0 Termék
Oldal kiválasztása

Felszolgáló munkaruha

1–15 termék, összesen 106 db

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Méretek | Kiegészítők | Tisztítás | Anyagok

Vajon miből állhat egy felszolgáló ruhatára? A munkaruha sokféle lehet, számos elemmel, és csak a cég döntéshozóinak elképzelésén múlik, hogy milyen színekben, mintákban és darabokban jelenjenek meg az alkalmazottak. A választásban segítünk néhány szemponttal!

Milyen felszolgáló munkaruha méretek léteznek?

A méretek a fazonoktól függően változhatnak, mert nem minden fazon mutat jól minden testalkaton. Ha fontos az Ön számára, hogy munkatársai kényelmesen és jól érezzék magukat a mindennapok során, érdemes figyelembe venni az egyedi jellegzetességet.

Ha nálunk választ felszolgáló munkaruhát, nem kell a konfekcióméretekre szorítkoznia; a ruha árában már benne van az is, hogy ha kell, külön díjazás nélkül tudjuk személyre szabni, igazítani is. Rendelje meg tehát az egész személyzet számára – és minden egyes darabját az adott személyre szabva fogja megkapni!

Milyen kiegészítők illenek a felszolgáló munkaruhához?

Felszolgáló munkaruha kínálatunk tartalmazza a kiegészítőket is, mint például a felszolgáló mellény, bár kötény, nyakkendők, sálak. Ezeket megrendelheti a ruha saját anyagából is. 

A további kiegészítők terén érdemes bizonyos szabadságot hagyni a munkavállalóknak, hogy megőrizhessék egyediségüket. Ezek lehetnek diszkrét nyakláncok, akár karkötők és gyűrűk is, természetesen csak olyan mértékben, hogy az passzoljon a munkaruha egészéhez, valamint ne akadályozza a munkavállalót a szabad mozgásban, mukavégzésben. 

Figyeljen az íratlan szabályokra is, az anyagok, a formák és a színek harmóniájára és a mértékletességre. Nem érdemes például 3 színnél többet betervezni egy uniformisba, sőt, előnyös, hogyha a kiegészítők egy színben, vagy egy szín különböző árnyalataiban teszik teljessé a szettet. Ez természetesen lehet a vendéglátóhely márkaszíne is.

Mielőtt feladná  a rendelését, nyugodtan keresse tapasztalt kollégáinkat személyesen vagy telefonon, hogy a lehető legpraktikusabb, a munkahelyi körülményeknek és környezetnek, valamint a céges kultúrának leginkább megfelelő összeállításokat tudjuk Önnek ajánlani.

Mennyire kényes a felszolgáló munkaruha? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A felszolgáló munkaruhák jól bírják a gyűrődést, folttaszító hatásúak, a hőt vagy a hideget is jól viselik, hiszen mindennapi használatra tervezték őket.

Az, hogy hogyan lehet tisztán tartani és tisztítattni, anyagonként változhat, ezért ezt mindig érdemes elolvasni a címkét! A konyhán kiemelten fontos a higiénia, ezért ezt nem érdemes félvállról venni. Ha már a választáskor fontos Önnek, hogy milyen bánásmódot igényel később az adott anyag, akkor kollégáink szívesen segítenek megtalálni azt, amit könnyű lesz karbantartani. 

A felszolgáló munkaruha élettartama függ a munkahely jellegétől és a munkavégzéstől is, de alapvetően hosszú ideig megőrzik minőségüket, ha megfelelően gondoskodnak róluk.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú felszolgáló munkaruhák közül?

Elsősorban az Ön igényeit kell figyelembe venni. Milyen stílust, milyen mértékű eleganciát akar képviselni a vendéglátóipari egységben? Milyen elképzelése van a teljes szett forma-, anyag-, minta- és színvilágát illetően? Van-e olyan anyag, amit az alkalmazottainak a bőre valamiért nem tolerál? Milyen időjárásra kell számítani, csak beltéri, vagy esetleg kültéri munkavégzés is szóba kerül? Kell-e rétegesen öltözködnie az alkalmazottaknak?

Ha ezekre a kérdésekre megvan a válasz,  akkor ennek fényében már könnyebb lesz a döntés. Természetesen mindig lehetőséget biztosítunk arra, hogy kérdezzen, akár emailben, telefonon, vagy személyesen üzletünkben, ahol meg is nézheti, megtapinthatja a kiválasztott darabokat. Kollégáink mindig szívesen segítenek Önnek a döntésben!