0 Termék
Oldal kiválasztása

Felszolgáló pulóver

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Funkció | Fazonok | Színek | Kinek ajánlott? | Választás

Egy felszolgáló alapvetően mindig elegáns, és megjelenésével képviseli az adott helyet függetlenül attól, hogy milyen jellegű a vendéglátóipari egység, ahol dolgozik. Ugyanakkor tény, hogy számára is szükség van hűvös időben egy komfortos pulóverre, különösen, ha az adott vendéglátóhely rendelkezik terasszal. Ennek a ruhadarabnak viszont illeszkednie kell a megjelenéshez és meg kell felelnie a munkáltató által elvárt „dress code”-nak is. Erre jelentenek tökéletes megoldást az üzletünkben található felszolgáló pulóverek.

Milyen egy jó felszolgáló pulóver?

Azokban a hónapokban, amikor már hűvösebbre fordul az idő, de a teraszon még szívesen leülnek a vendégek, az ott dolgozóknak jól esik egy meleg pulóver. De ilyenkor sem lehet leadni a megjelenésből csak amiatt, mert egy kicsit fázik az ember. A felszolgáló pulóver esetében pedig az is fontos, hogy minden esetben tiszta legyen, és nem utolsó szempont az sem, hogy komfortos viseletet biztosítson a felszolgálók számára, tudjanak benne megfelelően mozogni. Éppen ezért érdemes minőségi termékek között válogatni. Az elegáns és ápolt megjelenés segít a vendégek bizalmának és elégedettségének elnyerésében.

Milyen fazonok léteznek belőle?

Ezek a pulóverek általában egyszínű, letisztult stílusú és kényelmes anyagból készülnek, és számos különböző fazon létezik belőlük. Az, hogy kinek melyikre esik a választása, rendszerint két dologtól függ:
egyrészt meghatározó az étterem által megfogalmazott munkahelyi öltözködési etikett,
másrészt adott esetben a saját ízlés is közrejátszik természetesen.
A legnépszerűbb fazonok közé tartoznak a V-nyakú kötött kardigánok vagy pulóverek férfi és női változatban egyaránt, de adott esetben nagy haszna lehet a vastag polárpulóvereknek is.

Milyen színekben elérhetőek a felszolgáló pulóverek?

A felszolgáló pulóverek színe általában az adott étterem színeitől és stílusától függ, ám általában a klasszikus és elegáns megjelenés érdekében a felszolgálók pulóverei a legtöbb esetben sötétebb színekben készülnek. A leggyakoribb árnyalatok közé tartoznak a fekete, a sötétkék, a sötétzöld vagy a szürke, de természetesen az étterem stílusától és szabályaitól függően más színek is előfordulhatnak.
A fekete verzió nagy előnye, hogy önmagában is elegáns, ráadásul nagyon könnyen lehet kombinálni bármilyen más színnel. A sötétkék pulóverek is sokféle stílushoz passzolnak, míg a sötétzöld típusokat egyedisége miatt részesítik sokat előnyben, pláne, ha például zöld szín is szerepel az étterem logójában.

Kinek ajánlott a viselése?

A felszolgáló pulóver általában az éttermekben, kávézókban, bárokban és más vendéglátóipari helyeken dolgozó személyek számára ajánlott. Az ő megjelenésük kulcsfontosságú, hiszen ők felelősek a vendégek kiszolgálásáért, az ételek és italok rendeléséért, szállításáért, valamint az éttermi szolgáltatás általános koordinálásáért. Nem véletlen, hogy sok munkaadó egységesen választja ki ezt a ruhadarabot a dolgozói számára, így hűvösebb időben is fel tudnak öltözni megfelelően a felszolgálók anélkül, hogy az a megjelenésük kárára menne.

Mire érdemes figyelni a felszolgáló pulóver vásárlása során?

Ha megvan a megfelelő szín és fazon, akkor főleg a méretre érdemes odafigyelni. Hiszen hiába tökéletes egy felszolgáló pulóver, ha a választott méret túl nagy, vagy éppen túl kicsi. Az előbbi esetén elveszíti praktikusságát és ront a megjelenésen, míg az utóbbi szituációban a kényelem érzete csökkenhet le drasztikusan, nem beszélve arról, hogy nem könnyű egy szűk felsőben eleget tenni a munkának sem.
Bár alapvetően egy pulóverről van szó, ami nem tűnik nagy kihívásnak, elképesztően sok múlik azon, hogy milyen színt és fazont választ. Éppen ezért, érdemes alaposan átgondolni, mire is van szükség, ugyanis a széles választéknak köszönhetően mindenki számára létezik tökéletes ruhadarabok közöttük.

Ha bizonytalan a döntésben, ne feledje: nálunk bármikor szakmai segítséget kaphat telefonon vagy akár személyesen, keressen minket bátran!