Oldal kiválasztása

Textilzsebkendő

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kinek ajánlott? | Tartósság | Tisztítás | Színváltozatok

A textilzsebkendő egy kis méretű, textil anyagból készült kendő, amely tökéletesen elfér az ember zsebében vagy éppen a táskájában. Több szempontból is praktikus kiegészítő, használható például orrtörlésre, a kezek letörlésére vagy bármilyen más célra. Mivel mosható, környezetbarát alternatívát jelent a papírzsebkendőkkel szemben, ráadásul elegánsabb és praktikusabb is a használata. Bár egy időben kiment a divatból, most megint egyre többen teszik le a voksukat mellette, ami nem véletlen!

Kinek ajánlott a textilzsebkendő?

A textilzsebkendők használata ajánlott mindenkinek, aki szeretne egy kicsit környezettudatosabb lenni a mindennapok során. Különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran használnak zsebkendőt vagy gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, amikor szükségük van egy kis kendőre. Használatuk kényelmes és praktikus, ráadásul mivel puha anyagból készülnek, kevésbé dörzsölik ki az orrot, ami komoly előny lehet egy megfázásos vagy allergiás időszakban. Sokkal elegánsabb elővenni bárhol egy szépen hajtogatott textilt, mint egy gyűrött papírgalacsint. 

A papírzsebkendőkkel ellentétben nem foszlanak, így nyáron az izzadtság letörlésére sokkal alkalmasabbak, és akkor sincs gond, ha a zsebében felejti mosáskor.

Klasszikusan lovagias megoldás a textilzsebkendőt felajánlani a hölgyeknek, ha elérzékenyülnek, vagy tüsszentenek, ráadásul remek randialkalomra ad lehetőséget, hogy a hölgy kimosva (és illatosan) visszaadhassa.

Mennyire tartós a textilzsebkendő? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Mivel a textilzsebkendők moshatók, általában tartósak, újra és újra használhatók. Pontosan ezért alkalmasak akár mindennapi használatra is. Fontos azonban hangsúlyozni a rendszeres, alapos mosást és vasalást a baktériumok és vírusok terjedésének megakadályozására. 

Mit érdemes tudni a tisztításával kapcsolatban?

A textilzsebkendő tisztítása egyszerű. Ha csak az orrát fújta bele, vagy az izzadtságot törölte le, akkor simán beleteheti a mosógépbe kímélő programra. Ha egyéb folt került rá – például a cipőjéről takarította vele a sarat – azt érdemes először kefével vagy ruhával eltávolítani, majd mehet a mosógépbe, vagy kézi mosással is moshatja. A legjobb, ha ez az anyag a szabad levegőn szárad, lehetőség szerint nem érdemes szárítógépet használni. Amikor megszáradt, mindenképpen vasalja ki, így szép és sima lesz a felülete, bárhol és bármikor bátran előveheti, ráadásul a vasalás fertőtlenít is!

Milyen színekben elérhető a textilzsebkendő?

A textilzsebkendők számos stílusban elérhetők és eltérő mintázattal és színekben kaphatók. Választhat például egyszerű, klasszikus mintákat vagy akár modern, feltűnőbb darabokat is, könnyen megtalálhatja a saját egyéniségéhez és adott öltözetéhez illőt. Léteznek kifejezetten elegáns verziók is, amelyeknek akár egy öltöny belső zsebében is helye lehet. 

A textilzsebkendő elegáns, praktikus, kényelmes és zöld megoldás. Ha odafigyel a rendszeres és megfelelő tisztításra, akár hosszú éveken át használhatja, amikor éppen szüksége van rá!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0