Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Fazonok | Méretek | Színek | Mennyire tartós?

Az egészségügyben dolgozni egy szép hivatás, ugyanakkor egyet jelent a hosszú munkanapokkal és az egyre összetettebb kihívásokkal. Fontos, hogy az ember olyan ruhát viseljen, ami biztosítja a munkához szükséges megfelelő körülményeket és egy olyan komfortérzetet is nyújtson, amiben könnyebb felvenni a ritmust és meg is tudja tartani a lendületet a hosszabb napokon. Egy jó minőségű, kényelmes munkaruha nagyon sokat számíthat az általános közérzete és a karrierje szempontjából is.

Milyen egészségügyi munkaruha fazonok léteznek?

Az egészségügyi munkaruhára vonatkozó szabályok nagyon eltérőek lehetnek: az előírások meghatározhatnak egy egységes fazont, színt is, ahol pontosan meg van adva a ruházat hossza, anyaga. Méret szempontjából nagyon széles a választék, gondoltunk minden testalkatra.

Máskor azonban a szabályok lazábbak: néha csak annyi az előírás, hogy a dolgozó viseljen, mondjuk egy fehér köpenyt vagy tunikát. Nálunk minden fazont megtalál: tunika mellett köpeny, egészségügyi orvosi felső, és a hozzáillő nadrág is az MrSale Formaruha kínálatának része, hölgyekre és férfiakra egyaránt gondoltunk. Néha az időjárást is érdemes figyelembe venni. Vannak hosszú és rövid ujjú felsőrészeink, ha pedig egy kicsit nagyobb köpenyt vagy tunikát vesz fel, az lehetővé teszi, hogy a hőmérséklet vagy egyéni stílus szerint aláöltözzön. Különböző vastagságú egészségügyi munkaruhák is választhat, aminek tekintetében érdemes figyelembe venni az intézményben uralkodó állapotokat is az időjárás és a saját, általános szükségletei mellett.

Milyen méretek léteznek?

Gyakorlatilag bármilyen; arra kell csupán odafigyelni, hogy a megfelelő mérettel térjen haza üzletünkből. Ha túl nagyot vagy túl kicsit választ., akkor adott esetben nem csak a munkája elvégzésében nehezíti meg a dolgát, hanem a komfortérzettől is csökken. Ha bizonytalan a döntésben, kollégáink bármikor szívesen segítenek megtalálni a megfelelő méretet.

Általánosan elmondható, hogy jobb, ha egy kicsit bő a felsőruházat, mint ha feszül és szűk – hiszen hosszú ideig kell viselni. Amennyiben lehetősége van arra, hogy néhány kritériumnak megfelelően maga válasszon az egészségügyi ruhák közül, akkor érdemes a természetes anyagból készült ruhákat előnyben részesíteni, valamint oda kell figyelni a ruhák vastagságára is.

Milyen színekben ajánlott gondolkozni?

Bár alapvetően egy egészségügyi munkaruha fehér, ettől olykor el lehet térni – illetve olykor eltérhet maga az előírás is. Kínálatunkban szerepel minden olyan szín, amely előfordul az egészségügyben, mint lehetséges előírás vagy kritérium. Így garantáltan mindenki megtalálja közöttük azt, amit előírnak!

Mennyire tartós az egészségügyi munkaruha? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Ha nálunk vásárolja meg az egészségügyi ruháját biztos lehet abban, hogy olyan minőséget kap, ami nem kopik el gyorsan a mindennapi viseletben. Színe, állaga, mérete, épsége nagyon sok mindent kibír, és nagyon sokáig alkalmas lesz arra, hogy Ön abban szolgálatot teljesítsen.

A fogyasztói társadalmunk sajnos be van rendezkedve arra, hogy sok termék már ne húzza annyi ideig mint régen, de a MrSale számára ma is fontos a minőség. Hosszútávon remek befektetés nálunk megvásárolni az egészségügyi munkaruhát, időt és pénzt is megspórolhat a ruházaton, ráadásul korrekt áron.

Ezek ismeretében olyan egészségügyi munkaruha szetteket érdemes összeállítani, amelyben az előírások betartása mellett, komfortosan érzi magát. Amennyire tudja, alakítsa kedvére a munkaruháját. Az előítéletekkel és a tévképzetekkel ellentétben, még ott is, ahol egyértelmű előírások vannak, mindig vannak azért kiskapuk, amelyek révén a közösségi intézmény mellett a saját ízlését is reprezentálhatja.

Ha segítségre van szüksége ahhoz, hogy a legoptimálisabb döntést hozza az egészségügyi munkaruha terén, keresse fel bátran üzleteinket, tapasztalt és sokat látott szakelőadóink ugyanolyan gondossággal szolgálják majd ki Önt, ahogy Ön gondoskodik a páciensekről!

Ha kérdése van, forduljon Bálint Edit kolléganőmhöz (+36 20 289 0614), aki mindenben segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0