0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Típusok | Kombinálás | Méretek | Színváltozatok

Az férfi nadrágtartók többféle stílusban is kaphatóak az MrSale kínálatában. Hogy ez Ön szerint csak kosztümös filmekben vagy kosztümös estéken mutat jól? Nem elegáns, hanem nevetséges? Mind tévedés! A nadrágtartó igenis az elegáns, igényes férfi ruhatárának része, optimalizálható és fenntartható vele a megfelelő megjelenés és pluszt adhat a megfelelő öltözetnek. Férfi nadrágtartók többféle stílusban is kaphatók kínálatunkban, és akár egy teljes szett részeként is megvásárolhatók – különlegessé téve a megjelenést.

Üzletünkben biztosan talál a saját alkatának, ízlésének valót, a megfelelő minőségben, így hosszan szolgálhatja Önt, és maradandóan a ruhatára része lehet. Nemcsak praktikus, hanem esztétikus, elegáns is.

Milyen nadrágtartók léteznek?

A legismertebb klasszikus a bőrfüles nadrágtartó, amit csak bizonyos nadrágokkal vehető fel, valamint van a csiptetős nadrágtartó. Ez kapható nálunk olyan fazonban, mely hátul Y alakot formáz és olyan fazonban is, ami X-formában fut végig a hátán.

Mennyire kombinálható a férfi nadrágtartó? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A csiptetős verziókat több esetben is lehet viselni, a legújabb divat szerint akár már a mindennapok részévé is tehetők, lazább viseletek esetén is. Több lehetőséget rejtenek magukban, mint a bőrfüles társaik, gyakorlatilag a stílusnak megfelelően szinte bármilyen ruhadarabbal és kiegészítővel kombinálhatók. Az öltöny kiegészítőjeként formális viselet részei, de a mindennapokban inggel, sőt, akár pólóval is jól mutat – ilyenkor zakó nélkül is bátran hordhatja.

A bőrfüles nadrágtartókat csak olyan nadrágokkal lehet felvenni, amik rendelkeznek gombokkal, melyekbe be lehet akasztani a füleket.

Milyen nadrágtartó-méretek léteznek?

A csiptetős és a bőrfüles nadrágtartót L-es méretben találja meg nálunk, ami megfelel a 46-52-es konfekcióméreteknek, valamint 2xl-eset, ami megfelel az 54 és 62 méret közötti ruhák hordásához. Ha bizonytalan a döntésben, kollégáink bármikor szívesen segítenek megtalálni a megfelelő méretet.

Milyen színváltozatai vannak az férfi nadrágtartóknak?

Mi alapvetően egyszínű nadrágtartót árulunk, találhat nálunk fehér, királykék, sötétkék, sötétzöld, világosszürke, mogyoró, piros, sötétbarna árnyalatokat, azaz gyakorlatilag nincs olyan szett, amihez ne találná meg a megfelelő színű nadrágtartót. A legegyszerűbb, ha a szettjével megegyező, azzal harmonizáló színt választ, de nyugodtan lehet játékosabb is; ha merőben eltér az öltözettől a nadrágtartó színe, akkor érdemes összehangolni azt a többi kiegészítő színével, amelyek lehetnek egyetlen színűek vagy egyetlen szín különböző árnyalatai. Nyugodtan válasszon élénk színű, mintás vagy vicces nadrágtartót, ha nem hivatalos eseményre megy, hanem egy laza baráti összejövetelre. Különleges eseménykor, mint például egy esküvő, szintén passzol a megjelenéshez, ilyenkor azonban arra figyelni kell, hogy a nadrágtartó nem lehet a vőlegény nadrágtartójával egyszínű!

Ha nadrágtartó viselését fontolgatja az első és legfontosabb szempont, hogy milyen okból teszi ezt, a második, hogy milyen alkalomra, a harmadik, hogy milyen szetthez veszi meg azt – mindezeket egyaránt figyelembe kell venni a vásárláskor. A nadrágtartót megveheti szettben is, ez azt jelenti, hogy a hozzá passzoló díszzsebkendővel, csokornyakkendővel együtt. Ezek a kiegészítők együttesen inkább különleges eseménykor ajánlottak, mint egy esküvő vagy egy bál. Eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függetlenül számos fazon, szín és méret várja Önt a MrSale Öltönyüzletében!