sérülést okozhatják. Ezért kifejezetten figyeltünk arra, hogy csak olyan darabok legyenek a készleten, amik jól bírják a gyűrődést, folttaszító hatásúak és nehezen szakadnak el, jó az ellenállóképességük a magasabb hőhatás ellen is.  

Az, hogy valami minőségi és tartós, nem jelenti azt, hogy nem kell rá kiemelten vigyázni! Mivel a ruhadarabok alapanyaga eltérő, ezért azt javasoljuk, hogy vásárláskor tájékozódjon arról, hogyan lehet tisztítani. Ebben szakeladóink szívesen segítenek, illetve minden fontos információt megtalál a ruhák címkéjén is.

Milyen méretek vannak belőle? Méretre igazítható-e a szakácsruha?

Ezek a ruhadarabok rendkívül változatos szabásúak, viszonylag széles, ám eltérő méretben találhatóak meg kínálatunkban. Az egyes daraboknál mindig jelöljük, hogy milyen méretekben elérhető, és természetesen lehet párosítani eltérő méretű alsó és felső ruházatot is. 

A ruhák megrendelése esetén a szolgáltatás része hogy szükség esetén méretre igazítjuk, illetve a legtöbb ruhadarab könnyedén, a viselője által is alakítható: összehúzható és kiengedhető részei vannak.  Ezekkel az egyedi jellegzetességeikkel biztosítják azt, hogy minden testalkatra optimális darabokat tudjunk kínálni a megrendelőnek. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szakácsruhák közül?

Ezek a ruhadarabok alapvetően a praktikus szempontokat veszik figyelembe, ezért jellemzően poliészter és a pamut ötvözetéből készülnek. A kialakítás során mindkét anyag előnyei érvényesülnek. 

  • A pamut minőségi, jól szellőző, nedvszívó, ám nehezen kezelhető, kényes anyag, amely önmagában nem állná meg a helyét a konyhai munka során, és nem lenne alkalmas a mindennapi viseletre. 
  • A poliészternek rossz a híre, pedig igazán strapabíró, formatartó anyag, amiből napjainkban egyre jobb minőségű, egyre elismertebb darabokat készítenek. Általában nem önmagában használják, és az ötvözeteknek köszönhetően sokkal praktikusabb és kényelmesebb, mint korai verziói. 

Amennyiben Ön intézi a vendéglátóipari kollégák ruházatát, és munkatársai számára megfizethető és minőségi egyenruhát szeretne, mi vagyunk az ideális választás. Az MrSale Öltönyüzletben tudjuk, hogy a megfelelő munkaruha elengedhetetlen a jó munkavégzéshez, ezért minden részletre odafigyelünk, hogy az alkalmazottak számára egytől-egyig biztosíthassa az elegáns, praktikus és minőségi viseletet tetőtől-talpig. 

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0