Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Fazonok | Anyagok | Méretek | Színváltozatok | Pécs

Az öltöny tipikusan olyan ruhadarab, amely egyetlen férfi ruhatárából sem hiányozhat. Sőt, egy igazi úriembernek több öltönye is van, hiszen minden eseményre más fazon, színvilág, anyagtípus illik.

Milyen öltöny fazonokat készítenek?

Mivel minden embernek, minden testnek megvan a sajátos formája, ezért számos különböző fazonú öltöny létezik. Ez pedig mindenki számára jó hír, hiszen így nincs olyan férfi a világon, aki ne találná meg a számára ideális típust.

  • Az Extra Slim Fit fazont például a vékonyabb alkatúak számára tervezték, a derékvonal jellemzően különösen szűk, a zakó hosszúsága rövidített, a nadrág szárai pedig szűkebben szabottak, így tökéletesen illeszkedik.
  • A Slim Fit fazon az átlagos testalkatú urak körében népszerű; azokra a területekre irányítja a figyelmet, amelyek által tökéletes férfialakot lehet létrehozni, ráadásul nagyobb komfortot biztosít, mint egy extra slim fit.
  • A Regular fit fazonú öltönyök enyhén karcsúsítottak, ám épp annyira, hogy akár a testesebb urakon is jól mutassanak. Minden téren klasszikusnak és átlagosnak számít ez a fazon, így szinte mindenkinek jól áll.
  • A Comfort Fit szabású öltönyöket a nagyobb konfekcióméretű urak számára álmodták meg.

Öltöny Pécs: Hogyan válasszon a különböző anyagú modellek közül?

Az öltönyök anyaga sokféle lehet, ám érdemes odafigyelni a vásárlás során az egyes típusok előnyeire és hátrányaira.

  • A viszkóz például egy mesterségesen előállított, cellulóz alapú anyag. Előnye, hogy nagyon jó a nedvszívó képessége, remek légáteresztő, szép esésű és kellemes viseletet biztosít. A szín és mérettartóssága szintén kiemelkedő, ráadásul poliészterrel keverve a gyűrődés miatt sem kell aggódnia.
  • A poliészter anyag szintén nagyon népszerű a textiliparban, ugyanis amellett, hogy könnyen megmunkálható, jó a hőszigetelő képessége is, ráadásul igen strapabíró is.
  • A gyapjú természetes, állati eredetű, a juhok lenyírt bundájából készítik. Mivel nagyon finom szálú és mikronvastagságú anyagról van szó, önmagában nem alkalmas a viseletre, mindenképpen szükséges hozzá poliészter és viszkóz felhasználása is. Nagy előnye, hogy jó a hőtartása, a nedvességgel szemben is ellenálló, tapintása pedig nagyon kellemes.

Sokszor az öltönyök nem csupán egyetlen anyagból készülnek, inkább különböző anyagkeverékekből, ami ötvözi a felhasznált anyagtípusok előnyeit.

Milyen öltöny méretek vannak? Mennyire igazítható egy öltöny?

Nagyon fontos, hogy minden esetben megfelelő méretű öltönyt válasszon, ugyanis hiába tökéletes a szín vagy a fazon, ha túl nagy vagy éppen a kelleténél kisebb a ruházat. E téren sokat számít a testmagasság, a derékbőség és a mellbőség is. Minden méretet pontosan érdemes lemérni, ugyanis már néhány centiméter eltérés is méretbeli különbséget jelenthet.

Öltöny Pécsett: Milyen színváltozatokat talál, és melyik színt hogyan illik viselni?

A három fő öltönyszín a fekete, a sötétkék és a szürke, vagyis ezeknek alapdaraboknak kell lenniük. A sötétszürke vagy szénszínű öltönyt abban az esetben érdemes választani, ha jellemzően csak ritkán visel öltönyt, és csak egyetlen darabot szeretne a gardróbodban tartani, amely sokoldalúan felhasználható és gyakorlatilag bármilyen alkalomra megfelel. Ezen felül a fekete és a sötétkék szintén ide sorolandók.

A sötét öltönyök formálisabbak és több szituációban megállják a helyüket, míg a világos árnyalatok kifejezetten hétköznapiak, illetve lazább eseményekre valók.

Mindezeket pedig érdemes figyelembe venni minden esetben, ha öltönyvásárlásról van szó. Függetlenül attól, hogy a mindennapok során is viseli ezeket a ruhadarabokat, vagy csak különleges alkalmakkor kerülnek elő a szekrényből, a megfelelő megjelenés nagyon fontos. Pontosan ezért kell tudatosan szétnézni a kínálatban annak érdekében, hogy egyszerre lehessen tökéletes a fazon, a színvilág és a méret egyaránt. Ha bizonytalan a választásban, bátran kérjen segítséget a MrSale professzionális öltözködési tanácsadójától!

Férfi öltöny vásárlása Pécsen

Miért válasszon minket? Elsősorban azért, mert a MrSale Öltönyüzlet szakképzett eladói nem csupán az öltönyöket, hanem az aktuális trendeket, stílust is ismerik, és személyre szabott tanácsokkal tudják Önt segíteni a választásban. 

Pécsen nincs üzletünk (még), de ha vonatra száll, könnyen eljut hozzánk. Pécsről általában 3 pályaudvarra érkezik be a vonat;

  1. A Kelenföldi vasútállomásról a 4-es metróval kell a Kálvin térig mennie, onnan a 3-as metróval a Nyugatiig, ahonnan mindössze 5 percet kell sétálnia, hogy megérkezzen hozzánk. Az egész út Budapesten alig fél óra.
  2. A Keleti pályaudvarról a 73-as trolival 17 perc, vagy gyalog fél óra az út
  3. A Déli pályaudvarról a leggyorsabb, ha villamossal (56A, 17, 59, 61 mind jó) elmegy a Széll Kálmán térig, onnan pedig a 4-6-os villamossal a Nyugatiig, ahonnan szintén sétál. Ez összesen 23 perc.

Nyugdíjasok ingyen utaznak, illetve ha országbérlete van, akkor sem kell külön vonatjegyet vagy budapesti vonaljegyet vásárolnia. 

Természetesen a választott öltönyt Önre szabjuk, hogy valóban tökéletesen álljon. Ez pár napot vesz igénybe, de ehhez nem kell sem szobát kivennie Budapesten, sem oda-visszautazni: a kész öltönyt futárral küldjük el Önnek Pécsre, vagy bárhova máshova az országban. 

A MrSale Öltönyüzletben kiváló minőségű férfiruházatot talál meghökkentően jó árakon; megéri ideutazni Pécsről is!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0