Oldal kiválasztása

20% kedvezmény minden ÉS előfizetőnek! 🎉🎁

Régóta próbáljuk összeegyeztetni a társadalmi hasznosságot egy profitérdekelt cég működésével. Mára már meggyőződésünkké vált, hogy a profit és a társadalmi hasznosság nem üti egymást, sőt éppen az ellenkezője igaz. Ez a tapasztalat óriási szellemi érték. 

Ezen tapasztalat birtokában, teljes mellszéleséggel állunk az ÉLET ÉS IRODALOM mellé, hogy segítsünk minél több rendszeres olvasót toborozni. Mindezt úgy, hogy Önnek mint előfizetőnek még spórolni is segítünk:

Minden ÉLET ÉS IRODALOM előfizetőnek 20% kedvezményt biztosít a MrSale Öltönyüzlet.
Ezt a 20% kedvezményt minden termék árából levonjuk, ha Önnek van aktív előfizetése. Bármilyen előfizetése lehet: Online vagy Offline, egy hónapos, negyed éves, fél éves, vagy akár éves. (Ha még nincsen előfizetése, ide kattintva szert tehet egyre)

Mindössze egy megkötésünk van: Az ÉLET ÉS IRODALOM előfizetőnek járó 20% kedvezmény más kedvezménnyel, kampánnyal vagy ajánlattal nem összevonható.

Ha ennyi még nem volt elég Önnek, hogy meggyőzzem az előfizetésről, jöjjön egy kis matek. Garantálom Önnek, hogy nem lesz több bizonytalanság Önben, azonnal elő akar majd fizetni:

Tegyük fel, hogy éppen esküvőre hivatalos és szüksége van egy új öltönyre és ingre. Eljön az MrSale Öltönyüzletbe, és kiválaszt egy elegáns öltönyt 39.990 Ft-ért és egy fehér bambusz anyagú inget 12.990 Ft-ért.

A kettő együtt 52.980 Ft lenne! DE Önnek van egy fél éves, online ÉLET ÉS IRODALOM előfizetése 9.950 Ft-ért.

Így az öltöny és az ing együtt 52.980 Ft helyett 42.384 Ft, mert Önnek van 20% kedvezménye az ÉLET ÉS IRODALOM előfizetés miatt. Azaz ebben az esetben 10.596 Ft-ot spórolt, ami több, mint az előfizetése ára. Elég klassz, ugye?

Remélem sikerült meggyőznöm. Kattintson ide, és fizessen elő az ÉLET ÉS IRODALOMra. Ha még nincsen előfizetése, ide kattintva szert tehet egyre.

Hogyan tudja Érvényesíteni az előfizetőknek járó 20% kedvezményt?

Misem egyszerűbb, fizetéskor a kasszáskollégámnak mondja, hogy Ön ÉLET ÉS IRODALOM előfizető.

Online rendelés esetén használja a es-elofiz-20 kuponkódot

Teljes Áruválaszték:

Öltönyök

Zakók

Mellények

Pulóverek

Nadrágok

Ingek

Cipők

Övek

Nyakkendők

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Miért érdemes hírlevelünkre feliratkozni?

Regisztrált vásárlóink az éppen aktuális ajánlatainkon túl, sok hasznos információhoz, extra kedvezményekhez juthatnak. Minden új feliratkozónk ajándékba kap egy 100% pamut pólót, melyet boltunkban személyesen vehet át, akár vásárol, akár nem!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0