0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Úgy gondolja, hogy az elegáns megjelenéshez nélkülözhetetlen a gyűrődésmentes ing, de nem szeret a vasalással bajlódni? Tudunk meglepetéssel szolgálni – a férfiingek új generációját képviselő Venti ingek makulátlan megjelenést kölcsönöznek anélkül is, hogy a vasaló előkerülne a gardróbból!

Milyen márka a Venti?

A Venti egy viszonylag fiatal, de nagy jövő előtt álló márka. 2000-ben alapította a német Casamoda anyacég. Mivel a termékek kiváló minőséget képviseltek, Németországban és a környező országokban is gyorsan elterjedtek. A Venti ingek a szabadidős és az üzleti mindennapok során egyaránt megállják a helyüket, a fiatal cég kínálata izgalmas minták széles skáláját kínálja, különböző színekben. A remek minőségnek köszönhetően az ügyfelek visszajelzése szerint a darabok élettartalma meglepően hosszú.

Mi jellemzi a Venti ingeket?

Egy Venti férfiing természetesen ugyanolyan elegáns lehet, mint bármilyen más, alkalmi viselethez tervezett és legyártott ing. Elsősorban az esemény jellegétől, időjárástól függően kell kiválasztani a megfelelő gallérú, anyagú, vastagságú fazont. A Venti ingek jó alapot adnak egy állásinterjúhoz, társasági eseményhez, vagy egy romantikus randevúhoz is.

Milyen méretekben és fazonokban kaphatóak a Venti ingek?

Alapvetően fazon és méret szempontjából a kínálat a vékony vagy az átlagos testalkatú uraknak kedvez, jellemzően modern és slim fit szabásvonalakkal. Ha még nem járatos abban a kérdésben, melyik az a fazon, ami Önhöz igazán illeni fog, mindenképp érdemes személyesen is felkeresnie üzletházunkat, ahol tapasztalt szakeladóink tippekkel és tanácsokkal látják el, és segítenek kiválasztani a megfelelő fazonú Venti inget.

Milyen anyagokból készülnek a Venti ingek?

Az ingek minden esetben 100% pamutból készülnek, de a vastagságukban eltérések lehetnek. Mindenféleképpen azt kell szem előtt tartani, hogy az inget milyen időszakban, milyen évszakban, hol fogja viselni. Szabadban vagy egy beltéri rendezvényen mások lehetnek a követelmények, ez határozza meg azt, hogy milyen vastagságú inget érdemes választania.

Vannak-e vasalásmentes Venti ingek is?

Minden ing vasalásmentes darab. Amennyiben megfelelően, vállfán tárolja, vagy gondosan hajtja össze őket, alapvetően nincs szükség a vasalásukra. Akár egy hosszabb utazást is kibírnak a bőröndben, nem feltétlenül kell külön öltönyzsákot vinnie az ingjeinek.

Milyen ruhadarabokkal lehet párosítani a Venti ingeket?

A Venti ingek nagy előnye, hogy szinte bármilyen stílusba beleilleszthetőek, bármivel párosíthatóak. Természetesen, mint mindig, itt is azt kell szem előtt tartani, hogy a különböző darabok egymással mind színben, mind anyagban, mind stílusban harmonizáljanak.
Ha bizonytalan a dolgában, érdemes legalább egyszer személyesen ellátogatnia hozzánk egy ingyenes stílustanácsadásra, és kollégáink segítenek az összeillő darabok kiválasztásában!

Ha például egy lazább randihoz viseli, akkor vegyen hozzá farmer- vagy szövetnadrágot és sportcipőt. A hosszú ujjú ing esetén nyugodta tűrje fel annak ujjait, vagy gomboljon ki eggyel több gombot. Bár ilyen esetekben a zakó nem alapkövetelmény, de jól jöhet, ha egy hűvös estén fel tudja ajánlani a hölgynek.

Komolyabb alkalmakra vegyen hozzá színben illő zakót, esetleg mellényt vagy nyakkendőt is. Természetesen itt a nadrágnak és a cipőnek is a megfelelő komolyságot kell sugároznia.

Kiegészítők terén is a stílus lesz a meghatározó: sportosan elegáns szetthez bőrszíjjal ellátott órát, esetleg bőr nyakláncot vagy sima fémgyűrűt is viselhet. Elegánsabb outfithez viszont már inkább a fémpántos óra illik, gyűrűből pedig maximum a pecsétgyűrű vagy a jegygyűrű.

A Venti ingek remek minőséget képviselnek, fiatalos, lezserül elegáns formában, amiket számtalan stílusba be tud illeszteni. Jöjjön el hozzánk és ismerje meg a választékunkat!