Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Hova illik? | Kombinálás | Tisztítás | Kinek áll jól? | Legnépszerűbb fazonok

Öltönynadrágok és szövetnadrágok, telt, normál és nyújtott méretekben.

Az öltönynadrág elengedhetetlen része az alkalmi viseletnek. Azon férfiak számára, akik az üzleti életben vagy a mindennapokban is szeretnek elegánsan öltözködni, érdemes különböző darabokkal bővíteni ruhatárukat, figyelembe véve, hogy mennyit vannak úton, és hogyan tudják az igazán igényes, de kényes darabok tisztítását megoldani. 

A MrSale üzletében számos márkától talál öltönynadrágokat, amelyek elsőosztályú alapanyagból készülnek, rendkívül változatos szabásúak és egyedi jellegzetességeikkel biztosítják, hogy minden testalkatra optimális darabokat tudjunk kínálni a hozzánk betérőknek. 

Mikor, hova illik viselni öltönynadrágot?

Az öltönynadrágokat magasabb beosztású pozíciót betöltő személyeknek, dress code-köteles munkahelyek dolgozóinak, illetve kiemelt elegáns, hivatalos rendezvényekre, üzleti tárgyalásokra, szakmai, jelentős eseményekre, állásinterjúkra ajánljuk. Természetesen ide tartozik minden ünnepélyes, személyes alkalom is, például egy esküvő. 

Mindig érdemes tájékozódni az adott esemény, helyszín dress code-jának írott és íratlan szabályairól, és aszerint elővenni ilyen típusú ruhadarabot. 

Mennyire kombinálható a öltönynadrág? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

Az öltönynadrág a nevében hordozza azt, hogy mivel kell és mivel illik viselni. Elsősorban a megfelelő, hozzá színben, stílusban, szabásban, anyagban passzoló zakót kell beszereznie, illetve a fehér vagy a fekete valamely árnyalatában egy minőségi alapanyagokból készülő ingre lesz szükség. Ezekkel minden esetben harmonikus, előkelő összhatást kelthet.

Néhány, lazább eseményen azonban hódolhat az új trendnek, a broken suitnak, amikor az öltönynadrágot nem a saját zakójával párosítja, hanem egy másik együttes elemét veszi ki a szekrényből.

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Az, hogy valami minőségi és tartós, nem jelenti azt, hogy nem kell rá kiemelten vigyázni, vagy hogy nem kényes anyagról van szó. A minőségi öltönynadrágokat általában tisztíttatani kell, nem lehet csak úgy otthon bepattintani a mosógépbe. Javasoljuk, hogy ha még nincs benne tapasztalata, vásárláskor a szakeladóval való beszélgetés során részletesen térjen ki a tisztítás formájára, módjára. 

Milyen testalkatú embernek állnak jól az öltönynadrágok – és kinek nem?

Szinte bármilyen alkatra megtalálható a tökéletes nadrág. Arra kell csupán odafigyelni, hogy valóban a megfelelő mérettel térjen haza üzletünkből: ha túl nagy vagy kicsi a választott darab, az semmi esetben sem biztosítja az elegáns megjelenést, ráadásul korlátozza a mozgásban is. 

A tökéletes méret kiválasztásában nyugodtan kérje ki egyik kollégánk tanácsát. A nadrágok nagyon széles skálán mozognak a méreteket illetően is, ráadásul a legtöbb igazítható, sőt még állítható is például derékban és hosszban.

A legnépszerűbb öltönynadrág-fazonok

Számtalan fazon létezik az egyenes, klasszikus formától kezdve a lefelé szűkülő vagy akár enyhén lefelé bővülő típusig. A különböző márkák különböző előnyöket kínálnak:

-A Bäumler 100 százalék gyapjúból készült nadrágjai egyenes, klasszikus fazont képviselnek, az anyaguk vastag, erős. A combnál és térdnél selyem anyaggal van bélelve, ez megakadályozza az anyag kifényesedését, állítható a bősége is a derékpánton, a nadrág alja gyárilag nincs eldolgozva, mert azt méretre igazítjuk szalonunkban.
Emellett azonban ez egy kakukktojás-szövetnadrág is: lehet hordani kicsit lazább elemekkel, kombinálhatja pulóverrel is. 

-Az Austen Reed szürke szövetnadrág fazonja karcsúsított, lefelé szűkülő, elasztán artalmának köszönhetően anyaga rugalmas. Combnál és térdnél szintén selyem anyaggal van bélelve, ami megakadályozza az anyag kifényesedését.
Egyedi díszítőelemként barna gombok vannak rávarrva, ezért kifejezetten jól mutat barna övvel és barna cipővel. 

-Szintén a márkacsalád tagja a Louis Copeland középkék nadrág, aminek anyaga laza, könnyű esésű, előnye, hogy nem gyűrődik, ezért nem kell folyton készenlétben tartani a vasalót. Combnál és térdnél szintén selyem anyaggal van bélelve, enyhén szűkülő fazonú. Szintén nincs eldolgozva az alja, méretre kell alakítani, ezért kifejezetten ajánljuk a személyes vásárlást a webshop helyett!

-A Kerdo karcsúsított szövegnadrág szűkített fazonú, élére vasalt darab, kevésbé gyűrődik, hivatalos alkalmakra, munkahelyi megbeszélésekre vékony lábú uraknak ajánljuk.

-A Stefano és a Lorenzo fekete szövetnadrágok klasszikus szabásúak, élre vasaltak, enyhén szűkített szárral. Nem gyűrődő anyagból készültek, és szinte minden testalkathoz jól állnak.

A Bäumlert és az Austen Reedet azoknak a dolgozóknak ajánljuk, akiknél kötelező a mindennapi elegáns viselet, a Louis Copeland-ot viszont kifejezetten exkluzív eseményekre illik felvenni. 

Ha öltönynadrágra van szüksége, nézzen szét webshopunkban, fedezze fel a kínálatot, de a lehető legjobb választás érdekében azt javasoljuk, hogy keresse fel személyesen az üzletünket!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0