Oldal kiválasztása

Hatalmas szívességet szeretnék kérni Öntől!

Hihetetlenül jó érzés, hogy segíteni szeretne nekünk, amit ezúton szeretnék megköszönni. A két szívességből az elsőt már teljesítette is. Rá kellett kattintania a linkre, hogy ezt az oldalt betöltse a böngészöje. Így tudjuk biztosan letesztelni, hogy a hírlevelünk eljutott az Ön email-fiókjába.

A második szívességet is könnyen tudja teljesíteni, mindössze 2 percet vesz igénybe. Ezt a 2 percet szeretném meghálálni egy 6.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, ami a vásárlási összeg maximum 50%-ig váltható be. Tehát, érdemes legalább 12.000 Ft-ért vásárolnia, hogy a teljes 6.000 Ft-os összeget be tudja váltani. Az utalványt  2023 szeptember 30-ig veheti át és költheti el boltunkban. Átvételkor azonnal felhasználhatja, de az utalványból visszaadni nem tudunk.

Azt szeretném kérni Öntől, hogy töltse ki  adatlapját, vagy ha már ezt korábban megtette, akkor kérem ellenőrizze le az adatok aktualitását.

Adatlapjához a következő képpen fér hozzá:

  1.  Nyissa meg újra azt a hírlevet, ahonnan ide jött. (utolsó levél, amit tölünk kapott)
  2. A levélben kattintson a “Itt adhatja meg vagy módosíthatja adatait” szöveg alatti linkre.
  3. Innen már pofon egyszerű, csak az adatokat kell megadni, vagy leellenőrizni. Ha végzett, mindenképpen kattintson az “ELKÜLD” gombra, még akkor is ha minden adata megvolt, és nem kellett semmit módosítani! 

A 6.000 Ft-os vásárlási utalványhoz úgy juthat hozzá, hogy kasszás kollégámnak bemondja ezt a jelszót:

“6.000-es kérdőív”
(Tudjuk, hogy a kérdőív kitöltése nélkül is be lehet mondani ezt a jelszót a kasszánál, de mi bízunk a vásárlóinkban, hogy tényleg csak akkor fogják bemondani, ha kitöltötték a kérdőívet.)

2023 augusztus 6., vasárnaptól
2023 augusztus 12., szombat 17 óráig kitölti adatlapját  kap egy 6.000 Ft-os vásárlási utalványt, amit 2023 szeptember 30-ig veheti át és költheti el boltunkban!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Csak hírlevelünkre regisztráltaknak!
Ön még nem regisztrált? Kattintson ide!

Kérjük, hozzon magával szatyrot/táskát,
mert környezetvédelmi okok miatt szatyrot 500 Ft-ért tud vásárolni.

Jó, ha tudja, hogy ez a szatyor betétdíjas:
ha visszahozza, az árát visszaadjuk utalvány formájában.

Így szeretnénk csökkenteni a műanyagzacskó fogyasztásunkat.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Miért érdemes hírlevelünkre feliratkozni?

Regisztrált vásárlóink az éppen aktuális ajánlatainkon túl, sok hasznos információhoz, extra kedvezményekhez juthatnak. Minden új feliratkozónk ajándékba kap egy 100% pamut pólót, melyet boltunkban személyesen vehet át, akár vásárol, akár nem!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0