0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Hova illik? | Kombinálás | Kiegészítők | Anyagok

A Lorenzo öltöny egyike azoknak a megfizethető, minőségi, alkalmi ruhadaraboknak, amelyek alkalmasak arra, hogy különleges eseményeken viselje őket.

-Ha megkérte élete szerelmének kezét,

-vezetői pozícióra pályázik egy cégnél,

-rangos díjat kell átadnia vagy átvennie,

-esetleg kiemelt, nyilvános eseményre hivatalos vagy egy olyan ünnepi fogadásra, ahol a meghívóval együtt egy „dress code” is érkezett,

akkor előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor be kell térnie egy szaküzletbe és megvásárolnia a megfelelő ruhadarabot.

Egy olyan öltönyt, ami több, mint amit mondjuk a hétköznapokban hord egy irodában vagy felvesz egy-egy családi összejövetelen, de mégis megfizethető. A Lorenzo név olyan alkalmi öltönyöket takar, amelyek bármilyen keretek között, minden társaság előtt megállják a helyüket. Minőségi darabok, korrekt áron.

Mikor, hova illik Lorenzo öltönyt viselni? Hova nem való?

A Lorenzo öltönyök kiemelt eseményért kiáltanak, megállják a helyüket minden olyan alkalommal, amikor fontos társasági eseményre vagy hivatalos találkozóra készül, de a mindennapokban nem érdemes koptatni a szövetet. Ha tehát közeleg a Nagy Nap, és méltó szeretne lenni a menyasszony megjelenéséhez, esetleg szeretné lenyűgözni kollégáit és/vagy feletteseit, keresse fel márkaboltunkat egy Lorenzo öltönyért.

Mivel kombinálható a Lorenzo öltöny?

Egy úriember ruhatárában mindig legyen pár első osztályú, pamutból készült fehér ing, vékonyabb és vastagabb anyagból készült változatban is, amelyeket az időjárásnak megfelelően tud hordani. Egy minőségi öltönyhöz természetesen illik a nyakkendő, díszzsebkendő, esetenként mellény is. Fontos természetesen a megfelelő cipő- és zokniválasztás is. Az első benyomás során a fellépés, a külső megjelenés nagyon nyom a latban és ennek egyik kiemelkedő eleme a tiszta, ápolt, minőségi lábbeli, amelyre mindenkinek odatéved a tekintete.

Amennyiben egy társasági eseményre nem egyedül megy, akkor minden, amivel az öltönyt kombinálja, fontos, hogy partnere öltözetével is harmonizáljon.

Ha nem biztos benne, hogy a kiválasztott öltönyt mivel érdemes kombinálni az adott speciális eseményre, nyugodtan megkérdezheti szakeladónk véleményét is. Minden nálunk dolgozó kolléga rutinos, tapasztalt és segítőkész, valamint jól ismeri az úriemberek világát, annak írott és íratlan szabályait.

Milyen kiegészítők illenek hozzá?

Az öltönyhöz mindig illik az elegáns óra, melynek jelen esetben fém- vagy bőrszíja van, de lehet helyette egy ízléses, nem túl vastag karkötő is. Mandzsettagombot, kevés gyűrűt is viselhet, ám ezek esetében fontos, hogy a kevesebb több, vagyis inkább vagy-vagy alapon válogasson kiegészítői között, ne vegyen fel mindent, amit talál otthon.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú Lorenzo öltönyök között?

A választás kapcsán az elegancia és az anyag mellett ugyanolyan fontos szempont lehet a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan öltönyt választani, ami optimálás az időjárás szempontjából is, azaz, fontos, hogy az öltöny zakó része bélelt-e vagy sem, maga az öltöny anyaga vékony vagy vastag szövetből készült, illetve, hogy milyen alapanyagokból állították elő azt. Amikor megveszi az öltönyét, azt is szem előtt kell tartania, hogy milyen időjárási körülmények között fogja viselni. Természetesen nem utolsó szempont az sem, hogy milyen az Ön karaktere, ez is mérvadó lehet a választás során.

Ha fontos a tökéletes megjelenés a fontos eseményre, akkor bátran kérjen segítséget kollégáinktól, vagy akár foglaljon időpontot stílustanácsadásra!

A Lorenzo öltönyök tökéletesen megfelelnek annak a kritériumnak, hogy elegáns megjelenést kölcsönözzenek viselőjének bármilyen különleges alkalomra.