Oldal kiválasztása

100% pamut, prémiumkategóriás CasaModa és Venti ingek 6.990 Ft-ért!

100% pamut, prémiumkategóriás CasaModa és Venti ingek 6.990 Ft-ért!
Egy ilyen ing átlagos ára máshol 19.000 Ft

Beszereztünk egy totál vegyes, több ezer darabos prémiumkategóriás, 100% pamut Casa Moda és Venti ing raktártételt. Ön 6.990 Ft-ért juthat olyan 100% pamut, prémiumkategóriás CasaModa és Venti inghez, amit máshol átlagosan 19.000 Ft-ért árulnak.

A hab a tortán, hogy talál köztük rengeteg vasalásmentest vagy vasaláskönyítettet.

Ez egy totál vegyes, több ezer darabos ing tétel, és a lenti képek tényleg csak ízelítőül szolgálnak.  Azért tudunk adni támpontokat:

  • Mind 100% pamut
  • van köztük vasalásmentes vagy vasaláskönnyített.
  • 5 féle fazonban van: body fit (extrém karcsúsított), slim fit (karcsúsított), modern fit (enyhén karcsúsított), casual fit (normál) és comfort fit (bővített).
  • XS-től 7XL-ig (35-től 54-ig) megy a méret.
  • Talál köztük hosszított ujjút (magas embereknek, átlagosnál hosszabb a karjuk)

Ide kattintva megnézheti az ízelitő képeket.

Kattintson ide, ha tudni szeretné, hogy mit érdemes tudni a Casa Moda és Venti márkáról, és hogy mi jellemzi a prémiumkategóriás Casa Moda és Venti ingeket.

Prémiumkategóriás Casa Moda és Venti ingek montázs
Prémiumkategóriás Casa Moda és Venti ingek montázs

Izelítő a Casa Moda és Venti ingekből:

Casa Moda és Venti márkák, mi jellemzi a prémiumkategóriás  ingeket.

Ezt érdemes tudni a Casa Modáról:

A márkát Heinrich Katt álmodta meg, 1924 óta gyártják a Casa Moda ingeket, melyek világszerte gyorsan elterjedtek. Népszerűségük egy fikarcnyit sem csökkent, mert a rendkívül innovatív textilipari cég egyaránt biztosítja a hagyományokban gazdag, elegáns megjelenést, az egyenletesen kiváló minőséget, miközben a trendeket sem hagyja figyelmen kívül.

Folyamatosan bizonyítja, hogy helye van az élvonalban. A minőségi, finom anyagok biztosítják az exkluzivitást, anélkül, hogy az anyagok kényesek vagy nehezen kezelhetőek lennének. Minden kollekció alapját az OEKO-TEX-100 szabvány határozza meg, ami azt jelenti, hogy semmiféle embere káros anyagot  nem tartalmaznak a szöveteik. A cég mindig is a legjobb európai ingszövetkészítőkkel működött együtt. Az egyedülálló, szabadalmaztatott varrási eljárás biztosítja, hogy minden varrás sima és tiszta.

Mi jellemzi a prémiumkategóráis Casa Moda ingeket?

A Casa Moda az egész világon népszerű, prémiumkategóriás német ruházati márka, amely elsősorban felsőruházathoz kapcsolódó darabokat – ingeket, pulóvereket, zakókat és kiegészítőket – készít. A márka sikere abban rejlik, hogy minden tekintetben kimagasló színvonalat képvisel. A Casa Moda ingek évtizedről-évtizedre megbízhatóan képviselik ezt az állandóságot, miközben a klasszikus és elegáns stílust szem előtt tartva, mindig meg tudnak újulni az épp aktuális divattrendek tükrében. Ennek eredményeként megtalálhatók a Casa Moda kollekcióiban az időtlen alapdarabok és az éppen divatos modellek is.

Ezt érdemes tudni a Ventiről:

A Venti egy viszonylag fiatal, de nagy jövő előtt álló márka. 2000-ben alapította a német Casa Moda anyacég. Az ingek kiváló minőséget képviselnek, Németországban és a környező országokban is gyorsan elterjedtek. A Venti ingek a szabadidős és az üzleti mindennapok során egyaránt megállják a helyüket, a fiatal márka kínálata izgalmas minták és színek széles skáláját kínálja. A remek minőségnek köszönhetően az ingek élettartalma meglepően hosszú. Nem véletlen, hogy a Ventit már most a magas minőségű, prémiumkategóriás márkák között tartják számon.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Miért érdemes hírlevelünkre feliratkozni?

Regisztrált vásárlóink az éppen aktuális ajánlatainkon túl, sok hasznos információhoz, extra kedvezményekhez juthatnak. Minden új feliratkozónk ajándékba kap egy 100% pamut pólót, melyet boltunkban személyesen vehet át, akár vásárol, akár nem!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0